Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rica ederim hocam
1652337273
Öyle tabi ama MTK yi ben yine de sevmiyorum ya 😂 avantajları var ama bir qualcomm cu asla değişmez 😂 MTK islemcilerde bootloader kilidinin direk açılması ve kişisel verilerin silinmemesi büyük avantaj
Merhaba arkadaşlar bu konuyu rehber niteliğinde olsun diye açıyorum inşallah sorun yaşayanlara yardımcı olmuş olurum.
Hatırlarsanız geçen bir konu açmıştım telefon şebekesi hakkında bu konunun bir nevi çözümünü aktaracağım.
NOT: MediaTek işlemcili telefonlarda geçerlidir.
Cellular pro play diye...
Hocam bandla alakalı bişey değil sorun tamamen şebekeden kaynaklı kyk yurduna geldim aynı sorun devam etmekte evde bı nebze de olsa iyi çekiyordu kyk da hiç çekmiyor
1652085190
Telefonla konuşurken bile ses gitmeme gibi problem oluşuyor cam kenarına sığınmaktan sıkıldım resmen
Arkadaşlar merhaba bu cihazı yeni aldım bundan önceki cihazım redmi note 9 pro idi eu yazılımı yüklüydü evimde 4.5 bağlantısında 4 cubuktan aşağı inmezdi fakat bugün bu cihazda denediğimde 4.5 bağlantım 1 çubuk zor oluyor bunun bir çözümü var mı acaba ?