Mehmett93 kullanıcısının son içeriği

1. Mehmett93

Soru Mi not 10 ime

Merhaba eşime mi not 10 telefon aldım 2 hafta önce , telefonun botloader kilidini açtım yeni kendim ime atsam şebekede bir sıkınti olursa telefonu sıfırladım telefon IMEI atmadan önceki haline döner mi?
  2. Mehmett93

Yardım Telefonum Hızlı şarj olmuyor

Merhaba arkadaşlar Telefonum 2 gündür hızlı şarj olmuyor. Hızlı şarj adaptörü taktigimda maksimum 920 m.amper güç alıyor. Normal adaptör taktigimda 1530 ampere kadar çıkıyor. Başka hızlı şarj adaptorlerdede aynı problem oluyor. Acaba sorun neden kaynaklanıyor.
  3. Mehmett93

Yardım Yurt dışı imei atılmış cihaza güncelleme yapma

ekım guncellemesı mı kardes ?
  4. Mehmett93

teşekkürler , sizede. 1572891923 ekran görüntüsü çok sağolun 1572892853 kardeşim 3cü resimdeki seceneklerin hepsini seciyormuyuz yoksa sadece üsttekınımı bu alıntıda sadece üstekını secın diyor ?
  5. Mehmett93

twrp ekranı geliyor ama orda ınstall ,wipe vb. seçenekler var hangisini tıklıcam tam bilmiyorum.
  6. Mehmett93

Merhaba arkadaşlar telefonuma otodan gelen güncellemeyi yüklemek istiyorum . Fakat cihazım yurt dışı imei kayıtlı olduğundan çekiniyorum . İmei sıkıntı yaratmadan nasıl güncelleme yapabilirim ?
  7. Mehmett93

Soru Karsıdan gelen aramanın ulaşamaması ve giden aramanı geç araması

tekrardan rom atılarak sorun çözülmüştür arkadaşlar, geri dönüşlerinizin için teşekkürler
  8. Mehmett93

kardeşim cihazda 10.3.1.0 kararlı yüklü , aldğım yere göturdum bugun yenıden rom atılması gerektiğini söylediler. bende p.tesi aksam götürecem inşallah çözerler. 1570902701 p.tesi götürücem inşallah dediğiniz gibidir.
  9. Mehmett93

merhaba arkdaşlar k20 pro telefon aldım kayıtlı telefonda sadece tek sıkıntı var oda bana gelen arada ulaşılamaması ve benım giden aramamında geç gitmesi . Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.
Üst Alt