Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar.
Twitter uygulamasını kullanamaz hale geldim. Bir tweete yada fotoğrafa tıklayınca Kendi kendine çöküyor. Eski sürüm apk denedim uygulamadan değil. Galiba cihaz sürümü ile alakalı diye tahmin ediyorum. Yardımınızı bekliyorum.
Rom olarak son sürüm eea global rom...
Pil kullanjm istatistiklerinde sarji sömüren bu uygulama yani media.extractor nedir ve ne işe yarar? neden bu kadar sarj kullanmaya başladı?
MiXplorer den bi zip olusturmaya çalıştım bu gün. sonra zipi sildim ve uygulamayida sildim. ama sarj kullanımı yine devam ediyor.
Mi 9T Pro cihazımdan...
Merhabalar. Band 4 icin koruma camı bakıyordum hic kimse memnun kalmamış. Üstelik 25-30₺gibi fahiş fiyatlara satılıyor. Bende koli bandını düzgünce yapıştırdım [emoji28]
Acaba bi sıkıntı olurmu ilerde?[emoji848]
Veya alıpta memnun kaldığınız bir koruyucu varsa mümkünse link ile birlikte...
Rn7 de sıkıntı yok. Rn6pro kullandim ondada sıkıntı yok. lakin cift hattin sadece birine atılabilen yeni modellerde IMEI fabrika ayarlarına dönünce sıfırlanır.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle hayırlı olsun. Sadece orjinal recovery uzerinden ve ayarlar uzerinden fabrika ayarlarına alirsaniz IMEI gider. Başka türlü gitmez. Twrp yüklerler genelde IMEI repair yaparken Yüklemezse eğer; foruma kurulumu mevcut.
BL kilidi açılırken telefon sıfırlanır. Yedeginizi almayi unutmayın...