mcaglarr kullanıcısının son içeriği

1. mcaglarr

Sohbet Mı cloud depolama alanını hala alamıyor muyuz acaba?

Arkadaşlar oglum sagolsun google one iptal etmiş zaten foto yedekleme dışında hiç bir işe yaramıyordu mi cloudu alma şansımız hiç yok mu ya
  2. mcaglarr

Yardım Android autoya bağlı iken gelen giden aramalar hiç bir şekilde telefon ekranında gözükmüyor

Evet hocam hatunda A34 var onda olmuyo çok kötü bu şekilde
  3. mcaglarr

Yardım Android autoya bağlı iken gelen giden aramalar hiç bir şekilde telefon ekranında gözükmüyor

Arkadaşlar k60 ultra kullanıyorum eu miui 14 aramalarla ilgi hiç bir bilgi da telefon ekranı hiç bir şekilde gözükmüyor sadece araba üzerinde gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba ne google de ne youtubede bilgiye ulaşabildim yardımcı olursanız çok sevinirim
  4. mcaglarr

Rom Redmi K60 Ultra - Xiaomi.eu 1.0.23.0.UMLCNXM

Global rom k60 ultra için değil 13tpro için yüzden çözümü eu rom yada china rom kur root ile türkçe yap başka çözümü yok
  5. mcaglarr

Çözüldü Xiaomi Sim Etkinleştirme Servisi

Vayy anasını ya yıllardır yapamadığım birseydi çok çok teşekkür ederim highfive~~highfive~~highfive~~
  6. mcaglarr

Yardım Mi romu windows emilatorde çalışır mi

Hakikaten arkadaşlar blustaks gibi çalıştırmıyormuyuz acaba
  7. mcaglarr

Bi de tarif eden çıkarsa çok sevineceğim 🙂
  8. mcaglarr

Arkadaşlar mi romu windows'ta calidtirabiliyor muyuz
  9. mcaglarr

Yardım Kulaklık bağlanınca Bluetooth kapanıyor

O zaman kararlı rom yukle eu romda yaşıyorum ksrarlida yasamadim
  10. mcaglarr

Yardım Kulaklık bağlanınca Bluetooth kapanıyor

Aynısını ben de hyperOS da yaşıyorum
  11. mcaglarr

Rom Redmi K60 Ultra - Xiaomi.eu 1.0.23.0.UMLCNXM

Bunda bluetooth durduruldu hatası veriyor ve ağır bir rom hadi ağırını geçtik bluetooth durduruldu hatası insanı çileden çıkarıyor
  12. mcaglarr

Diğer 13t den 13t proya gectim

Teşekkür ederim hocam k60 ultra nın lensleri farklı olduğu için fotoğrafi çalışmıyor 13tpro romunda
  13. mcaglarr

Diğer 13t den 13t proya gectim

K60 ultra kullanıyorum Patreon rom da hyper os çok ciddi takılmalar yaşıyor özellikle bi uygulama açıkken tuş kilidine tekrar açınca açılışlarında çok yavaşlık gösteriyor abi hersey mevcut sadece atıyorum facebook açıkken ses kısmaya basinca sadece facebookun sesini kisabilmek çok güzeldi onun...
Üst Alt