mbak63 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım iphone 15 e sim

merhaba.arkadasim yeni bir iphone 15 aldi.tek fiziki sim ve e simli model.yalniz ayarlar hucre kisminda e sim ekleme yok.arastirdim biraz btk yi arayanlar apple mail atanlar olmus.daha pratik bir yontem bilen var mi tesekkurler
  2. M

Çözüldü telefon kaydi

merhaba arkadaslar.ben yaklasik 2 ay once yurtdisina çıktım.telefon pasaport kaydini cikis tarihi itibariyle kac ay icinde yapmam lazim kesin bilgisi olan var mi ?
  3. M

Sohbet ps4 pes21

merhaba arkadaslar.elinde ps4 pes 21 cdsi olup satan varmi yeğenim ariyorda ?
  4. M

Yardım eski cihazimdan Google çıkışı

arkadaslar merhaba.daha once sattigim eski cihazım s23 ultra google hesabımdan cikisi yaptim fabrika ayarlarina sifirladim.yalniz su anda google hesabim guvenlik kisminda gözüküyor google istemleri diye.hicbir sekilde o listeden kaldiramiyorum ne yapabilirim ? sattigim kisi kendi hesabiyla giris...
  5. M

Çözüldü arama ekranindaki karekterleri kaldirma

merhaba arkadaslar cihazda taiwan rom yuklu arama klavyesinde belirttihim karekterleri nasil kaldirabilirim.tesekkurler
  6. M

Soru s23 ultra server kaydi

merhaba arkadaslar.s23 ultra server kaydi yakin zamanda yaptiran var mi ucreti ne kadar.birde telefonumun versiyonu u3.versiyona gore fiyat artip azaliyormus.eger boyleyse odinle eski surum yukleyip daha uyguna yapamaz miyiz ? tesekkurler
  7. M

Yardım 13 promax true tone

merhaba arkadaslar.arkadasimin 13 promax cihazi var.aldiginda ekrani degistirilmis.true tobe aktif degil.yaninda eski orijinal ekranida var true tone u eski ekrandan yeni ekrana aktaran bildiginiz yer var mi.tesekkurler
  8. M

Yardım arka cam kapak

iyi gunler.arkadasimin 11t sinin arka kapagi kırılmış.internette çeşitli sayfalara baktim ya kapakta model numarasi yazmiyor ya ce sertifikasi yok.orjinal yada orjinalin aynisi kapagi nerede bulabilirim
  9. M

Mi 13 vs K60 Pro

merhaba arkadaslar.bugun itibariyle k60 prodan mi 13 e gecmis bulunmaktayim.bu yaziyi redmi serisi kalitesiz mi serisi daha iyi daha kaliteli vs yanilgisini en azindan k60 proyla bittigini belirtmek icin yaziyorum.zaten genel olarak ozellikler ayni ama k60 pronun malzeme kalitesi daha iyi geldi...
  10. M

Satış xiaomi 11t pro

8+5 ram 256 hafiza.ezik cizik yok 1 aylik yurtdiisi.kutu ve 120 wat sarji var.imei atmadan 1 yila yakin kullanilabilir.elden alamayana dolap uzerinden satabilirim.daha once satisim ve degerlendirmem coktur. 1693908682 mavi rengide bulunmakta.67 wat sarjli
  11. M

Satış xiaomi 13

2 adet mi 13 var siyah ve beyaz.beyaz olan 2 aylik siyah 1 aylik.ikisindede orjinal 67 wat sarj var.siyahta lens ve ekran koruyucu takili.elden alamayacak olana dolap uzerinden satabilirim.daha once satisim ve puanim coktur.
  12. M

xiaomi 13 ultra

12+7 ram 256 hafiza.1 aylik cihaz.ezik cizik yok.orjinal 90 wat sarji ve kilif verilecek.yurtdisi 1 yila yakin imei atmadan kullanilabilir.isteyen elden alabilir,elden alamayan dolap uygulamasindan satin alabilir.degerlendirmem ve satisim boldur.pazarlik yapilabilir 1693768781 farkli modellerde...
  13. M

Yardım dogrulama kodu gelmiyor

merhaba arkadaslae.cihazimin botloader kilidini acmak istedigimde bilgisayrda bilgilerimi yazdiktan sonra telefona dogrulama kodu gelmiyor nasil cozebiliriz
  14. M

Satış note 12 pro plus

12 ram 256 hafiza olan modeldir.sadece cihaz verilecek.ezik cizik hicbir sey yok cihsz sifirdir.sadece deneme amacli hat takildi.elden alamayacak olana dolap uygulmasi uzerinden satabilirim.satisim ve referansim boldur
  15. M

Satış realme gt2 pro

20 ay garantili turkiye cihazı.kutu fatura sarj kilif hersey var.elden alamayacak olana dolap uygulamasindan satabilirim.satisim ve referansim boldur
Üst Alt