mehmet20 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Sürekli restart

Merhabalar redmi pro cihaz sürekli restart atıyor her türlu romu denedim sıfırlama yaptım ama yok nafile, iki gün çalışıyor sonra sürekli restart döngüsüne girip kullanılmaz hale geliyor sorun hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  2. M

Soru Kamera centiginin olduğu yerde leke

Merhabalar cihaz 7 aylık kamera çentiginin olduğu yerde leke var iki tane cihaz KVK garantili garantiye yollasam garanti kapsamına girer mi sorun çıkartırlar mı
  3. M

Yardım Ekrandaki nokta

Merhabalar daha önce bu konuyu açmıştım ama net resimler koyamamıştım.Mi 11 lite kullanıyorum cihazı 5 ay önce aldım kamera çentiginin altındaki bu nokta var bu nokta büyür mü herhangi bir sorun teşkil eder mi? Sebebi nedir bu noktanın?
  4. M

Yardım Ekranda küçük leke

Merhabalar telefonu alalı 4 ay oldu cihazı aldığımda kameranın altında küçük bir leke gördüm damla seklinde ,başka cihazım olmadigi için iade de edemedim ama bu leke 4 aydır bu şekilde duruyor öyle sizce büyüme ihtimali varmıdır yada fabrikasyon hatası mıdır
  5. M

Yardım Redmi pro rom

Merhabalar 4 yıldır redmi pro kullanıyorum üstündeki rom'dan memnun değilim onerdiginiz bir rom var mıdır?
  6. M

Rom En güncel Rom olarak

Redmi pro kullanıyorum Redmi pro için en güncel Rom nedir?
  7. M

Yardım Yeniden baslatma

twrp üzerinden install yaparakmı yoksa güncelleyici uygulamasından paketi seç diyerek mi
  8. M

Yardım Yeniden baslatma

Eu kararlı var beta değil 9.5 stabil
  9. M

Yardım Yeniden baslatma

Ben nasıl güncelleme yapacağım yani 1534274718 Twrp üzerinden mi yoksa güncelleyici uygulamasından mi yukleyecegim 1534274720 Twrp üzerinden mi yoksa güncelleyici uygulamasından mi yukleyecegim
  10. M

Yardım Yeniden baslatma

Hocam güncelleyici uygulamasından mi yukleyecegim paket seç diyerekyuklerken bir sorun çıkmaz değil mi çökme falan
  11. M

Yardım Yeniden baslatma

Hocam 2 gündür reset sorunu yok sanırım cep küçüktu power tuşu basılı kaldı ve cihazda twrp var eu rom kullanıyorum şuan
  12. M

Yardım Yeniden baslatma

nasıl güncelleyebilirim miui 10 a arkadaşlar bırde bugun cıhaz cebımden dustu arkasına kılıf falan vardı ekran koruyucu falan herhangı bır sorun yoktu fakat 3 saat sonra restart attı kendı kendıne sonra bu zamana kadar hıc restart atmadı acaba düşmesiyle bir alakası varmıdır
  13. M

Yardım Yeniden baslatma

Cihaz normal çalışırken yeniden başlatmaya basınca mi yazısında kalıyor sıfırlamak zorunda kalıyorum bunun bir çözümü varmı acaba yüklediğim uygulamalar ile ilgisi varmidir
  14. M

Tema MIUI 9 UYUMLU iOS 11 Alakadarnya v2 VSM mod (Yeni Güncelleme)

hocam bunu uygulamdım ama cıhaz acılmıyor eu rom redmi pto cihaz nolur yardımcı olun
  15. M

Yardım hakem heyeti

gittigidiyor
Üst Alt