Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım Hızlı Olsun Pil konusunda iyi olsun diyorsanız bu rom size göre !
Bu romu yüklemeden önce dikkat etmeniz gereken önemli bir konu var Anti Rollback (ARB) bunun kontrolünü yapmanız lazım aksi taktirde cihazınız brick olabilir.
Önemli Uyarı: RevOs rom paylaşımı, bilgi amaçlıdır...
İmei repair sonrası şebeke sorunu çeken arkadaşlar. patchli qcn dosyasını restore ederek mobil veri hızını 3 katına çıkartabilirler.
bizzat test ettim qcn dosyasını isteyenlere özelden atabilirim. Forumda qcn dosyası paylaşımı yasakmı değilmi bilmiyorum isteyen herkese özelden vereceğim iyi...
Çalışmayanlar: Parmak izi Okuyucu
İndirmeler:
Alex Msk TWRP yükleyin
Format data yapın ve twrp yeniden başlatın
Nitrogen OS 11 ve Pith Black Recovery Dosyasını Telefon Hafızasına atın
Pith Black Recovey İndirme Linki
Twrp Yeniden Başlattıktan sonra Pith Black Recovery dosyasını flaşlayın ve...
Şimdiye kadar mi note 10 lite için çıkmış en iyi rom diyebilirim. Sensör sorunu yok gayette stabil gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.
Twrp kurulum
İndirme Linki
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır.
Rom Kurulum Adımları
Rom kurulurken tüm verileriniz silinecek...
Mi note 10 lite eu rom kullanıyorum. hattım turk telekom faturalı volte açtım Ama wowifi bir türlü açamadım lütfen bu konuda uzman arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum iyi forumlar.
Mi9 t cihazıma nova launcher kurdum çok hızlı çok akıcı ama tek bir sorunu var rem temizleyici çalışmıyor tıklayınca uygulama yüklü değil hatası veriyor. poco launcher de çalışıyor sadece bunun çözümü sizce nedir?
Herkese merhaba Bu mod ile miui pro rom daki gibi durum çubuğu kişiselleştirme, saati ortaya alma, arama ekranına avatar ekleme gibi bir çok özellik ekler. Bu modu yükleyebilmek için cihazın rootlu olması ve magisk 20.3 yüklü olması gerekir.
Bu mod mi9t içindir. Diğer cihazlarda çalışmaz...
Cihazıma miumix rom kurdum kurulum başarılı oldu. Twrpden yeniden başlattıktan sonra cihaz sustu ve açılmadı pc ye bağladığımda com 10 portu olarak görüyor fastboot rom indirdim flaşlamıyor miflashta receiving hello packet hatası veriyor ve yazılımı yemiyor herşeyi denedim telefoncuya gittim 350...
backup aldım miroom yükledikten sonra twrpdeki tüm klasör isimleri değişti karmaşık sayılar yazıyordu klasörde yeni twrp yükledim başka sürüm öyle açıldı