Memet2770 kullanıcısının son içeriği

1. Memet2770

Yardım Xiaomi mi 10t kasıyor

Hocam garantisi varsa hiç uğraşmayın garantiye yollayın garanti kapsamından çıkmasın 😁
  2. Memet2770

Yardım Mi hesabı "Kilit açılamadı. Oturum açılamıyo"r hatası

Hocam bilgisayara bir VPN indirin veya farklı bir cihaza sonrasında bağlanıp internet paylaşımını açın
  3. Memet2770

Yardım Mi hesabı "Kilit açılamadı. Oturum açılamıyo"r hatası

Hocam cihaz açık ise VPN kullanarak oturum aç süper VPN öneririm olana kadar bağlantıyı kesip dene büyük ihtimalle çözülecektir
  4. Memet2770

Rehber MediaTek işlemcili telefonlarda band ayarı

Rica ederim hocam 1652337273 Öyle tabi ama MTK yi ben yine de sevmiyorum ya 😂 avantajları var ama bir qualcomm cu asla değişmez 😂 MTK islemcilerde bootloader kilidinin direk açılması ve kişisel verilerin silinmemesi büyük avantaj
  5. Memet2770

Teşekkür ederim hocam 1652204877 Doğru hocam benim gibi yurttan çıkmayanlar için ideal 😄
  6. Memet2770

Merhaba arkadaşlar bu konuyu rehber niteliğinde olsun diye açıyorum inşallah sorun yaşayanlara yardımcı olmuş olurum. Hatırlarsanız geçen bir konu açmıştım telefon şebekesi hakkında bu konunun bir nevi çözümünü aktaracağım. NOT: MediaTek işlemcili telefonlarda geçerlidir. Cellular pro play diye...
  7. Memet2770

Yardım LTE Çekimi

Çözüm olmadı maalesef
  8. Memet2770

Yardım LTE Çekimi

Endonezya deneyelim bakalım sonucu yazarim
  9. Memet2770

Yardım LTE Çekimi

Hocam bandla alakalı bişey değil sorun tamamen şebekeden kaynaklı kyk yurduna geldim aynı sorun devam etmekte evde bı nebze de olsa iyi çekiyordu kyk da hiç çekmiyor 1652085190 Telefonla konuşurken bile ses gitmeme gibi problem oluşuyor cam kenarına sığınmaktan sıkıldım resmen
  10. Memet2770

Yardım LTE Çekimi

Evde wifi kullanmiyorum bu bandlari tekrar çalıştırmak için bı yöntem varmı
  11. Memet2770

Yardım LTE Çekimi

Yeni aldığım cihazın band serisi daha geniş yani eski cihazımda olmayan bandlar bu cihazda var 😔 1651059620 Yok mu bunun bir çözümü ya
  12. Memet2770

Yardım LTE Çekimi

Evet hocam IMEI repair yapılmış cihaz 1651057183 IMEI fark ediyor mu?
  13. Memet2770

Yardım LTE Çekimi

Arkadaşlar merhaba bu cihazı yeni aldım bundan önceki cihazım redmi note 9 pro idi eu yazılımı yüklüydü evimde 4.5 bağlantısında 4 cubuktan aşağı inmezdi fakat bugün bu cihazda denediğimde 4.5 bağlantım 1 çubuk zor oluyor bunun bir çözümü var mı acaba ?
  14. Memet2770

Yardım Mi 11 Ekran Koruyucu Tavsiyesi

hocam merhabalar yanıt değil de benim de size bir sorum var mi 11 cihazını nerden ve ne kadara aldınız bildiğim kadarıyla türkiye satışı yok
Üst Alt