MehmetSaykaya kullanıcısının son içeriği

1. MehmetSaykaya

İnceleme Galaxy M51 ön sipariş fiyatı ile dikkat çekiyor.

M51 çok iddialı bir telefon olmuş ön sipariş ile kablosuz kulaklık hediyeli 3799 TL fiyatı düşer diye düşünüyorum. Poco x3 nfc ve realme 7 serisi çıkmadan iyi oldu bu fiyat. Piyasayı kızıştırcak bir telefon ve fiyat olmuş bence. Note 9 prom var kamerada toz var şuanda thh ile uğraşıyorum iade...
  2. MehmetSaykaya

Yardım Telefon Kendi kendine tıklyor

Merhabalar kulaklık takılı iken telefon kendi kendine tıklıyor sesi kısıyor nedir problem?
  3. MehmetSaykaya

Tavsiye 3000 3500 TL telefon önerisi

Merhabalar 3300 TL ye note 9 pro almıştım. Kamerada tozlanma oldu ağzım yandı. Şuanda tüketici hakem heyeti ile uğraşıyorum. Gerçekten sıkıcı bir durum. 3000 3500 civarı kronik sorunu olmayan beni uğraştırmayacak telefon önerilerinizi bekliyorum.
  4. MehmetSaykaya

Yardım Note 9 pro tüketici hakem heyeti hakkında yardım

Merhabalar note 9 pro var kamerada çok küçük tozlanma var garantiye gönderdim değişim veya iade istedim birşey yok dediler geri gönderdiler yarın tüketici hakem heyetine gideceğim. Süreç hakkında pek bir bilgim yok yardım eder misiniz? İncelemek için telefonu bir süre alacaklar mı? Veya ne kadar...
  5. MehmetSaykaya

Soru Mediatek işlemci hakkında!

Merhabalar kuzenime telefon alacağız 2500 civarı şuan için redmi note 9 düşünüyoruz. İnternette felan mediatek işlemci uzun vadede donma kasma yapar diyorlar emin olamıyorum. Yani g85 yeni işlemci olması gerek ki boyle mediatekin problemleri kendimce aştığını düşünüyorum. Yani kısaca 2500 tl f/p...
  6. MehmetSaykaya

Rehber Note 9 pro genpa toz garanti sonucu!

Merhabalar note 9 pro aldım 5 gün sonra kamerasında çok küçük kamerayı açınca belli olmayan 3 parça toz farkettim. Tozlar aşırı küçüktü sadece ışık altında dikkatli bakıldığında belli oluyordu. Bu nedenle garantiye yollamıştım , bugün sonuçlandı buyrun sonuç ; İlla toz artıp 14 gün iade...
  7. MehmetSaykaya

Yardım Redmi note 9 pro kamera toz sorunu

Merhabalar 5 gün önce xiaomi redmi note 9 pro aldım kameraya ışık tutup baktığımda içinde iki tane küçücük toz var. İade düşünüyorum şimdilik. Bu durumu yaşayıp garantiye gönderip yaptırıp tekrar aynı sorunu yaşayan oldu mu? Veya iade eden. yardım eder misiniz 14 gün dolmadan gerekli işlemleri...
Üst Alt