Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba eşime mi not 10 telefon aldım 2 hafta önce , telefonun botloader kilidini açtım yeni kendim ime atsam şebekede bir sıkınti olursa telefonu sıfırladım telefon IMEI atmadan önceki haline döner mi?
Merhaba arkadaşlar
Telefonum 2 gündür hızlı şarj olmuyor. Hızlı şarj adaptörü taktigimda maksimum 920 m.amper güç alıyor. Normal adaptör taktigimda 1530 ampere kadar çıkıyor. Başka hızlı şarj adaptorlerdede aynı problem oluyor. Acaba sorun neden kaynaklanıyor.
Merhaba arkadaşlar telefonuma otodan gelen güncellemeyi yüklemek istiyorum . Fakat cihazım yurt dışı imei kayıtlı olduğundan çekiniyorum . İmei sıkıntı yaratmadan nasıl güncelleme yapabilirim ?
merhaba arkdaşlar k20 pro telefon aldım kayıtlı telefonda sadece tek sıkıntı var oda bana gelen arada ulaşılamaması ve benım giden aramamında geç gitmesi . Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.