Yardım Android auto bağlantı problemi. Bağlantı kopuyor

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konum
Amasya
Katılım
6 Şubat 2019
Konular
12
Mesajlar
430
Tepkime puanı
161
Puanları
58
Cihazi aracin android auto özelliğine baglayamiyorum.
USB bağlantısı kesik kesik oluyor nasıl cozebilirim arkadaşlar.
Kabloda ve aracta problem yok. Baska cihazlar bağlanabiliyor.
Mi11t cihazım y.disi yazilimsal kayıtlı. Miui 13 sürümde.
Android auto programınin verileri temizledim kaldırdım tekrar kurdum. Google Play hizmetlerini de sildim kurdum duzelmedi.

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konum
Amasya
Katılım
6 Şubat 2019
Konular
12
Mesajlar
430
Tepkime puanı
161
Puanları
58


21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son düzenleme:

karadavuti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Xiaomi MI9
Konum
Turkey
Katılım
5 Ocak 2020
Konular
1
Mesajlar
40
Tepkime puanı
9
Puanları
8
Merhabalar, video da problem var açılmıyor.
Baglanip tekrar mi kopuyor yoksa hic mi baglanmiyor?
 

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konum
Amasya
Katılım
6 Şubat 2019
Konular
12
Mesajlar
430
Tepkime puanı
161
Puanları
58
Merhabalar, video da problem var açılmıyor.
Baglanip tekrar mi kopuyor yoksa hic mi baglanmiyor?
Merhaba. Bağlantı olur gibi oluyor kesiliyor. Şöyle tarif edeyim sanki kablosurekli çıkarıp takıyor gibi oluyor

Edit: miui14 e yukselttim cihazı problem devam ediyor
 
Son düzenleme:

karadavuti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Xiaomi MI9
Konum
Turkey
Katılım
5 Ocak 2020
Konular
1
Mesajlar
40
Tepkime puanı
9
Puanları
8
Ben de de benzer problem vardi zamanla gecti. Tavsiyem bir de goggle a raporlama yapin durumu belki oyle cozebilirler. Ben de baglaniyor seciyorum Android auto calisiyor, 2 dk sonra kopuyordu. Sonra tekrar baglaniyordu kendi kendine. Ama telefonu aldigim ilk zamanlar olmustu. Aracim kia sportage'di. Esimin telefonu sorunsuz baglanirken ben bu problemleri yasamistim...
 

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konum
Amasya
Katılım
6 Şubat 2019
Konular
12
Mesajlar
430
Tepkime puanı
161
Puanları
58
Ben de de benzer problem vardi zamanla gecti. Tavsiyem bir de goggle a raporlama yapin durumu belki oyle cozebilirler. Ben de baglaniyor seciyorum Android auto calisiyor, 2 dk sonra kopuyordu. Sonra tekrar baglaniyordu kendi kendine. Ama telefonu aldigim ilk zamanlar olmustu. Aracim kia sportage'di. Esimin telefonu sorunsuz baglanirken ben bu problemleri yasamistim...
Başka araçlara bağlanıyor telefonum. Baska telefonlarda aracıma bağlanabiliyor. Bir anlam veremedim bu duruma. Güncelleme yaptım. Telefonu sıfırladım temiz kurulum yaptım. Sorun devam ediyor
 

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konum
Kocaeli, Turkey
Katılım
30 Nisan 2014
Konular
1.190
Mesajlar
9.550
Çözümler
20
Tepkime puanı
13.413
Puanları
438
Başka araçlara bağlanıyor telefonum. Baska telefonlarda aracıma bağlanabiliyor. Bir anlam veremedim bu duruma. Güncelleme yaptım. Telefonu sıfırladım temiz kurulum yaptım. Sorun devam ediyor

Genelde bu durum kablo ile alakalı oluyor. 6a kablolar benim arabada da böyle yapıyor. Normal eski veri aktarımı olan USB kablo ile başlıyorum sorunsuz. Araç Opel Astra
 

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konum
Amasya
Katılım
6 Şubat 2019
Konular
12
Mesajlar
430
Tepkime puanı
161
Puanları
58
Genelde bu durum kablo ile alakalı oluyor. 6a kablolar benim arabada da böyle yapıyor. Normal eski veri aktarımı olan USB kablo ile başlıyorum sorunsuz. Araç Opel Astra
3 kablo ile denedim. Orjinal mi kablo, Philips, oppo orjinal. Hepsinde ayni sorun kablosal değilde sanki bi ayarda sıkıntı var. Ya araç tarafında ya da telefon kullanici ayarlarında. G.play sersislerini sildim kurdum. Android auto yine aynı sekilde sildim kurdum çözüm olmadı
 
Son düzenleme:

yarda08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yılmaz
Cihazım
Mi5
Yaş
44
Konum
İstanbul
Katılım
15 Kasım 2017
Konular
0
Mesajlar
18
Tepkime puanı
10
Puanları
3
3 kablo ile denedim. Orjinal mi kablo, Philips, oppo orjinal. Hepsinde ayni sorun kablosal değilde sanki bi ayarda sıkıntı var. Ya araç tarafında ya da telefon kullanici ayarlarında. G.play sersislerini sildim kurdum. Android auto yine aynı sekilde sildim kurdum çözüm olmadı
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum, 3008 aracımda 7-8 kablo denedim bir türlü başaramadım.
 

sahmetkoc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 13
Yaş
34
Konum
Ankara
Katılım
23 Mayıs 2023
Konular
1
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Bende de aynı problem var, çözüm bulabilirsiniz mi?
 
Üst Alt