Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar arkadaşım paralı bir uygulama almış hatta google play da linkleri yok adam mailine tanımayınca gözüküyor
Ben apk yı çektim kendi telefonuma kurdum ama bu uygulamayı storeden edinin diye uyarı verdi sonrası bilgisayara ldplayeri yukledim rootunu açtım lucky patcher ile denemeler...
Arkadaşlar eke koydum şifre ekranlarında Xiaominin yerleşik numerik klavyesi geliyor böyle olunca da şifre yöneticisi çalışmıyor otomatik şifre girişi yapamıyorum ekte görülen klavyeyi nasıl değiştirebilirim bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
arkadaşlar duvar kağıdı döngüsünü yükledim aktif olmayınca lucy pacherden sistem uygulaması yaptım aktif hale getireceğim bir menu buldum aktif ettim duvar kagıtlarını sectiim ve seçtiğim anda kilitlendi cihazı acıyorum bir kaç saniyee musade ediyor sonra kilitleniyor bi kaç saniyeyi...
Arkadaşlar üye olduğum xiaomi.eu daki editorler sayesinde öğrendim
ekte klasörü ise Bibergolge arkadaşımın çalışmasından editledim kendisine çok teşekkür ederiz
burada rehber olarak ekliyorum adminler sabitler ise faydalı olur:
Bootloaderi açtığınızı var sayıyorum
1-magisk delta indirin normal...
Arkadaslar bl acik cihaza twrp olmadigi icin cin romunu root yapip tr dil eklemek istiyorum sitede paylasilan magisk yukleme yontemlerini deniyorum hic bir hatada almiyorum ama magisk bir turlu yuklu gozukmuyor yardimci olur musunuz
Arkadaşlar çin romunda ayarlara gömülü wallet uygulamasıyla şifresiz kartları telefona kaydedip kullanabiliyordum videosunu paylaştım şuan ki romumda eu rom aktif hale bir sekulde getirebilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşlar ana başlık seçeneği bende yoktu adminlerimiz duzeltebilir
cantara hocamızın bahsettiği gibi eu rom satın almamız lazım ben varım 12 dolar yapıyor ortaklasa alalım eğer aynı niyette arkadaslar varsa burdan toplanalım derim
Xiaomi.eu | Patreon
Arkadaşlar bugün itibariyle 16/1 tb versiyonu ile aranızdayım bl kilidi açılana çok aktif kullanmam kilit açılınca tr romda deneyimlerimi paylasırım burdan tek eli engelli biri olarak özellikle küçük telefon kullanmayı severlere deneyimlerimin faydalı olacagını özellikle düşünüyorum mi 13t pro...
Arkadaşlar mi9 vardı ekranı gitti yeni taktırdım oda 1 aya bozuldu dokunmatiği hiç çalışmıyor desem yeri ekran parlaklığını açınca hayalet dokunuşları başlıyor sanki biri kullanıyor muş gibi sapıtıyor klavye mause ile kullansam bile.
Şimdi size sorum şu;
1 ekran dokunmatiğini tamamen kapalı...
Arkadaşlar mi 9 um kırıldı, yedek olarak tutulan redmi 9t geçti elime telefonda miui 12-12.5-13 ve 14 denedim suan global 12 Endonezya surumundeyim
13 ve 14 hem hoperlerde ses gidip geliyordu hemde hat olmasına rağmen arama ve aranma yaptırmıyordu. Sanırım 13 ve 14 için "non-hlos"tam uyumlu...