B badelim Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Katılım 27 Ekim 2014 Konular 2 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 1 Kasım 2014 #1 Arkadaslar son guncellemeden sonra mesaj alamaz oldum mesaj Ayarlari durdu diye hata almaktayim neden olur acaba
Arkadaslar son guncellemeden sonra mesaj alamaz oldum mesaj Ayarlari durdu diye hata almaktayim neden olur acaba
B badelim Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Katılım 27 Ekim 2014 Konular 2 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 1 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Cvp: mesaj sorunu Mesajlar uygulamasi durdu diye hata veriyor guncellemeden önce boyle bir sorun yoktu mesaj karsiya gidiyor fakat bana cevap gelmiyor Oyla: Oyla 0 Downvote
Cvp: mesaj sorunu Mesajlar uygulamasi durdu diye hata veriyor guncellemeden önce boyle bir sorun yoktu mesaj karsiya gidiyor fakat bana cevap gelmiyor
M mehmet9823 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Katılım 3 Temmuz 2014 Konular 3 Mesajlar 24 Tepkime puanı 2 Puanları 3 2 Kasım 2014 #3 Cvp: mesaj sorunu şahsen bu sorunu bende yaşamaktayım bir sonraki güncellemede düzeltilir sanırım 4.10.31 multi sürümünü kullanmatayım şuan Oyla: Oyla 0 Downvote
Cvp: mesaj sorunu şahsen bu sorunu bende yaşamaktayım bir sonraki güncellemede düzeltilir sanırım 4.10.31 multi sürümünü kullanmatayım şuan