Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaslar.yeni bir xiaomi 15 aldim.cekirdek surumu chexk versiyon infiya girdiyim ese memory total in altin kirmiziyla sifir yaziyor,eski telefonum 14t tr cihazi onda yeşil olarak 1 yaziyor neden bilgisi olan var mi
merhaba.arkadasim yeni bir iphone 15 aldi.tek fiziki sim ve e simli model.yalniz ayarlar hucre kisminda e sim ekleme yok.arastirdim biraz btk yi arayanlar apple mail atanlar olmus.daha pratik bir yontem bilen var mi tesekkurler
merhaba arkadaslar.ben yaklasik 2 ay once yurtdisina çıktım.telefon pasaport kaydini cikis tarihi itibariyle kac ay icinde yapmam lazim kesin bilgisi olan var mi ?
arkadaslar merhaba.daha once sattigim eski cihazım s23 ultra google hesabımdan cikisi yaptim fabrika ayarlarina sifirladim.yalniz su anda google hesabim guvenlik kisminda gözüküyor google istemleri diye.hicbir sekilde o listeden kaldiramiyorum ne yapabilirim ? sattigim kisi kendi hesabiyla giris...
merhaba arkadaslar.s23 ultra server kaydi yakin zamanda yaptiran var mi ucreti ne kadar.birde telefonumun versiyonu u3.versiyona gore fiyat artip azaliyormus.eger boyleyse odinle eski surum yukleyip daha uyguna yapamaz miyiz ? tesekkurler
merhaba arkadaslar.arkadasimin 13 promax cihazi var.aldiginda ekrani degistirilmis.true tobe aktif degil.yaninda eski orijinal ekranida var true tone u eski ekrandan yeni ekrana aktaran bildiginiz yer var mi.tesekkurler
iyi gunler.arkadasimin 11t sinin arka kapagi kırılmış.internette çeşitli sayfalara baktim ya kapakta model numarasi yazmiyor ya ce sertifikasi yok.orjinal yada orjinalin aynisi kapagi nerede bulabilirim
merhaba arkadaslar.bugun itibariyle k60 prodan mi 13 e gecmis bulunmaktayim.bu yaziyi redmi serisi kalitesiz mi serisi daha iyi daha kaliteli vs yanilgisini en azindan k60 proyla bittigini belirtmek icin yaziyorum.zaten genel olarak ozellikler ayni ama k60 pronun malzeme kalitesi daha iyi geldi...
8+5 ram 256 hafiza.ezik cizik yok 1 aylik yurtdiisi.kutu ve 120 wat sarji var.imei atmadan 1 yila yakin kullanilabilir.elden alamayana dolap uzerinden satabilirim.daha once satisim ve degerlendirmem coktur.
1693908682
mavi rengide bulunmakta.67 wat sarjli