Mehmetkuchan1 kullanıcısının son içeriği

1. Mehmetkuchan1

Çözüldü Redmi Note 10S cihaza bootloader kilidini açmadan rom atmak mümkünmüdür?

Merhaba arkadaşlar bende GENPA garantili Redmi note 10s var Google arama ve mesajlar yüklü nefret ediyorum Google arama ve mesajlardan bu yüzden rom değiştirmeyi düşünüyorum cihazı garanti dışı bırakmadan Endonezya romuna geçmek istiyorum mi tool v2 yi kullanmayı düşünmüştüm fakat MTK işlemcili...
  2. Mehmetkuchan1

Soru EEA rom mu EU rom mu kullanmalıyız

Şuan EEA Global romdayım EU romun atacağım resimdeki sürümünü çok övüyorlar öteki android 11 li sürümü denedim beğenmedim sizce bu resimdeki sürüme geçmelimiyim kullananlar deneyimlerini yazarsa sevinirim. 1624948189
  3. Mehmetkuchan1

Yardım Bootloader kilidini açmak

Normalde kilid açma başvurusu yaptigim cihazı sıfırladım ve mi kilidi açmaya bir iki defa daha cihaz ekle yapıp başvurdum süre uzama olayını sonradan hatırladım o yüzden eski hesabımı sildim yeni hesap açıp aynı cihaz ile gene başvurdum Sure gene uzar mi?
  4. Mehmetkuchan1

Soru Mi flash ile rom atmak için bootloader kilidi açık olması gerekir mi

Mi flash ile poco x3 NFC cihazıma rom atmak istiyorum bootloader kilidini açmak zorundamiyiz
  5. Mehmetkuchan1

Soru Tr garantili Poco X3 NFC cihazı EU rom atıp garanti dışı bırakmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum

Merhaba arkadaşlar Bir şey soracağım poco x3 NFC tr garantili cihazım var sizce değer mi kilidi açıp garantili GENPA garantili cihazı garanti dışı bırakmaya EEA romu övüyorlar ona veya EU roma geçmeyi düşünüyorum.
  6. Mehmetkuchan1

Sohbet Vodafone çekim gücü kötü mü

Telin kendi IMEI farklıdır yani
  7. Mehmetkuchan1

Global yazıyor ama IMEI farklı
  8. Mehmetkuchan1

Benim cihaz IMEI çakılı olarak geldi bide bootloader kilidi açık geldi
  9. Mehmetkuchan1

Band 20 olduğuna nasıl bakabiliriz
  10. Mehmetkuchan1

Redmi 5 plus 64/4 cihazım var Vodafone a geçmeyi düşünüyorum ama Xiaomi cihazlar da ağ sorunu ve çeşitli sıkıntılar yaşatiyormuş redmi 5 plus ve diğer Xiaomi modelleri kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  11. Mehmetkuchan1

Yardım Havoc os pie rom kasma sorunu

Arkadaşlar redmi 5 plus 64/4 GB versiyonu kullanıyorum android pie custom rom kurayım dedim kurdumda romu fakat pixel roma göre havoc romda kasma sorunu var hatta o kadar kötü ki gözünüze batıyor resmen bunun bir çözümü varmıdır acaba?
  12. Mehmetkuchan1

Sohbet Kulaklık ses efektleri

Görünmüyor galiba
  13. Mehmetkuchan1

Sohbet Kulaklık ses efektleri

Bu kulaklık ses efektleri ni saf androide yani pixel rom a nasıl yükleyebilirim cihaz resmi 5 plus
  14. Mehmetkuchan1

Rom 3 g sorunu

Global stabil
  15. Mehmetkuchan1

Rom 3 g sorunu

G Global Roma da döndüm aynı sorun devam ediyordu
Üst Alt