Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam öncelikle geçmiş olsun.. Bahsettiginiz olay daha önce benimde başıma gelmişti denemediğim yol kalmamıştı açıkcası , ben nasıl çözdüğümü anlatayım.
1-Öncelikle bu tarz virüsler hem telefonunuza hemde modeminize yerleşiyor , hatta en önemlisi modem. İlk işiniz modemi resetleyip baştan kurmak...
Arkadaşlar merhaba..Bildiğiniz üzere en son miui sürümlerine dahil edilen günlük kilit ekranı ayarı var. Orayı aktif ettiğimde yazan ifade 'Kilit Ekranınıza Her Gün Yeni Duvar Kağıtları Alın' fakat sürekli 10 duvar kağıdı var ve onlar arasında döngü gerçekleşiyor yani kendisi otomatik olarak...
Arkadaşlar buradaki romu kurup deneyen var mı sıkıntıları var mı rom ne durumda Türkçe dil mevcut gözüküyor ve android 6 ile verilmiş rom deneyen arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim..
Cvp: Mi3 ve mi4 için Türkçe v6 Rom yayınlandı
beli başlı benim gördüklerim şunlar:
1- dili türkçe seçince müzik widgeti çalışmıyor
2-widget ekleme menüsüne girdiğimizde geçişlerdeki simge isimleri ve ayarlarda ki isimlerin çoğu ingilizce olarak yer alıyor
3-...
beli başlı benim gördüklerim şunlar:
1- dili türkçe seçince müzik widgeti çalışmıyor
2-widget ekleme menüsüne girdiğimizde geçişlerdeki simge isimleri ve ayarlarda ki isimlerin çoğu ingilizce olarak yer alıyor
3-...
evet yukarıdaki linkten multilanguage olanını kurdum zaten yaklaşık 16 17 dil var ama yazmasına ragmen tükçe yok isterseniz resim ekleyebilirim
evet yukarıdaki linkten multilanguage olanını kurdum zaten yaklaşık 16 17 dil var ama yazmasına ragmen tükçe yok isterseniz resim ekleyebilirim