mbilgili05 kullanıcısının son içeriği

1. mbilgili05

Yardım Android auto bağlantı problemi. Bağlantı kopuyor

Cihazi aracin android auto özelliğine baglayamiyorum. USB bağlantısı kesik kesik oluyor nasıl cozebilirim arkadaşlar. Kabloda ve aracta problem yok. Baska cihazlar bağlanabiliyor. Mi11t cihazım y.disi yazilimsal kayıtlı. Miui 13 sürümde. Android auto programınin verileri temizledim kaldırdım...
  2. mbilgili05

Yardım Twitter uygulaması çökmesi hk.

Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Twitter uygulamasını kullanamaz hale geldim. Bir tweete yada fotoğrafa tıklayınca Kendi kendine çöküyor. Eski sürüm apk denedim uygulamadan değil. Galiba cihaz sürümü ile alakalı diye tahmin ediyorum. Yardımınızı bekliyorum. Rom olarak son sürüm eea global rom...
  3. mbilgili05

Çözüldü Şarjı sömüren media.extractor uygulaması nedir?

Pil kullanjm istatistiklerinde sarji sömüren bu uygulama yani media.extractor nedir ve ne işe yarar? neden bu kadar sarj kullanmaya başladı? MiXplorer den bi zip olusturmaya çalıştım bu gün. sonra zipi sildim ve uygulamayida sildim. ama sarj kullanımı yine devam ediyor. Mi 9T Pro cihazımdan...
  4. mbilgili05

Soru Band4 Ekran Koruma için bant

Merhabalar. Band 4 icin koruma camı bakıyordum hic kimse memnun kalmamış. Üstelik 25-30₺gibi fahiş fiyatlara satılıyor. Bende koli bandını düzgünce yapıştırdım [emoji28] Acaba bi sıkıntı olurmu ilerde?[emoji848] Veya alıpta memnun kaldığınız bir koruyucu varsa mümkünse link ile birlikte...
  5. mbilgili05

Soru IMEI Repair

Rn7 de sıkıntı yok. Rn6pro kullandim ondada sıkıntı yok. lakin cift hattin sadece birine atılabilen yeni modellerde IMEI fabrika ayarlarına dönünce sıfırlanır. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. mbilgili05

Soru IMEI Repair

Öncelikle hayırlı olsun. Sadece orjinal recovery uzerinden ve ayarlar uzerinden fabrika ayarlarına alirsaniz IMEI gider. Başka türlü gitmez. Twrp yüklerler genelde IMEI repair yaparken Yüklemezse eğer; foruma kurulumu mevcut. BL kilidi açılırken telefon sıfırlanır. Yedeginizi almayi unutmayın...
  7. mbilgili05

Recovery [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-1109 Tek Tuş Yükleme Aracı

TWRP yüklü cihazıma ADB üzerinden tekrar farklı sürüm twrp yüklemiştim bir sorun olmamıştı.
  8. mbilgili05

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

şimdiden teşekkürler Band 3 ve mi9t Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. mbilgili05

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bende alabilirmiyim [emoji1] Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. mbilgili05

Madalya Instagram'da MIUI Türkiye'yi Takip Et Madalya Kazan!

Görev başarıyla tamamlandı Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. mbilgili05

Madalya YouTube Kanalımızı Takip Edin Madalya Kazanın

Görev başarıyla tamamlandı Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. mbilgili05

Madalya Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ile Anıyoruz...

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyorum.. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. mbilgili05

İnceleme Tapatalk Nedir? Nasıl Kullanılır?

Tapatalkta özellikle miui Türkiye forumunda resimlerin on izlemesi yüklenmiyor nasıl duzeltebilirim? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. mbilgili05

Satıldı 2 adet IMEI bulunmakta

Hayır Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. mbilgili05

Yardım MIUI 11 Güncellemesinden Sonra Pil Göstergesi ve Batarya Sorunu (Mi 9T)

Evet şanslısınız [emoji1] Rehber - Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt