Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Mi kilidini açarken cihazdaki ve mi unlock programındaki mi hesap farklıydı. Kilidi aç diyince brick oldu. Telefon hiç bir şekilde tepki vermiyor. ( Recovery veya fastboot moda girmiyor.)
Merhabalar herkese. Evolution 7.5 Custom rom kurdum. Ancak arama yapılmıyor, aynı şekilde mesaj gönderilmiyor ve alınmıyor. Pixel experince ve linegeaos'da da aynı sorun oldu. Bu konuda yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar. Xiaomi 12 Pro'ya pixel rom atmak istiyorum. Ancak internette bir kaç metot var ama burda bahsedilen bütün adımları uygulamama rağmen cihaz fastboot modunda yeniden başlıyor. Teşekkürler.
Herkese Merhaba. Xiaomi 12 cihazinin mi kilidini daha once açtım ve taiwan romu yükledim ve o esnada mi kilidini kapattım. Şimdi tekrar kilidi açmak istiyorum ama bilinmeyen hata veriyor.
1655758799
Tekrardan 1 hafta gibi sure mi beklemem gerekiyor?
Merhabalar. Mi 11 Lite 4G'ye Miuimix yüklemek istiyorum. ancak twrp ve orange fox ile yükleme yapamıyorum. eu rom da bir problem yok ama miuimix sorun çıkıyor. Dosyanın ismi ''MMX_3x.22.0_courbet_V12.5.8.0.RKQMIXM_v12-11-fastboot'' şeklindedir dosya ismi. Neyden dolayı hata olabilir?
Herkese Merhaba.
Mi note 10 lite twrp yükleme rehberinde yapılacak herhangi bir yanlış yüklemeden doğacak sorunlardan sizin sorumlu olacağınızı belirtmek isterim.
İndirme Bağlantıları
TWRP İndirme Bağlantısı
Vbmeta.img dosyası
Platform tools/adb Fastboot tools
Güncel Eu Rom
Öncelikle...
Merhabalar.
Mi note 10 lite için twrp kurdum. Twrp ekranı geliyor ancak sifirlama yapamıyor, aynı şekilde de magisk yükleme yapamıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.