Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
suana kadarki kullandigim en stabil gcamdan biri diyebilirim kendim bir kac ayar yaptim configi paylasacagim oncelikle sizinde bildiginiz gibi gcamfix kursaniz bile donmalar devam ediyor onun icin magiski kaldirin ve paylastigim surumu kurun cihaz acildiginda paylastigim fix dosyasini magiskle...
kullandigim cihaz mi 8 se rom mi-globe 11.0.1 android 10 MIUI ROM Builder - Create your own custom firmware - mi-globe.com
simdiki gosterecegim ayarlari herhangi bir miui romda deneyebilirsiniz bir cok romda farkedilir derece artis gördüm bazılarında ise hiç etki olmadi örnek (miuieu ozellikle...
mi 8 se de hangi romu kullandiysam hepsinde sorun aynı çağrı bekletme çalışmıyor mix 2 kullanan bir yakinimda çalışıyor note 7 de ayni sekilde çalışıyor
cagri bekletme nedir diyenler için siz biriyle görüşürken başkası aradiginda size flaşla veya titreyerek uyarı vermesi özelliği
sizin yapabileceginiz tek sey deneme yanilm yoluyla calisan gcam bulmak cunku mix serilerinde renk problemi varmis gcamda eklere de ornek foto atarim
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
[Module] Camera2API enabler
bu camera2api etkinlestirmek icin
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_5.3.015_4.apk
buda note 5 icin uygun gcam
ama o ilk paylastiginiz linktede nasil kurulacagi yazili ve mi max 2 icin ozel surumun linki yazili onu da istediginiz gibi degerlendirin
Onu sd410 lu Zenfone Max cihazda denedim garantiye 350 to para vermek zorunda kaldim efs yedegi fln aldim Beni suclu gormeye calisan olmasin