Mehmet414 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım İmei atma

Merhaba. Hep merak etmişimdir. Kendi başıma IMEI atabilir miyim ? Gerekli ücretsiz programlar ve anlatımlı video veya yazi varsa paylaşabilir misiniz
  2. M

Yardım Fastboot da kaldı.

Merhaba. Note 8 pro telefonum bir anda sağdaki tuşlara kendi kendine basmaya başladı ve sesi acip.kisma yaptı kitlenmedi vs. sonra fastboot ekranında kaldı. Ne olmuş olabilir ve ne yapmam gerek. Not: telefon yurtici
  3. M

Yardım Mi 9t sim içinde kaldı.

Hayırlı günler. Mi 9 T telefonumun sim takma aparati/tepsisi kırılmış ve sim kartim içinde kaldı.(sim aktif) Bunu nasıl cikartabilirim? Ve asıl mesele bu modele uygun sim tepsisini nereden temin edeceğim ?
  4. M

Yardım İmeil klonlandi

Merhaba arkadaşlar telefonum mi9t ve az önce imeil klonlandi mesajı aldım. 2.el almıştım. Uygun fiyatli imeil yapabilecek yazabilir mi ?
  5. M

Yardım Uygulama sorunu

Merhaba, yeni farkettigim bir sorun hakkında yazıyorum. Telefonda bazen bir uygulamayı açmak isterken o uygulama donmaya başlıyor ve ekran siyah kalıyor. Kapatip başka uygulama deneyincede aynısı oluyor. Yani uygulamalar kısa bir süre (15-20 saniye) yanıt vermiyor. Sorunu ne olabilir veya başına...
  6. M

Yardım Batarya sorunu

Merhaba, note 10s telefonumu yeni aldim ve global 12.5.15 yüklü. Bataryam 1 günü çıkarmıyor ve pil siralamasindan kontrol ettiğimde En çok bataryayi android sistemi, diğer ve ekran yiyor. Sonra kendi uygulamalarim geliyor. Karanlık moda ve düşük parlaklıkta kullanıyorum. Acaba yazılımsal bir...
  7. M

Soru Ekranlar hakkında

Merhaba, telefonun ekranı değiştimi, yan sanayi mi orjinal mi anlamanın bir yolu var mı ?
  8. M

Yardım İmei var mı yokmu anlamadım

Merhaba, yurtdışı 10s telefondan imeil sorgusu yapılınca telefonun kendi üzerine çıkıyor. Şimdi bu telefon orjinal mi yoksa hiç imeil atılmamış mi ? Bunu anlamak için nereye bakabilirim
  9. M

Yardım Note 10s modelleri hakkında

Merhaba öncelikle komple sayfaya baktım bu konuda yazılmış bir yardım bulamadım. Note 10s almayı düşünüyorum ama farklı farklı model numaraları görüyorum bunlar nedir ve hangisini almalıyım ? Benim bildiğim model nosunun sonunda G olanlar global değil mi g olan modelli bulamadım ?
  10. M

Soru Mi 8 Se hakkında yardıma ihtiyacım var

Merhabalar. Bir kac ufak sorum olacak. Öncelikle forumda dolastim ama pek anlayamadim. 1. Rom olarak cogu kisi eu stabil rom tavsiye etmis ama hangi sürümü en iyisi bulamadim. 2. Benim telefon da android 9 yüklü. Twrp surumude eski olmasi lazim. Neye göre hangi twrp sürümünü indirmeliyim. Ve...
  11. M

Yardım Mi 8 se hakkinda bir kac soru

Merhabalar. Bir kac ufak sorum olacak. Öncelikle forumda dolastim ama pek anlayamadim. 1. Rom olarak cogu kisi eu stabil rom tavsiye etmis ama hangi sürümü en iyisi bulamadim. 2. Benim telefon da android 9 yüklü. Twrp surumude eski olmasi lazim. Neye göre hangi twrp sürümünü indirmeliyim. Ve...
  12. M

Soru Guncel Rom paylaşır mısınız

Merhabalar. Mi mix 2 için güncel rom var mı konulara baktım da çok eski kalmışlar.
  13. M

Yardım Google play hatasi

Merhaba. Google play üzerinden uygulama indirirken hata alıyorum sebebi nedir acaba ? Once yeterli alan yok uyarısı veriyordu şimdi indirilemiyor diyor. Yeterli alanım var 1629031795 Ayrıca yeni aldım telefonu eu 11.2 beta rom var güncel global rom nasıl yüklenir link verir misiniz. Daha önce...
  14. M

Yardım Galeriden film izlerken çıkan sorun

Galeriden daha önce indirdiğim filmi izlerken galeriden çıkıp başka bir şeyle ugrasip sonra geri filmi izlemek istediğimde kaldığım yerden izlettir miyir. Hep baştan açıyor. Çözümü bilen var mı
  15. M

Yardım Mi 9 se hakkında bir kaç soru

Merhabalar. Mi 9 se telefonum için bir kaç konuda yardıma ihtiyacım var. 1. Haftalık veya kararlı rom nedir, en iyi rom hangisidir ve rom yaparsak kayıtlı imeil silinir mi ? 2. Ekranda ufak hayalet ekran var. Ekran değiştirmeden bundan kurtulma yolları arıyorum. (Uygulama felan varsa çok iyi...
Üst Alt