Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar MIUI Türkiye'nin youtube kanalında MIUI 12 videosunu gördüm, kafama takıldı. Acaba Redmi Note 8 cihazlarımız bu güncellemeyi alacak mı? Google'da bir bilgi bulamadım da.
Yakın zamanda Xiaomi marka bir telefon alacağım. Alacağım cihazın güncelliğini kaybetmemesi benim için önemli bir kriter. Fiyat aralağı belirtmeksizin, hangi cihazların android Q güncellemesi alacağını bilen var mı?
Bu redmi note 6 pro ve redmi 7 kafama yatmaya başladı. Fiyatları da gayet uygunmuş böyle cihazlar olduğunu bilmiyordum biraz cahil kalmışım aradan geçen zamanda. Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Çentiğin telefonda bulunmasını tercih ediyorum şuanda tasarım olarak daha güncel bir cihaza sahip olmak istiyorum. Miui arayüze sahip öneriniz var mı peki
1564874021
Redmi note 6 pro baktım güzele benziyor tasarım olarak fark göremedim. bu sitede satışını var mı bulamadım, güvenilir bir satıcı...
Herkese iyi forumlar,
Bundan yaklaşık 6 ay önce Mi Max 2 cihazı kullanıyordum. Ardından IOS bir cihaza geçtim fakat IOS beni tatmin etmedi. Şimdi tekrardan androide geçmek istiyorum fakat kararsız kaldım açıkçası. Miui ara yüzünü seviyordum, tekrar eski cihazımı getirseler hayır demem ama...
Mi max 2 4|64 cihazımı satıyorum. Alalı yaklaşık 1 sene olacak, tam hatırlamıyorum. Garantisi halen devam etmekte. Bu siteden almıştım zaten. kılıfla beraber kullandım. Üstünde çizik yok sadece ses açma yerinin orasında hafif deforme var. Cihazdan memnunum ama acil paraya ihtiyacım var. Bu...
Hocam size demedim siz de bizdensiniz :) Max 2 ailesi büyüsün isterim. Skorpi hocamızın neden sd 625 kullanıldığına dair açtığı konuyu incelerseniz kuruntular giderilecektir.
Mi Max 2 nin yavaş olduğunu kim söyledi. Mimax 2 gerçekten hızlı ve akıcı bir cihaz. Bu gün kılıf aramak için dükkanları geerken herkes imrenerek baktı. Unutma bu boyutta bu kalitede bir telefonu kolay kolay satmazlar 1200 Tl ye. Ben mi note 3 için girdim foruma Mi Max 2 alıp çıktım. Hatta bir...
Hocam ben cepporttan almanızı öneririm fakat almak istemezseniz hepsiburadadan ve ya başka sitelerden yapacağınız alışverişte mutlaka müşteri yorumlarını okuyun pozitif bir izlenim veriyorsa size alabilirsiniz. Garantisiz aldığınız cihazlarda size fatura veriyorlarsa mutlaka fixpack yaptırın...