Melisa38 kullanıcısının son içeriği

1. Melisa38

Yardım A12 Magisk Yüklenmiyor

Merhaba, yeni bir roma geçtim. Pixel OS. Benden şifre istiyor ancak sistemde şfre yok ve kaldırmıştım. Magisk yükleyemiyorum bu yuzden sadece otg kısmı aktif bende o yok, sd kart destegi zaten yok..... --data kısmına erişimim yok-- baglanmıyor da. Ne yapmalıyım?
  2. Melisa38

Çözüldü Android System WebView yüklenmiyor?

Merhabalar. Bir uygulama yükledim ancak çalışması için webwiev gerektiği yazıyor ben de APK bulup kurdum daha doğrusu kuramadım :')) F-Droid içinde bromite System WebView var ama yüklemedi. Google webwiev de yüklemedi. Ben bunu nasıl çözerim? Sorunun ne olduğunu da anlamadım....
  3. Melisa38

Soru MN10Lite için GCam sorunu?

Merhaba, uzun zamandır Havoc OS kullanıyorum (şuan 4.16), GCam yüklediğim zamanlar ya ısınma yapıyor ya da atma, çalışmama durumu. Miui gibi hem ön hem arka kamera için her kullandığım ana kamera uygulaması dahil, mesela Snapchat-Instagram gibi uygulamalarda kaliteli çekmesini istiyorum hiç...
  4. Melisa38

Çözüldü Custom Rom Güncelleme/Recovery sorunu

Selamlar, Uzun zaman sonra güncelleme/değişiklik yapmak istedim -pişman oldum-.. Havoc OS 4.8 yüklü ve ben bunu orange ile temizleyip 4.16 kurmaya çalıştım, 4.8 romu içinden de üncellemeye çalıştım ama o da orange içine atıyor ve dosya seçmemi istiyor sanırım (?) data/android/havoc_updater...
  5. Melisa38

Soru Aosp Romlarda Sanal alan?

Merhaba, aosp romlarda sanal alan veya benzer bir şey var mı? Varsa nasıl bulur veya kullanırım? Amacım misal x uygulamasını kendi alanıma ulaşmadan kullanmak. Bir nevi izole ederek kullanmak yani. Sanal alan olarak mı geçiyor bu veya dediğim şekilde "izole" olarak kullanabileceğim, o...
  6. Melisa38

Soru Mi Note 10 Lite için Arrow Os A11?

Selamlar, şu anki (epeydir) kullandığım romdan sıkıldığım için değişmek istiyorum ve custom romları sürekli inceliyorum, sorun şu ki, bu cihaza uygun rom sayısı ya düşük ya da Gapps paketi dahili olarak geliyor, vanilla versiyonu bulunmuyor. Bu da beni kızdırıyor 🤦🏻‍♀️ Çok araştırdım, Arrow...
  7. Melisa38

Çözüldü Adaway'den uygulama/host dışlama

Merhabalar, nasıl başlık koyacağımdan emin olamadım, şöyle açıklayayım. "Eksicep" adında, eksisozluk icin yapılmış bir uygulama var, ben bunu AdAway'den gizlemek(?) istiyorum, ancak alan adı gerekiyor, yani AdAway'e yazacağım bir adres. Bu eksicep uygulamasının (veya gerektiğinde dışlamak...
  8. Melisa38

Yardım Mi Note 10Lite GCam yüklenmiyor? (Aosp)

Merhaba, havoc os 4.8 kullanıyorum. Kendi kamerası 16mp gösteriyor ve ben bunu çok sonradan farkettim zaten bir süredir de araştırıp deniyorum. Gcam olarak da şunu; https://forum.xda-developers.com/t/port-7-3-toco-gcam-for-mi-note-10-lite.4132275/ Indirip yükledim ama aç dediğimde anında...
  9. Melisa38

Soru Custom ROM sürüm düşürme+Birkaç Soru/Yardım

Merhaba, yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Danışmakta fayda var dedim. Havoc OS 4.11 kullanıyorum şuan güncel olarak. Öncesinde 4.8 ya da 4.6'ydı sanırım. Sorum ilk olarak şu; güncelleme sonrası kamera kaydı aldığım zaman, bakıp izliyorum ve kayıt sesinin çok düşük olduğunu görüyorum...
  10. Melisa38

Çözüldü Telefon açılmıyor, Şarj akınca Şimşek işareti çıkıyor

Merhaba, uyurken telefonu alarm birkaç alarm kurup yattım, wifi vs her şey kapalıydı. Uyandığımda telefon baya ısınmıştı. Anlayamadım, açılmadı. Şarj taktım tepki vermedi. 1-2 saat ellemedim soğusu diye, bilgisayara bağladım qualcomm driver yükledim şimşe işareti çıktı boş pil görüntüsünde...
  11. Melisa38

Soru Dot OS hakkında ve birkaç sorum var

Merhaba, Şu an Xiaomi.Eu 12.1.1 Stabil kullanıyorum. MIUI ROMdan vazgeçmem asla diyordum ancak bir süredir sıkıldım ve ciddi ROM arayışına girdim. İstediğim başlıca özellikler; Özelleştirilebilir olması, Güvenlik/Gizlilik odaklı olması. Graphene os, /e/ project , calyx os Bunları buldum...
  12. Melisa38

Yardım Adaway bazı reklamları engellemiyor

Merhaba arkadaşlar, Özellikle film izleme sitelerine girdiğim zaman hep reklam dolu, bet reklamları, yanar döner şeyler vs, ekran görüntüsü koymadım bilerek çünkü bet reklamları var izin verilir mi bilmiyorum. Adaway'deki host listem ektedir. Ben Samsung tarayıcı kullanıyorum, belki tarayıcı...
  13. Melisa38

Yardım Rom yükleme sonrası Miui logosunda kalıyor / MiNote10Lite

Arkadaşlar sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, birkaç gün önce bl kilidi açıp rom ve magisk yükledim (eu), viper4android (sanırım hatalı) yükleme sonrası fastboot ekranına düştüm orada takılı kaldım. Birkaç kez rom yükle-sil deneme işlemlerinden sonra global 12'de nasıl oldu bilmiyorum...
  14. Melisa38

Soru Mi Note 10 Lite için MiuiPro var mı ?

Sitesine baktım ama cihaz listesinde göremedim, desteklemiyor mu acaba note 10 lite'ı ?
  15. Melisa38

Çözüldü note 10 lite fastboot modundan çıkmıyor

Merhaba, az önce viper4android yüklemeye çalışıyordum, ampkmirrordan (siteyi belirtmem gerek) v4a indirdim son sürümü 3 ocak 2021 yazıyordu, son diye bunu indirdim kurmadan yani açmadan önce ondan evvel magisk üzerinden v4a indirip audio mod lib kurmustum bikac yez yeniden baslattım v4a...
Üst Alt