Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabahtan beri aktivasyon hatasi aliyorum kendi kendine surekli mesaj atiyor bunun yuzunden 300 TL faturam geldi Allah belasini versin ya basil duzelir bu ?Kapatmayi bende biliyorum ama onemli notlar kisiler mesajlar ve fotograflar bu dogrulanmadan gelmiyor.
Merhabalar telefonu aldığım zamandan 2 ay sonra wipe işlemi yaparak sıfırlamıştım o günden beri ne mesaj özelliklerim açılıyor ne de bu başka telefonlarda deneyip ekim güncellemesi yükleyebildiğim güncelleme geliyor MIUI 11 veya 12 fark etmiyor hepsinde aynı hata var bezdim yazılım...
3.5 aylık telefondur temizdir herhangi bir sıkıntısı yoktur alanı üzmeyeceğine eminim başka model almak istediğimden satıyorum kutu fatura mevcuttur hepsiburadadan alınma cihazdır.
1607352601
Pazarlık öldürmeyecek şekilde olur.
Merhabalar uzun zamandır stabil bir rom ve xiaominin iğrenç emojilerini değiştirmek için çabalıyordum en sonunda ardığım formülü buldum.EU rom,hellas,globe vb. tüm custom romlar bu cihazda kasma yaptırıyor 1 hafta beklesem bile sürekli aynı en stabil performansı Global 11.0.8.0 sürümünde aldım...
Başlıkta okuduğunuz gibi EU rom simgeleri gözüme çok iğrenç geliyor ne yaptıysam simgeleri değiştiremedim bir global romdaki gibi yapmanın yolu yok mu acaba ? Root atıyorum miui mod icons klasörünü silemiyorum hata veriyor hem rootlu dosya yöneticisinde hem de twrp de .
Bu Xiaominin Allah belasını versin normal attığım her SMS için 0.87 Kuruş ekstra kendisi almış bunu ödememek için bir yol yokmu ya 60 TL olan fatura 200 TL geldi.Yeni fatura dönemimde de atmış bu numaraya SMS başına.
Uygulamayı güncelledim,verilerini temizleme yaptım,rom attım hiç bir türlü güncellemeler gelmiyor güncelleme olduğuna eminim tüm uygulamalar eski sadece Hindistan bölgesine alınca düzeliyor ondada güvenlik uygulamasını görmüyor bu sorun sadece bende mi var yoksa sizde de var mı ?
Merhabalar cihazımda MIUI 11.0.8.0 global stock rom kurulu ve ekran sürem göründüğü üzere çok az sabah %86 ile çıktım evden şu an baktım %40 ile 2.5 saat ekran sürem var sadece sosyal medya kullandım oyun oynamıyorum bataryası iyi bir rom önerir misiniz eu rom önerecekseniz ikon paketini hiç...
Sorum basit EU rom mu daha iyi global rom mu kendi deneyimimde eu rom çok daha kötü global daha iyi geldi MIUI11 için konuşmak gerekirse yorumlarınıza açığım.
Cihazdan şahsi olarak memnun olmadığım için satıyorum son fiyatım 3600 TL'dir bir sıkıntısı yok sadece kozmetikte sol üstte elimde sallarken çelik kapının köşesine sürttüğüm için küçük bir ezik oluştu onun dışında zaten 2.5 aylık temiz cihazdır takaslar düşünülür alana hayırlı olsun.Cihaz...
Merhabalar EU rom yükledim ama Xiaomi telefonu olan biriyle her mesajlaştığımdı 0.87 kuruş ücret kesiliyor ve 140 lira faturam geldi bir daha tövbe ettim eu rom a geçmemeye şarj da az gidiyordu ve menülerde kasıyordu zaten şimdi telefonu tamamen sıfırlamak istiyorum ve normal Roma geri döneceğim...
Merhabalar cihazımın bootloader kilidini açıp eu stable v11.0.8.0 sürümünü yükledim ancak ekran sürem 4-5 saate kadar geriledi ve hızlı şarj global rom da ki kadar hızlı değil 18w çekiyor orjinal şarj cihazı ve kablosu ile olmasına rağmen MIUI 12 stable eu rom da bu değerler çok daha kötü zaten...
Google arama,kişiler ve mesajlaşma uygulamasından gına geldi dayanamadım ve dün bootloader kilidi 1 haftadan sonra çok şükür açıldı sağlam batarya performansı yüksek Custom Rom önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.