Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba bende 2018de aldığım redmi note 8 telefon var. Yedek olarak kullanıyorum. Twrp kullanıyordum önceden şuan twrpde şifre olmadığı halde şifreli olarak görünüyor ve bir türlü bu sorunu çözemedim. Romların hepsini denedim twrp sürümlerini denedim ama ne yaptıysam şifreli görünme...
Arkadaşlar merhaba
Ben kendi çapımda telefonuma root falan yapıyorum fakat şuan öyle bir sorunla karşılaştım ki xiaomi note 8 rom olarak tüm romları indirip mi flash ile telefonuma yazdırıp ve kaç çeşit twrp - orangefox sürümleri indiripte denediysemde şu şifreli dosya sorununu çözemedim...
Arkadaşlar iyi akşamlar note 5 cihazım var fakat twrp yüklerken hata alıyorum yardım eder misiniz lütfenn bu hatayı aldıktan sonra cihaz bilgisayardan çıkmış görünüyor ve çıkarılma sesi geliyor
iyi geceler arkadaşlar twrp yükleyemiyorum ne cmd ne powershell nede dış uygulamalar bana yardımcı olabilecek biri var mı teamweawer den şöyle bi hata alıyorum.