mekin1380 kullanıcısının son içeriği

1. M

Gcam mi 8se gcam android 10

suana kadarki kullandigim en stabil gcamdan biri diyebilirim kendim bir kac ayar yaptim configi paylasacagim oncelikle sizinde bildiginiz gibi gcamfix kursaniz bile donmalar devam ediyor onun icin magiski kaldirin ve paylastigim surumu kurun cihaz acildiginda paylastigim fix dosyasini magiskle...
  2. M

Rehber miui 11 batarya ömrü uzatma [root]

kullandigim cihaz mi 8 se rom mi-globe 11.0.1 android 10 MIUI ROM Builder - Create your own custom firmware - mi-globe.com simdiki gosterecegim ayarlari herhangi bir miui romda deneyebilirsiniz bir cok romda farkedilir derece artis gördüm bazılarında ise hiç etki olmadi örnek (miuieu ozellikle...
  3. M

Yardım Çağrı bekletme

mi 8 se de hangi romu kullandiysam hepsinde sorun aynı çağrı bekletme çalışmıyor mix 2 kullanan bir yakinimda çalışıyor note 7 de ayni sekilde çalışıyor cagri bekletme nedir diyenler için siz biriyle görüşürken başkası aradiginda size flaşla veya titreyerek uyarı vermesi özelliği
  4. M

Mod Tüm Android 7 ve üzeri SD'lu Xiaomi cihazlara Google Kamera

sizin yapabileceginiz tek sey deneme yanilm yoluyla calisan gcam bulmak cunku mix serilerinde renk problemi varmis gcamda eklere de ornek foto atarim Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
  5. M

[Module] Camera2API enabler bu camera2api etkinlestirmek icin https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_5.3.015_4.apk buda note 5 icin uygun gcam Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
  6. M

ama o ilk paylastiginiz linktede nasil kurulacagi yazili ve mi max 2 icin ozel surumun linki yazili onu da istediginiz gibi degerlendirin Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
  7. M

hocam linki bunula degistirin snapdrogan yazan linki Google Camera Port: Pixel/Nexus Camera App Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
  8. M

eski surum gcam kurarsan calisir ama hd+ ozelligini kullanamazsin Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
  9. M

bazi developer lar sadece mtk icin gcam portluyor mesela bu linkte olduu gibi Google Camera Port: IDan apks Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
  10. M

skorpi hocam bu gcamlar mtk islemcilerde calisan versiyonlari da var soranlar olursa s7 de denendi calisiyor Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
  11. M

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GCameraN6P.apk bunu dene Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
  12. M

Soru VolTe Mi5

Onu sd410 lu Zenfone Max cihazda denedim garantiye 350 to para vermek zorunda kaldim efs yedegi fln aldim Beni suclu gormeye calisan olmasin Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
  13. M

Soru VolTe Mi5

Been herseyi yaptim volte geliyor fakat birini arayinca arama sonlandirildi diyor Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
  14. M

Rehber Volte Etkinleştirme Turkcell ve Vodafone

ben daha volteyi halledemedim Sent from my ASUS_Z010D using Tapatalk
  15. M

Rehber Volte Etkinleştirme Turkcell ve Vodafone

ben hic birsey anlamadim dosyayi ne yapacagiz Sent from my ASUS_Z010D using Tapatalk
Üst Alt