meneter kullanıcısının son içeriği

1. meneter

Yardım bilgiler silinir mi

ben twrp yüklemeye çalıştım ama magist i bi türlü görmüyor. telefonda kilit vs yok. kilit koysam da twrp açılınca şifre istemiyor. sanırım şifreliyor twrp. telefonu sıfırlamadan twrp nasıl yükleyebilirim acaba? redmi node 9 pro.
  2. meneter

Yardım twrp ekranı yanıp sönüyor

merhaba arkadaşlar. redmi note 9 pro ya twrp yüklerken twrp ekranı yanı sönüyor. herhangi bir işlem de yapılmıyor. ne yapmam lazım?
  3. meneter

açık teşekkür ederim.
  4. meneter

merhabalar. benim telefon redmi note 9 pro kapandı. yeni imei tamiri yapılınca telefon sıfırlanır mı? sıfırlanmadan imei tamiri yapılabilir mi?
  5. meneter

Yardım reboot sorunu

link atabilir misiniz acaba nasıl yüklemem lazım.
  6. meneter

Yardım reboot sorunu

merhaba arkadaşlar. redmi note 10 pro telefona güncelleme geldi güncelledim reboot ekranına geldi. root lu olduğu için sanırım. fastboot mod a aldım rom yükledim kaç defa ama ekran açılıyor dil seçimi geliyor sonra tekrar kapanıp reboot ekranına gidiyor. reboot dedim tekrar açılıyor ama tekrar...
  7. meneter

Yardım Poco f2 pro entegre aparatı

Çok teşekkür edrim cevabınız için. İstanbul da bulamam mı acaba. Yurt dışı gelişi uzun sürer.
  8. meneter

Yardım Poco f2 pro entegre aparatı

Merhaba arkadaşlar. Poco f2 pro cihazımın anakartı değişmesi için entegre kalıbı lazımmış. O yüzden tamirci değiştiremiyormuş. Görseline benzer ekledim. Bunu nereden bulabilirim acaba?
  9. meneter

Çözüldü Mi BOX 4k kumanda

Merhabalar. Çözüm buldunuz mu acaba. Ne yaptınız.
  10. meneter

Yardım Mi box s güncelleme sonrası açılmama

Arkadaşlar yaptığım araştırmalar sonucunda. Arka kapağı açıp pc ye bağlayıp rom attım ancak açılışta kumanda çalışmadığı için öyle kaldı. Bunun için de klavye usb li olur diyen var. Klavye bulayım deneyecem. Sonucu da yazarım. Olursa çok iyi olacak. Çünkü brick olan mi box ları tamir eden yok...
  11. meneter

Rom Mi Box S - Android 9 Çıktı!

Bir daha güncellememeni öneririm. Cihaz brick oldu. Gerçi açtım ama şimdi de kumanda okumuyor o yüzden kurulumu geçemiyorum. Xioami gözümden düşmeye başladı. Kendi yayınladığı güncelleme sıkıntılı.
  12. meneter

Rom Mi Box S - Android 9 Çıktı!

Güncelleme yaptım ama mi box açılıp kapanıyor sürekli. Bu sorunu yaşayan var mı.
  13. meneter

Yardım Mi box s güncelleme sonrası açılmama

Bende ds aynı sorun oldu.. Sorunu nasıl çözdünüz acaba
  14. meneter

Yardım Mi Box S 4K Cihaz Açılmıyor.

Bende de aynı sorun oldu. Nasıl çözdünüz acaba.
Üst Alt