Mazlumchalisir kullanıcısının son içeriği

1. Mazlumchalisir

Yardım Hyperos 2 Always on display

herkese merhabalar. 14t'yi hyperos 2'e güncelledim. sürekli açık ekran (AOD) tam ekran olmuyor. global romlarda bu mevcut değil mi yoksa başka bir ayarlama yapılması mı gerekyor. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
  2. Mazlumchalisir

Yardım Fake ROM olan cihazın bootloader kilidini açma

BL kilidi server ile açma dışında bir çözüm oldu mu acaba?
  3. Mazlumchalisir

Yardım Redmi note 13 pro türkçe dile çevirme.

Maalesef pro plus modelinin eu rom yok. Muhtemelen ucretli olur çıkınca. Mediatek işlemciler için ücretli oldu eu rom. Sizin cihaz pro plus ise tabi. Konu başlığında pro olarak belirtmişsiniz. Bende de pro modeli var. Pro modellerde qualcom islemciler var ve halihazırda eu rom mevcut.
  4. Mazlumchalisir

Yardım Redmi note 13 pro türkçe dile çevirme.

BL kilidi acik ise eu rom yükleyerek Türkçeye kavuşabilirsiniz.
  5. Mazlumchalisir

Rom Xiaomi 12 Pro XiaomiEu Android 13 MIUI 14

Vpn kurun. İndirme sunucular düzelir.
  6. Mazlumchalisir

Yardım Mi kili açma durumu hatası

Mi kilit açma durumu hata veriyor. " couldn't add. ınternal error 20091 " hatası alıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
  7. Mazlumchalisir

Yardım Mi Hesap Sunucu Hatası

Maalesef çok denedim ama olmadı.
  8. Mazlumchalisir

Yardım Mi Hesap Sunucu Hatası

Mi hesaba giriş yapmak istiyorum ama "bir sunucu hatası meydana geldi" uyarısı alıyorum. BL kilidi kapalı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  9. Mazlumchalisir

Soru Mi 11 Ultra Pixel Os

Herkese merhaba. Mi 11 ultra için pixel experince, evolution x veya benzeri custom romlar var mı? Biraz araştırdım bulamadım.
  10. Mazlumchalisir

Soru 11T Pro Direnç Değişim ve Güncelleme

11 t pro direnç değişimi yapıldı. Ancak cihaz kapanıyor. Bunun nedeni nedir acaba?
  11. Mazlumchalisir

Yardım Mi kilidi açılırken brick oldu

Ses kısma ve güç düğmesine uzun süre basınca fastboot moda girdi. Ordan da yeniden başlattım.
  12. Mazlumchalisir

Yardım Mi kilidi açılırken brick oldu

Merhabalar. Mi kilidini açarken cihazdaki ve mi unlock programındaki mi hesap farklıydı. Kilidi aç diyince brick oldu. Telefon hiç bir şekilde tepki vermiyor. ( Recovery veya fastboot moda girmiyor.)
  13. Mazlumchalisir

Soru Mesaj ve Arama Sorunu

Buradan seçili iki varyantı da indirip yükledim. Cihaz mi 12 pro.
  14. Mazlumchalisir

Soru Mesaj ve Arama Sorunu

Merhabalar herkese. Evolution 7.5 Custom rom kurdum. Ancak arama yapılmıyor, aynı şekilde mesaj gönderilmiyor ve alınmıyor. Pixel experince ve linegeaos'da da aynı sorun oldu. Bu konuda yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  15. Mazlumchalisir

MIUI 14 Xiaomi 12 Pro – Global Kararlı V14.0.5.0.TLBMIXM

Nacizane önerim şimdilik yüklemeyin. Ses sorunu var ve pil konusunda çok kötü.
Üst Alt