MelPro53 kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Oneplus Nord Kullanıcı Görüşleri

Güzel cihazdı ama çok deneyimleyemedim ekonomik olarak iyi dönemim oldu 2 gün önce sattım oneplus I iPhone 11 aldım cidden telefon kullandığımı uzun aradan sonra şu an diyebiliyorum.
  2. M

Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

Oraya da yazdım Stoya Mi 10T nasıl amoled ekrandan sonra ekranı nasıl geliyor ? Ben 90Hz görünce inanamadım aradaki farka 144 nasıldır Allah bilir :D
  3. M

Soru Oneplus Nord Kullanıcı Görüşleri

Mi note 10 lite Telefonu 22 ocakta satmıştım o zamandan bu yana oneplus nord kullanıyorum ve bu telefonun bir sürü hatası olduğunu anlamış oldum oneplustan sonra; 1-En önemlisi bence ahize sensörü cidden bozuk mi note 10 lite ın , nord da ekran şak diye kapanıyor yatay dururken bile hala daha...
  4. M

Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

Telefonu 22 ocakta satmıştım o zamandan bu yana oneplus nord kullanıyorum ve bu telefonun bir sürü hatası olduğunu anlamış oldum oneplustan sonra; 1-En önemlisi bence ahize sensörü cidden bozuk mi note 10 lite ın , nord da ekran şak diye kapanıyor yatay dururken bile hala daha buna alışamadım 6...
  5. M

Yardım Google uygulamalarını kaldırmak istiyorum

Kaldırmanın yolu var root olmadan yerine yükleyebilecek bir yöntem yok o yüzden maalesef.
  6. M

Rom Mi Note 10 Lite Xiaomi.Eu Stabil V12.1.4.0.RFNMIXM A11

2 gün önce gitti telefon artık oneplus kullanıyoruz yarışmacı arkadaşlara başarılar
  7. M

Güncelleme geri çekildi galiba gitti OTA güncellemesi.
  8. M

Yardım 9520 Türk Telekom online işlemlere mesaj gönderilemiyor.

Google mesaj özelliklerini kapatmayı deneyin bazen onun yüzünden gelmiyor mesajlar.
  9. M

Denedim yine bootlop oldu.
  10. M

Yaptım öyle mi logosunda kaldı 1 saattir.
  11. M

Yardım mi flash ile stock rom yüklerken hata alıyorum..

Kopyala yapıştır yapınca kodları yazılım tek tek sırayla giriyor.
  12. M

Sisteme root atınca sistem çöktü bu arada mi logosunda kaldı restart atınca android 11 uyumlu değil galiba ?
  13. M

Yardım mi flash ile stock rom yüklerken hata alıyorum..

Çözüldü - Uptade Spance Crc List Failed Hatasının Çözümü bu yöntemde çalışıyor ben denedim aynı sorun varken.
  14. M

Yükleniyor hocam ama simgeler aynı eu rom simgeleri duruyor.
  15. M

Fark etmedi çalışmıyor.
Üst Alt