mazlumesen kullanıcısının son içeriği

1. mazlumesen

Rom Mi Note 10 / CC9 Pro RevOS-9.12.24 ( Android 9 )

Cihazım Hızlı Olsun Pil konusunda iyi olsun diyorsanız bu rom size göre ! Bu romu yüklemeden önce dikkat etmeniz gereken önemli bir konu var Anti Rollback (ARB) bunun kontrolünü yapmanız lazım aksi taktirde cihazınız brick olabilir. Önemli Uyarı: RevOs rom paylaşımı, bilgi amaçlıdır...
  2. mazlumesen

Xiaomi Mi note 10 / Cc9 pro Band 20 açma (patchli Qcn)

İmei repair sonrası şebeke sorunu çeken arkadaşlar. patchli qcn dosyasını restore ederek mobil veri hızını 3 katına çıkartabilirler. bizzat test ettim qcn dosyasını isteyenlere özelden atabilirim. Forumda qcn dosyası paylaşımı yasakmı değilmi bilmiyorum isteyen herkese özelden vereceğim iyi...
  3. mazlumesen

Rom Nitrogen OS Beta Toco Android 11 Aosp Rom

Çalışmayanlar: Parmak izi Okuyucu İndirmeler: Alex Msk TWRP yükleyin Format data yapın ve twrp yeniden başlatın Nitrogen OS 11 ve Pith Black Recovery Dosyasını Telefon Hafızasına atın Pith Black Recovey İndirme Linki Twrp Yeniden Başlattıktan sonra Pith Black Recovery dosyasını flaşlayın ve...
  4. mazlumesen

Rom Xiaomi mi note 10 lite toco MiuMix Rom

Şimdiye kadar mi note 10 lite için çıkmış en iyi rom diyebilirim. Sensör sorunu yok gayette stabil gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz. Twrp kurulum İndirme Linki Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken tüm verileriniz silinecek...
  5. mazlumesen

Yardım Mi note 10 lite Türk Telekom Wowifi sorunu

Mi note 10 lite eu rom kullanıyorum. hattım turk telekom faturalı volte açtım Ama wowifi bir türlü açamadım lütfen bu konuda uzman arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum iyi forumlar.
  6. mazlumesen

Yardım Nova launcher Sorunu

Mi9 t cihazıma nova launcher kurdum çok hızlı çok akıcı ama tek bir sorunu var rem temizleyici çalışmıyor tıklayınca uygulama yüklü değil hatası veriyor. poco launcher de çalışıyor sadece bunun çözümü sizce nedir?
  7. mazlumesen

Mod Mi-Room 20.1.9 Mini Mode (Magisk 20.3) mi9t/k20

Herkese merhaba Bu mod ile miui pro rom daki gibi durum çubuğu kişiselleştirme, saati ortaya alma, arama ekranına avatar ekleme gibi bir çok özellik ekler. Bu modu yükleyebilmek için cihazın rootlu olması ve magisk 20.3 yüklü olması gerekir. Bu mod mi9t içindir. Diğer cihazlarda çalışmaz...
  8. mazlumesen

Yardım mi9 t cihazım hardbrick oldu

Cihazıma miumix rom kurdum kurulum başarılı oldu. Twrpden yeniden başlattıktan sonra cihaz sustu ve açılmadı pc ye bağladığımda com 10 portu olarak görüyor fastboot rom indirdim flaşlamıyor miflashta receiving hello packet hatası veriyor ve yazılımı yemiyor herşeyi denedim telefoncuya gittim 350...
  9. mazlumesen

Soru Room Secçimi

Hocam Mi9 için miuipro linki var mı?
  10. mazlumesen

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

backup aldım miroom yükledikten sonra twrpdeki tüm klasör isimleri değişti karmaşık sayılar yazıyordu klasörde yeni twrp yükledim başka sürüm öyle açıldı
  11. mazlumesen

öldürün beni bütün dosyalarım gitti
  12. mazlumesen

mi9t miroom kurmayın cihazım çöktü
  13. mazlumesen

Sonunda! Mi9t için indiriyorum inşallah sorun yaşamayız
  14. mazlumesen

Rom Mi 9T/K20 MIUI CT 9.8 MIUI 10 Beta

Bu rom çok iyi bir rom acilen güncelleme gelmeli