meneter kullanıcısının son içeriği

1. meneter

Yardım twrp ekranı yanıp sönüyor

merhaba arkadaşlar. redmi note 9 pro ya twrp yüklerken twrp ekranı yanı sönüyor. herhangi bir işlem de yapılmıyor. ne yapmam lazım?
  2. meneter

Yardım bilgiler silinir mi

merhabalar. benim telefon redmi note 9 pro kapandı. yeni imei tamiri yapılınca telefon sıfırlanır mı? sıfırlanmadan imei tamiri yapılabilir mi?
  3. meneter

Yardım reboot sorunu

merhaba arkadaşlar. redmi note 10 pro telefona güncelleme geldi güncelledim reboot ekranına geldi. root lu olduğu için sanırım. fastboot mod a aldım rom yükledim kaç defa ama ekran açılıyor dil seçimi geliyor sonra tekrar kapanıp reboot ekranına gidiyor. reboot dedim tekrar açılıyor ama tekrar...
  4. meneter

Yardım Poco f2 pro entegre aparatı

Merhaba arkadaşlar. Poco f2 pro cihazımın anakartı değişmesi için entegre kalıbı lazımmış. O yüzden tamirci değiştiremiyormuş. Görseline benzer ekledim. Bunu nereden bulabilirim acaba?
  5. meneter

Soru Bootloader kilidi

Merhabalar. Bootloader kilidi açmak için belli işlemler yapılıyor. Ve en az 168 saat veriyor. Ancak bugun bir arkadaşım telefoncuda süre beklemeden yapıyoruz demiş. Bu mümkün mü. Paralı bir program ile anında açılıyor mu? Telefon xiaomi mi 9t.
  6. meneter

Yardım Telefon açılmıyor

Merhaba arkadaşlar. İmei repair işlemi yapmak istedim. Telefon kapanıp gene recovery moduna giriyor. Bu yüzden mi flash tool ile rom yükledim ancak telefon açılmıyor. Aynı döngü ile recoverye giriyor. Bide rom indirip wipe format data yapıp rom zip yapmak istedim gene hata verdi. Bunun çözümü...
  7. meneter

Yardım Diag modu

Merhaba arkadaşlar. Telefon redmi note 9 pro global rom yüklü. Tüm gerekli olan programları yani adb and fastboot dosyasını qualcom usb driver larını vs yükledim pc ye. Telefona magisk apk yı kurduktan sonra twrp yükleyip magisk.zip dosyasını da flash ladım. Chech root uygulaması ile de root...
  8. meneter

Yardım Uygulama yerleri değişmesi

Merhabalar. Redmi k20 pro 128gb telefon kullanıyorum. Son iki gündür düzeltmeme rağmen klasör içindeki uygulamaların yeri değişiyor. Başına böyle bi şey gelen var mı. Ayrıca ayarlardan ana ekran düzeni kilitlememe rağmen.bu arada düzen 4x6 iken bi sıkıntı yoktu 2 hafta önce 5x6 yaptım düzeni...
  9. meneter

Haber Bu doğru mu?

10. meneter

Sohbet Mobil web sayfası

Merhaba sevgili yöneticiler. Ekmek kapınızın bir tanesinin de reklamlar olduğunu biliyorum ama bu kadar reklamda gerçekten sinir bozucu olmaya başladı. Zaten sürekli donma ve yenilememe sorunu olan mobil web sayfası bide reklam üstüne reklam. Bakınız daha bir reklam bitmeden diğeri başlıyor ve...
  11. meneter

Haber Güncelleme almayan xiaomi

https://www.varindia.com/news/nokia-leads-the-global-rankings-in-updating-smartphone-software-and-security Kanıt yukarıda. İkide bir formun içinden biri çıkıp xiaomi telefonlar android güncelleme almıyor demesin diye konu açtım. Android güncellemede xiaomi zirve yaptığını görüncede söylediğini...
  12. meneter

Çözüldü Haberleri kaldırma

Merhaba arkadaşlar. Redmi k20 pro kullanıyorum. Resimde haber yoktu şuan var nasıl kaldırabilirim.
  13. meneter

Sohbet Redmi note 10 pro

Arkadaşlar trendyol daha telefon modelini bilmiyor. İnsanları yanlış yönlendiriyor buda. Redmi note 10 pro diye bi telefon yok. Mi note 10 ile karıştırmış olmalı...
  14. meneter

Yardım Xiaomi Mi Whatch Color Dili

merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi Whatch Color ı çinden almak istiyorum. bu saat için Türkçe ya da İngilizce dil bulunan rom var mıdır ve nasıl yüklenir acaba. Almak istediğim bu model...
  15. meneter

Soru Arama kayıt

Merhaba arkadaşlar. Telefon mi 9t pro. Rom ve sürüm resimdedir. Acaba arama yaparken neden kayıt seçeneği yok. Normalde redmi k20 pro kullanıyor var bu özelik.
Üst Alt