MchTHsyN kullanıcısının son içeriği

1. M

Çözüldü Redmi Note 8 Şifre Sorunu

arkadaşlar merhaba bende 2018de aldığım redmi note 8 telefon var. Yedek olarak kullanıyorum. Twrp kullanıyordum önceden şuan twrpde şifre olmadığı halde şifreli olarak görünüyor ve bir türlü bu sorunu çözemedim. Romların hepsini denedim twrp sürümlerini denedim ama ne yaptıysam şifreli görünme...
  2. M

Çözüldü mi 11t pro imei

s.a herkeze iyi forumlar arkadaşlar uzaktan imei işlemi yapabilen arkadaş bana ulaşırsa sevinirim.
  3. M

Yardım Note 8 TWRP Laneti... :(

Arkadaşlar merhaba Ben kendi çapımda telefonuma root falan yapıyorum fakat şuan öyle bir sorunla karşılaştım ki xiaomi note 8 rom olarak tüm romları indirip mi flash ile telefonuma yazdırıp ve kaç çeşit twrp - orangefox sürümleri indiripte denediysemde şu şifreli dosya sorununu çözemedim...
  4. M

Soru qcn hatası

Arkadaşlar iyi geceler herkeze elimde Xiaomi Note 8 var 2.9.0 board ıd si fakar ben buna eng qcn yazdırdım yedekte almadım buna ne yapabiliriz ?
  5. M

İmei

Bir imei nin serisini getirmenin veya çoğaltmanın bir yolu var mıdır ?
  6. M

Yardım Twrp Hatası

Arkadaşlar iyi akşamlar note 5 cihazım var fakat twrp yüklerken hata alıyorum yardım eder misiniz lütfenn bu hatayı aldıktan sonra cihaz bilgisayardan çıkmış görünüyor ve çıkarılma sesi geliyor
  7. M

Yardım Twrp Hatası

iyi geceler arkadaşlar twrp yükleyemiyorum ne cmd ne powershell nede dış uygulamalar bana yardımcı olabilecek biri var mı teamweawer den şöyle bi hata alıyorum.
Üst Alt