Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, Mi max prime (3/64) telefonum yere düştü ve ekran kırıldı. Kullanabiliyorum sorun yok ama kiriklarla dolu tabi. Elinde uygun ekran olan var mı ? Varsa fiyatı nedir ? Birde n11 gibi yerlerdeki satıcılara sordum, mi max ekranı buna uygun değil dediler, doğru mu ?
Merhaba hocam. Mi max prime (3/64) telefonum yere düştü ve ekran kırıldı. Kullanabiliyorum sorun yok ama kiriklarla dolu tabi. Ekran sizde.mevcut mu, kaça degisebiliriz ? Birde n11 gibi yerlerdeki satıcılara sordum, mi max ekranı buna uygun değil dediler, doğru mu ?
Merhaba arkadaşlar, lanetli tablet mi pad 2 var. İki önemli sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
1. Sorun : Ayarlara giremiyorum. Ekran görüntülerini attığım hatayı veriyor.
xiaomi.eu_multi_MIPAD2_V8.1.3.0.LACCNDI_v8-5.1 ve diğer romları denedim. hepsinde de ayarlara girmek...
sağolun, indi ama yüklemek istediğimde recoveryi başlatıyor. Twrp recoveryde instale girdiğimde dosyayı seçince hata veriyor. Güncellemeyi yüklemedi. Şu hatayı verdi :
E: Error executing updater binary in zip '/ sdcard/downloaded_rom_miui_hermes_mam_global_6.1.7_729d88a063_5.0.zip'
Arkadaşlar geçen hafta telefonuma Telefonum için portlanmış Miui 7 kurdum. Çok memnunum. Telefon Hakkında bölümünde şöyle yazıyor. Miui 7 xiaomi.eu 5.12.31 Geliştirici Sürümü. Bugün wifiyi açtım ve güncelleme yükleniyor. Bu güncellemede 6.1.7 yazıyor. 600 küsür mb. Bu güncelleme benim...