Meraxes kullanıcısının son içeriği

1. Meraxes

Yardım Telefonu nasıl kurtarabilirim?

imei gitmiş sanırım hocam. İmei atmanız lazım.
  2. Meraxes

Soru Yarın Mi 14T Pro Alıyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Valla direkt alırken yaptırmadığım için olabilir emin değilim. Parasında değilim ya. İleride uyguna bulursam oraya yaptırırım, daha vakit var o zamana kadar.
  3. Meraxes

Hayırlı uğurlu olsun hocam, gayet güzel cihazlarımız. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
  4. Meraxes

Soru Mediatek İşlemcilere Karşı Neden Önyargı Var?

Oruç kafayla yanlış anladıysam affola hocam o zaman
  5. Meraxes

Hocam ona verecek param olsa kendimi kanaat önderi ilan ederim :D Tadı nasıl acaba o işlemcinin :D
  6. Meraxes

Şimdi cevabınızı editlemişsiniz yeni fark ettim. Telefonları belirli bir kitlenin beklentilerine göre değerlendiremeyiz. Bu cihazlar genel kullanım için üretiliyor. Ben sanmıyorum ki samsung, apple, huawei, xiaomi telefon üretirken dur ben bunu custom rom yazılabilir bir cihaz olarak üreteyim...
  7. Meraxes

Çözüldü Mi 14T Pro Server Kayıtlı 2.0.102.0.VNNMIXM Güncelleme Hatası

Bu S/N ile girilen yerin çıktısı. 2. sekmedeki söylediğiniz yer 16 haneli. 20 haneli numara bulamadım orada
  8. Meraxes

Mutlaka bu konuda bir bilgisi olan vardır hocam, öne çıkması için konunun cevap vermek istedim. Ben de aynı cihazı dün satın aldım. 8 ay sonra kayıt yaptıracağımda benzer bir hata ile karşılaşırsam bu konuyu referans alacağım. Umarım en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız. Edit: Benim cihaz...
  9. Meraxes

Hocam o zaman bu Mediatek'in değil de Xiaominin ayıbı ve eksiği olmuyor mu?
  10. Meraxes

Konu hakkında detay bilgim yok ama bir şey sormak istiyorum, seri numarası cihazla eşleşmiyor diyorsunuz, acaba server kaydı yapıldığında cihazın seri numarası değiştirilebiliyor mu? Belki dediğiniz gibi (eğer değiştirilebiliyorsa) seri numarası uyumsuz olduğundan güncelleme yapamıyor olabilir mi?
  11. Meraxes

Tavsiye Kamera ve Oyun İçin Hangi Telefonu Önerirsiniz?

Hocam Allah senden razı olsun. Dün cihazı satın aldım. YD kayıtsız, 8 ay böyle kullanacağım, sonrasında server kaydı yaptırmayı düşünüyorum. Direnç işi yarı yarıya daha ucuz ama cihaz açılsın istemiyorum. Velhasıl özellikle kamera ve oyun performansı istemiştim. Xiaomilere kamera konusunda hep...
  12. Meraxes

Hocam amacım size muhalefet etmek değil ama bir şeye katılmıyorum. Mi 14T Pro aldım dün. 4k 60fps video çekim yapıyor cihaz. Twrp ve geliştiricilerin destek vermemesi konusunda şunu düşünüyorum. Iphone kullanıcılarının bunların hiçbirisine erişimi yok. O zaman Iphonelar da alınmaz çöp telefon mu...
  13. Meraxes

Sohbet 25 bin TL'ye alınabilecek en iyi Xiaomi önerisi

Ben daha bugün aldım hocam. Sıfır cihaz. 4 ay bir hat slotunu 4 ay da diğerini kullandıktan sonra gel geri server kaydı yapalım dedi telefonu aldığım kişi. Server kaydı olunca cihazı açmadan imeiyi işliyorlar. Güncelleme sıfırlamaya sorunsuz devam ediliyormuş. Bilginiz olsun. Şu an gayet memnunum.
  14. Meraxes

Aldığım yerle görüştüm hocam 100 dolara server kaydı yapabilirlermiş. 1250 lira da direnç kaydına fiyat çektiler. Benim gönlüm server kayıttan yana ama 8 ay sonra karar vereceğim buna Hocam sıcaklık biraz hüsnü kuruntum olabilir. Antutu'da elimde patlayacak sandım cihaz ama oyun oynada (Wild...
Üst Alt