melih97 kullanıcısının son içeriği

1. melih97

Yardım Bilgisayar telefonu görmüyor

Merhabalar geçen gün şarj ederken soketten Duman çıktı telefon şarj oluyor ama 5 watt falan çekiyor işin ilginç tarafı kablonun bir tarafı ile yavaş ters çevirip öbür tarafıyla hızlı şarj oluyor başına gelen varmı? Ve yukarda hızlı şarj işareti çıkıyor yavaş şarj oluyor ayrıca telefonu görmüyor...
  2. melih97

Yardım Yavaş şarj oluyor

Merhabalar geçen gün şarj ederken soketten Duman çıktı telefon şarj oluyor ama 5 watt falan çekiyor işin ilginç tarafı kablonun bir tarafı ile yavaş ters çevirip öbür tarafıyla hızlı şarj oluyor başına gelen varmı? Ve yukarda hızlı şarj işareti çıkıyor yavaş şarj oluyor
  3. melih97

Yardım Telefon açılmıyor

Merhabalar telefon bu şekilde açılmıyor kendi kendine kapandı sorun nedir batarya olabilir mi twrp açılmıyor sadece fastboot açılıyor
  4. melih97

Yardım Stock Rom Sonrasında TWRP Silindi

Merhaba bende miui eu rom yüklü 12.0.9 endonezya rom yükledim açılmıyor twrp ekranı gelmiyor silinmiş sanırım tekrar eu roma dönmek istiyorum verilerimin silinmemesi gerekiyor lütfen yardım edin
  5. melih97

Yardım Bluetooth açılmıyor

Merhabalar bende eu rom android 10.0.9 var son sürüm Bluetooth açılmıyor sorun kendi kendine oluştu ama wifi çalışıyor yardımcı olabilir misiniz
  6. melih97

Yardım Ahize

Merhabalar benim telefonun sağ tuş takımı filmi bozuldu tamir ettirdim, ama tamirden sonra sanki ahize den arama yaparken daha az ses geliyor, normal zamanda değişen bir şey yok gibi geliyor alakası yok dedi telefoncu
  7. melih97

Soru Miui 13 Tavsiye

Merhaba ben MIUI pulse 12.3 kullanıyorum rom değiştirmek istiyorum android 12 nasıldır tavsiye eder misiniz EU rom kullanan varmı aranızda ya da başka bir tavsiye, MIUI Mind de çıkmış android 12 bilginiz olsun :)
  8. melih97

Yardım Poco m3 kapandı açılmıyor

Merhabalar bizde poco m3 var telefonu yüzde 25 de iken kapatıp şarja takıyoruz yüzde 50 de açalım dedik telefon açılmıyor hiçbir tepki vermiyor fastboot moduna da giriş yapamıyoruz ne yapabiliriz :)
  9. melih97

Soru Note 9 gcam

Merhabalar bu telefon için uygun gcam varmı? Note 8 için olanı kullanıyorum ama gece görüşünde atıyor ve pek net çekmiyor urnx05 olanı yani
  10. melih97

Soru Poco m3 mü ? Note 9 mu ?

Merhabalar ben bu iki telefon arasında kaldım arasında 100 lira var hangisini almalıyım ? İkisi de 128 GB
  11. melih97

Soru Kılıf

Merhabalar note 8 kullanıyorum da uygun note 8t kılıfı alsam uyar mı note 8 e acaba ?
  12. melih97

Yardım Note 8 ekran

Merhaba ben 2 ay önce note 8 aldım ama ekranın işaretledigim yerlerinde izler oluştu ghost değil sadece koyu renklerde belli oluyor
  13. melih97

Rehber Telegram da Note 8 önerisi

Merhaba arkadaşlar bu verdiğim gruplara katılın note 8 ile alakalı her türlü güncelleme kernel rom vs takip edebilirsiniz ayrica MİUİPRO romuna da ücretsiz yükleyebilirsiniz :)
  14. melih97

İnceleme Redmi Note 8 miui pro

Merhaba Note 8 kullanıcıları malum beta ertelendi ben de rom arayışına girdim ve Rusların yaptıgı miui pro romu denedim rom güzel miroomdan geçtik çok fazla özelleştirme mevcut hata göremedim bence sizde deneyin derim format data ardından 4 wipe ile geçiniz denemek isteyenler telegram da...
  15. melih97

Rom Redmi Note 8 Miui Pro

Merhaba Note 8 kullanıcıları malum beta ertelendi ben de rom arayışına girdim ve Rusların yaptıgı miui pro romu denedim rom güzel miroomdan geçtik çok fazla özelleştirme mevcut hata göremedim bence sizde deneyin derim linki aşağıya bırakıyorum, telegram da miu ya da xiaomis diye gruplar da da...
Üst Alt