Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben twrp yüklemeye çalıştım ama magist i bi türlü görmüyor. telefonda kilit vs yok. kilit koysam da twrp açılınca şifre istemiyor. sanırım şifreliyor twrp. telefonu sıfırlamadan twrp nasıl yükleyebilirim acaba? redmi node 9 pro.
merhaba arkadaşlar. redmi note 10 pro telefona güncelleme geldi güncelledim reboot ekranına geldi. root lu olduğu için sanırım. fastboot mod a aldım rom yükledim kaç defa ama ekran açılıyor dil seçimi geliyor sonra tekrar kapanıp reboot ekranına gidiyor. reboot dedim tekrar açılıyor ama tekrar...
Merhaba arkadaşlar. Poco f2 pro cihazımın anakartı değişmesi için entegre kalıbı lazımmış. O yüzden tamirci değiştiremiyormuş. Görseline benzer ekledim. Bunu nereden bulabilirim acaba?
Arkadaşlar yaptığım araştırmalar sonucunda. Arka kapağı açıp pc ye bağlayıp rom attım ancak açılışta kumanda çalışmadığı için öyle kaldı. Bunun için de klavye usb li olur diyen var. Klavye bulayım deneyecem. Sonucu da yazarım. Olursa çok iyi olacak. Çünkü brick olan mi box ları tamir eden yok...
Bir daha güncellememeni öneririm. Cihaz brick oldu. Gerçi açtım ama şimdi de kumanda okumuyor o yüzden kurulumu geçemiyorum. Xioami gözümden düşmeye başladı. Kendi yayınladığı güncelleme sıkıntılı.