Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeğenlerime 3 gün önce akıllı saat aldım birine reeder lite aldım diğerine mi band 5 aldım ikisini de aynı zamanda şarj ettim ama mi band 5 olan şarjı bitmiş kullanmadım bile kutuda duruyordu, diğeri %100 duruyor az önce şarj ettim hızlı şekilde düşüş oldu %99 dan 10 dakikada %81 falan kaldı...
Telefonu 12.5.1 sürümüne yükselttikten sonra şarj fazla yemeye başladı gece %100 şarjda bıraktım sabah açtığımda %93 olmuş ve şuan pil seviyesi çok fazle şey yapmama rağmen %54 oldu normalde akşam 8 de bu seviyeye geliyordu
Telefon bazen uzun süre sonra, bazende 10 dakika sonra parmak izi kilidi çalışmıyor ama basınca parmak izini tanıyıp açılıyor neden böyle olur?
Not: Normal kullanımda sürekli kapatıp açıyorum sorunsuz ama telefonu kullanmadığım sürede bu sorun oluyor.
ben note 8 kullandım başlıklar normaldi ama şimdi note 9 proya geçtim ve mi12 olunca yazı başlıkları kalın oldu yazı boyutundan küçültüyorum ama diğer yazılar çok küçük oluyor note 8 gibi yazı tipi nasıl yapabilirim.
Ben bu telefonu 1 ay önce aldım ama hiç memnun değilim ön ve arka kamerası güzel sayılır fakat fb wp imo tarzı görüntülü konuşma uygulamalarında görüntüm çamur gibi sanki 1.3mp kamera var, bu sorunu nasıl çözebilirim ustalar