mazlumesen kullanıcısının son içeriği

1. mazlumesen

Soru Gmail Anlık Bildirim Gelmiyor

telegramın gmail botunu tavsiye ederim. gmailin sekronizasyonu biraz sıkıntılı telegramın gmail botu anlık gönderiyor bildirimleri.
  2. mazlumesen

Rom Mİ 10T/PRO Nusantara Project Aosp Rom OFFICIAL

hocam bu google arama ekranı ve mesajlaşma uygulamasından nasıl kurtulabiliriz eu romdamı var global romdamı ona göre değiştireyim yazılımı
  3. mazlumesen

Rom OneOS Miui 12.5 - 21.4.17 Yeni Sürüm

Mi 10 t pro için link varmı 1613144750 One settings açılıyor mu stoya hocam
  4. mazlumesen

Rom OneOS Miui 12.5 - 21.4.17 Yeni Sürüm

oneos settings açılmıyor sebebi nedir ? mi10t pro cihazımın modeli
  5. mazlumesen

Rom Superior OS (Android 11)

Kullanan varmı parmak izi olayı nasıl hızlı mı yavaş mı?
  6. mazlumesen

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Mi note 10 için var mı
  7. mazlumesen

Çözüldü Uptade Spance Crc List Failed Hatasının Çözümü

Mi flash tool ile orijinal yazılım atarken karşıma çıktı bu hata en az iki saat uğraştım çözüm bulamadım az önce gördüm konuyu çok faydalı olmuş emeğinize sağlık.
  8. mazlumesen

Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

ilk kurulumda iyi geldi bana sonradan bilmediğim bir sebebten ötürü aşırı derecede kasmaya başladı global kararlı en iyisi şuan
  9. mazlumesen

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

İlk kurulumda iyiydi sonradan kasmaya başladı galeri açıyorum iki üç saniye sonra açılıyor
  10. mazlumesen

Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

evet google uygulamaları var günlük kullanım için bence uygundur. animasyonlar biraz kasıyor gibi poco launcherle oda çözülür.
  11. mazlumesen

Yardım Parmakizi Custom Rom sonrası düzgün işlemiyor

Parmak izi kalibrasyonu yaparken ilkinde ekrana ayna tutun ikinci kalibrasyon zifiri karanlık bir ortamda yapın sorununuz çözülecektir
  12. mazlumesen

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

Kasma varmı hocam
Üst Alt