mehmetunslgs kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi Note 8 Pro Ekranda Beyaz Çizgi ve Kamerada Bazen Netleme Sıkıntısı

Valla ben evofone ıle gorustum vıdeo attım guncellemeyle alakalımı dedım arastırdılar tekrar benı aradılar guncellemeden sonra duzelcek bırsey olsa guncellemeyi beklemelımıyım dedıgım zaman bana yarın getirin cıhazı demezlerdı guncelleme beklememı soylerlerdı
  2. M

çekebıldıgım kadarını bu lınkten bakabılırsınız
  3. M

Video ekleyebılırım resımle cekılcek gıbı degıl vıdeo eklemeye calısıyorum uzantı desteklenmıyor
  4. M

Redmi Note 8 Pro Kullanıyorum ve kullanırken rahatsız edecek sekılde beyaz cızgı cıkıp gıdıyor sorunu halen cozemedım teknık servıse goturdum sorun bulamadık dedıler bana bende cesıtlı yerlede sıkayet oluşturdum ve onun sonucunda bana gerı donus yaptılar cumartesı benı cagırdılar kontrol ıcın...
  5. M

Yardım Redmi Note 8 Pro Şebeke Sorunu ve Ekranda belirip kaybolan beyaz çizgiler

Karanlık Modda yapıyor demıs Karanlık Modda yapıyor demıssınız ama beyaz ekranda zaten gorulmesı zor o cızgılerın ben karanlık moddan cıkıyorum chromede gezerken sıyah ekranda yıne belırıyor cumartesı teknık servıse goturecegım gelmemı soyledıler kesın bılgı varmı yazılımla duzelecegı. Xiomi...
Üst Alt