memeory kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mİ9 SE Rom Değişikliği

TWRP yüklü cihazımda MIUI 10.5 eu 9.9.3 sürümünü kullanıyorum. MIUI 12 - Mİ9 SE - Global Kararlı Rom V12.0.4.0.QFBMIXM İndirme Bağlantıları bu güncellemeyi yapmam sorun çıkarır mı?
  2. M

MIUI 12 Mİ9 SE - Global Kararlı Rom V12.0.4.0.QFBMIXM İndirme Bağlantıları

TWRP yüklü ama MIUI 10.5 kullanıyorum bu sürümü direkt yükleyebilir miyim sorun çıkar mı?
  3. M

Soru Mi 9 SE Güncelleme

Çok teşekkür ederim inceliyorum
  4. M

Soru Mi 9 SE Güncelleme

Merhaba öncelikle IMEI kayıtlı kullandığımı söyleyim telefonu. Şu anda MIUI 10.5 eu 9.9.3 sürümünü kullanıyorum ama artık güncellemek istiyorum telefonumu. Şu an en son olarak hangi sürümü yükleyebilirim, nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musunuz? Birde yükledikten sonra memnun kalmazsam tekrar...
  5. M

Yardım Bootloader Kilidi Açmak

Daha öncesinde açtığım konuyla bağlantı olarak şunu soracağım. Benim telefonumda sürekli bootlader kilit açma süresi ileri bir tarihe atıyor. En son farklı sim kartı ile denedim o da 57 gün gibi bir süre verdi. Benim başka bir uygulama vs. bir yöntem ile bu kilidi kırma şansım yok mu? Çünkü...
  6. M

Yardım Redmi Note8 PRO Bootloader Açılmıyor

57 gün çok can sıkıcı bari 15 gün deseydi :( 1584658204 deneyeceğim yinede sağolun
  7. M

part1 fixlenmiş. part2 denedim olmuyor güncel mi unlock uygulaması istiyor. telefonu sıfırladım tekrar denedim 1375 saat verdi :(
  8. M

Söylemiş olduğunuz her şeyi yaptım şu an da 1377 saat süre veriyor. Kafayı yemek üzereyim artık :(
  9. M

Bende anlamadım hocam 1 ayı geçti bununla uğraşıyorum. 1584572201 Yarın dediğiniz ayarlamaları tekrar yapacağım. Teşekkür ederim ilginiz için :)
  10. M

Evet konu başlıktaki gibi sürekli daha ileri bir saat veriyor. İlk yaptığımda 365 saat verdi daha sonra 365 saat yani 15 gün doldu 17. gün denedim 220 saat verdi sonra o doldu 190 saat verdi o doldu 221 saat verdi bu seferde. Farklı bir sim kart ve mi hesabı ile tekrar süre başlattım bu sefer...
  11. M

Yardım Play store

(evde kullandığım wifi modemin 2 farklı seçeneği var. Birisi 5G diğeri normal.) Play store'dan indirme başlattığımda (hangi wifi'a bağlı olursam olayım) kilobayt şeklinde aşııırrı yavaş indiriyor. Diğer wifi'a geçtiğimde indirme hızlanıyor. Buna çözüm ne yapabilirim 3 rom değiştim hepsinde...
  12. M

Yardım Google Play Store İndirmeleri

Xiaomi Mi9 SE kullanıyorum. Öncelikle bilgi vereyim evde kullandığım wifi modemin 2 farklı seçeneği var. Birisi 5G diğeri normal. Play store'dan indirme başlattığımda (hangi wifi'a bağlı olursam olayım) kilobayt şeklinde aşııırrı yavaş indiriyor. Diğer wifi'a geçtiğimde indirme hızlanıyor. Bunun...
  13. M

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

mi9 se kullanıyorum eu geliştirici modda kullandım hep sormak istediğim şey güncellemeyi yapmadan önce sistemi temizlemesek yani Cache, Dalvik Cache, System ve Data bu işlemleri yapmadan direk yeni sürümü kursak sorun yaşar mıyız? Veya bu işlemleri yapınca telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamış...
  14. M

Yardım BİLDİRİMLER GELİYOR AMA GÖZÜKMÜYOR

evet açık.Bir de kilit ekranında whatsapp gözüküyor şuan ama önceden ekranı aydınlatıp yüz tanımayı algıladığında içeriğin tamamını gösteriyordu. Şuan yine gizlide kalıyor yüz tanıma algılasa bile.
Üst Alt