Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mi videoda bütün reklamları kapatmama rağmen videoların içinde reklamlar ve linkleri çıkıyor karşıma. Kapatacak bir yer bulamadım sizdede aynı sorun var mı ve nasıl cozdunuz, teşekkürler şimdiden
Bendede mi 13 direnc kayitli var. Şuan bir sorun yok. Sebebi bu olmayabilir Ama sanki sarz biraz hızlı gidiyor gibime geldi.
Birde güncelleme veya fabrikası ayarları yapsam IMEI gider mi acaba ?
Hocam bu telefondan bende aldım.ama.sarzi hızlı tükeniyor. Sizinki de öyle mi acaba ? Ne yapmam lazım.bunun için miu14 yüklü
1686192319
Hocam bu telefondan bende aldım.ama.sarzi hızlı tükeniyor. Sizinki de öyle mi acaba ? Ne yapmam lazım.bunun için miu14 yüklü
Sıvı teması olmadı durduk yere yapmaya başladı. Eve geçeyim dediklerini.deneyecegim. yalnız yerli diye bl kilidi açmayı hiç düşünmemiştim. Bu bir engel olur mu?
Sanki aylar önce bir yazıda görmüştüm mediatek işlemci için bir komutla bl kilidi açılıyordu?
Merhaba. Note 8 pro telefonum bir anda sağdaki tuşlara kendi kendine basmaya başladı ve sesi acip.kisma yaptı kitlenmedi vs. sonra fastboot ekranında kaldı. Ne olmuş olabilir ve ne yapmam gerek.
Not: telefon yurtici
Çıkartmayı dert etmiyorum da internetten aldığım tepsi ne kadar uyumlu olacak o dert. Uymaz felan sonra sebekesiz kalırım, yedek bir telefonumda yok henuz :)
Hayırlı günler. Mi 9 T telefonumun sim takma aparati/tepsisi kırılmış ve sim kartim içinde kaldı.(sim aktif) Bunu nasıl cikartabilirim?
Ve asıl mesele bu modele uygun sim tepsisini nereden temin edeceğim ?