mbak63 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım ikos vb cihaz ?

merhaba arkadaslar, arkadaşımın yurtdışı 15 pro su 8.ayda kapanacak.4 ay ikos benzeri cihazla idare etmek istiyor kayit yapmak yerine malim pasapoet kayitlari çok yüksek.onerebileceginiz ikos benzeri cihaz veya baska bir model var mi.hem arama hem internet icin.ikosun bazi serileri sadece arama...
  2. M

Yardım Mi Mesaj ve Rehber uygulaması yardım

bunun icin rom degistirmeye gerek yok.telefom ilk kurulumunda bolgeyi hon kong yapin
  3. M

Soru YD 14 ultra aldım Çin mi Global mi nasıl öğrenirim ?

hic sorgulama dahi yapmaya gerek yok aslinda bu cihaza 🤣 direk çince karekterler var global degil çin versiyonu
  4. M

Yardım S25 Ultra Şarj

ne demek.iyi forumlar
  5. M

Yardım S25 Ultra Şarj

alin o zaman ya spigen kaliteli guzel.samsungun 45w sini almak isteseniz 1 1.5 k dan asagi degildir 1746376942 ve piyasada sasmungun cakmasida cok.bu en azindan orjinal spigen
  6. M

Yardım Google Arama Degiştirme

aynen oyle 🤚
  7. M

Yardım Google Arama Degiştirme

ise yarayacak mi diye meraktan denedim arama uygulamasi xiaomininki oldu.mesaj uygulamasi google kaldi oda olsaydi harika olurdu 😀 genede guzel bilgi teşekkürler
  8. M

Soru Klavyedeki bu simge nedir?

o klavyeyi kapatmak asagi indirmek icin.kapatmak istiyorsaniz onu ana ekran ayarina girin-sistem navigasyonu- tam ekran gostergesini gizle secenegini aktif yapin
  9. M

Yardım S25 Ultra Şarj

bi zarar vermez.zaten tam uyumlu olmadigi icin 67w gucende sarj atmeyecek.spigenin sarji guzel ama samsungda kullananlar yorum yaparsa daha saglikli olur
  10. M

Soru Direnç ve server kaydı nasıl anlaşılır?

tamamdır cok sagolun hocam
  11. M

tamamdir hocam cok sagolun.sifirlama guncellemede imei gider mi ?
  12. M

attan hardvare versiyon kirmizi p1.1 mis hocam onu gormemisim.bu durumda direncli ki kaydetmisler
  13. M

kontrol ettim yeşil hocam hocam direnc degismemis,mp dediginizi anlamadim.cift hat kayitli cihaz 1740217032 hardvare versiyon kirmizi olarak p1.1 yaziyor
Üst Alt