mehmet9823 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Tarayıcı virüsü

Hocam öncelikle geçmiş olsun.. Bahsettiginiz olay daha önce benimde başıma gelmişti denemediğim yol kalmamıştı açıkcası , ben nasıl çözdüğümü anlatayım. 1-Öncelikle bu tarz virüsler hem telefonunuza hemde modeminize yerleşiyor , hatta en önemlisi modem. İlk işiniz modemi resetleyip baştan kurmak...
  2. M

Yardım Günlük Kilit Ekranı

Arkadaşlar merhaba..Bildiğiniz üzere en son miui sürümlerine dahil edilen günlük kilit ekranı ayarı var. Orayı aktif ettiğimde yazan ifade 'Kilit Ekranınıza Her Gün Yeni Duvar Kağıtları Alın' fakat sürekli 10 duvar kağıdı var ve onlar arasında döngü gerçekleşiyor yani kendisi otomatik olarak...
  3. M

Xiaomi.eu android 6 romunu deneyen var mı

Anlaşılır ve ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim denemek isteyen arkadaşlar için güzel bir bilgi paylaşımı olmuş oldu..
  4. M

buyrun http://xiaomi.eu/community/threads/6-1-28-29-2-4.29731/ ordaki 6.2.4 sürümü şuan en güncel rom o indirilip denenebilir aslında
  5. M

Arkadaşlar buradaki romu kurup deneyen var mı sıkıntıları var mı rom ne durumda Türkçe dil mevcut gözüküyor ve android 6 ile verilmiş rom deneyen arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim..
  6. M

mesaj sorunu

Cvp: mesaj sorunu şahsen bu sorunu bende yaşamaktayım bir sonraki güncellemede düzeltilir sanırım 4.10.31 multi sürümünü kullanmatayım şuan
  7. M

Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı

Cvp: Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı beli başlı benim gördüklerim şunlar: 1- dili türkçe seçince müzik widgeti çalışmıyor  2-widget ekleme menüsüne girdiğimizde geçişlerdeki simge isimleri ve ayarlarda ki isimlerin çoğu ingilizce olarak yer alıyor  3-...
  8. M

Cvp: Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı beli başlı benim gördüklerim şunlar: 1- dili türkçe seçince müzik widgeti çalışmıyor  2-widget ekleme menüsüne girdiğimizde geçişlerdeki simge isimleri ve ayarlarda ki isimlerin çoğu ingilizce olarak yer alıyor  3-...
  9. M

Cvp: Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı dil seçeneklerinde türkçe yok nasıl türkçe yapıcaz biraz daha ayrıntılı yazarsanız memnun olurum
  10. M

Cvp: Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı dil seçeneklerinde türkçe yok nasıl türkçe yapıcaz biraz daha ayrıntılı yazarsanız memnun olurum
  11. M

Cvp: Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı biraz daha beklemek daha sağlıklı olacak sanırım tüm arkların eline sağlık şimdiden :)
  12. M

Cvp: Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı biraz daha beklemek daha sağlıklı olacak sanırım tüm arkların eline sağlık şimdiden :)
  13. M

Cvp: Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı evet yukarıdaki linkten multilanguage olanını kurdum zaten yaklaşık 16 17 dil var ama yazmasına ragmen tükçe yok isterseniz resim ekleyebilirim
  14. M

Cvp: Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı evet yukarıdaki linkten multilanguage olanını kurdum zaten yaklaşık 16 17 dil var ama yazmasına ragmen tükçe yok isterseniz resim ekleyebilirim
  15. M

Cvp: Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı 4.10.10 romunu cihazıma kurdum ancak dil seçeneklerinde türkçe yok  arkadaşlar :/
Üst Alt