Merhabalar 4 yıldır redmi pro kullanıyorum üstündeki rom'dan memnun değilim onerdiginiz bir rom var mıdır?
Linkte kendi cihazıma ait romu bulamadım amaYou must be registered for see linksLinkten son sürümü indirip denemenizi öneririm
Back-Up almayı unutmayın beğenmeme durumunda direk dönüş yapabilirsiniz
En son (stabil) sürüm bu hocam Redmi Pro için:Linkte kendi cihazıma ait romu bulamadım ama
Miroom en iyisimidir sizce şuan eu kullanıyorumEn son (stabil) sürüm bu hocam Redmi Pro için:
You must be registered for see links
Mobildeyseniz indirmek için "Try to download anyway" yazısına tıklamanız lazım.
En iyisidir diyemem. Zira sevmeyeni de var. Ancak benim kullandığım cihazda (sizinkinden farklı) en iyi pil ömrüne sahip olan romdur. Yüksek ihtimalle sizinki için de iyidir.Miroom en iyisimidir sizce şuan eu kullanıyorum
Yükledim romu magisk geldi magiskle modül kurabilirmiyim android 6 olmasına rağmenEn iyisidir diyemem. Zira sevmeyeni de var. Ancak benim kullandığım cihazda (sizinkinden farklı) en iyi pil ömrüne sahip olan romdur. Yüksek ihtimalle sizinki için de iyidir.
Redmi Pro eski bir cihaz olduğundan, çok kullananı kalmadığından yorum almak biraz zor açıkçası.
Kurabilirsiniz hocam. Uyumlu modül olduğu sürece tabi.Yükledim romu magisk geldi magiskle modül kurabilirmiyim android 6 olmasına rağmen