Mehmet414 kullanıcısının son içeriği

1. M

Ana Başlık Xiaomi 13 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Arkadaşlar mi videoda bütün reklamları kapatmama rağmen videoların içinde reklamlar ve linkleri çıkıyor karşıma. Kapatacak bir yer bulamadım sizdede aynı sorun var mı ve nasıl cozdunuz, teşekkürler şimdiden
  2. M

Yardım Dirençli Xiaomi 13 Problemleri

Kardeşim diğerlerini bilmem ama sarj sorunu çözmek için birşeyler yaparsan haber eder misin. Galiba bendede şarj sorunu var.
  3. M

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Bendede mi 13 direnc kayitli var. Şuan bir sorun yok. Sebebi bu olmayabilir Ama sanki sarz biraz hızlı gidiyor gibime geldi. Birde güncelleme veya fabrikası ayarları yapsam IMEI gider mi acaba ?
  4. M

Yardım İmei atma

Çift hat kayıt ücreti ne kadar
  5. M

Yardım İmei atma

Merhaba. Hep merak etmişimdir. Kendi başıma IMEI atabilir miyim ? Gerekli ücretsiz programlar ve anlatımlı video veya yazi varsa paylaşabilir misiniz
  6. M

Yardım Redmi Note 12 pro 5G Global rom

Alırken sıfırlandı zaten ?
  7. M

Yardım Fastboot da kaldı.

Komik bir sekilde sorunu şimdilik çözdüm. Tuşlar kendi kendine basıyormus. Tuşlara sert sert vurdum düzeldi. İlerde tuş değişimi gerekecek :)
  8. M

Kardeşim bunlari yaptım ama telefon tekrar başlayınca yine fastboot ekranina atıyor. Ve İçindeki bilgileri almanın bir yolu var mı
  9. M

Yardım Redmi Note 12 pro 5G Global rom

Hocam bu telefondan bende aldım.ama.sarzi hızlı tükeniyor. Sizinki de öyle mi acaba ? Ne yapmam lazım.bunun için miu14 yüklü 1686192319 Hocam bu telefondan bende aldım.ama.sarzi hızlı tükeniyor. Sizinki de öyle mi acaba ? Ne yapmam lazım.bunun için miu14 yüklü
  10. M

Evet tuşlar hiç yanıt vermiyor. Sadece fastboot da kalıyor. Kapanıyor geri fastboot olarak açıyor.
  11. M

Sıvı teması olmadı durduk yere yapmaya başladı. Eve geçeyim dediklerini.deneyecegim. yalnız yerli diye bl kilidi açmayı hiç düşünmemiştim. Bu bir engel olur mu? Sanki aylar önce bir yazıda görmüştüm mediatek işlemci için bir komutla bl kilidi açılıyordu?
  12. M

Merhaba. Note 8 pro telefonum bir anda sağdaki tuşlara kendi kendine basmaya başladı ve sesi acip.kisma yaptı kitlenmedi vs. sonra fastboot ekranında kaldı. Ne olmuş olabilir ve ne yapmam gerek. Not: telefon yurtici
  13. M

Yardım Mi 9t sim içinde kaldı.

Çıkartmayı dert etmiyorum da internetten aldığım tepsi ne kadar uyumlu olacak o dert. Uymaz felan sonra sebekesiz kalırım, yedek bir telefonumda yok henuz :)
  14. M

Yardım Mi 9t Sim tepsisi kırıldı orjinal bulamıyorum.

Bende aynı konudan muzdaripim. Sim içinde kaldı. Sen Naptın tepsi bulabildin mi
  15. M

Yardım Mi 9t sim içinde kaldı.

Hayırlı günler. Mi 9 T telefonumun sim takma aparati/tepsisi kırılmış ve sim kartim içinde kaldı.(sim aktif) Bunu nasıl cikartabilirim? Ve asıl mesele bu modele uygun sim tepsisini nereden temin edeceğim ?
Üst Alt