Mazlumchalisir kullanıcısının son içeriği

1. Mazlumchalisir

Yardım Mi kili açma durumu hatası

Mi kilit açma durumu hata veriyor. " couldn't add. ınternal error 20091 " hatası alıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
  2. Mazlumchalisir

Yardım Mi Hesap Sunucu Hatası

Mi hesaba giriş yapmak istiyorum ama "bir sunucu hatası meydana geldi" uyarısı alıyorum. BL kilidi kapalı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  3. Mazlumchalisir

Soru Mi 11 Ultra Pixel Os

Herkese merhaba. Mi 11 ultra için pixel experince, evolution x veya benzeri custom romlar var mı? Biraz araştırdım bulamadım.
  4. Mazlumchalisir

Yardım Mi kilidi açılırken brick oldu

Merhabalar. Mi kilidini açarken cihazdaki ve mi unlock programındaki mi hesap farklıydı. Kilidi aç diyince brick oldu. Telefon hiç bir şekilde tepki vermiyor. ( Recovery veya fastboot moda girmiyor.)
  5. Mazlumchalisir

Soru Mesaj ve Arama Sorunu

Merhabalar herkese. Evolution 7.5 Custom rom kurdum. Ancak arama yapılmıyor, aynı şekilde mesaj gönderilmiyor ve alınmıyor. Pixel experince ve linegeaos'da da aynı sorun oldu. Bu konuda yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  6. Mazlumchalisir

Soru Xiaomi 12 Pro Pixel Rom

Merhabalar. Xiaomi 12 Pro'ya pixel rom atmak istiyorum. Ancak internette bir kaç metot var ama burda bahsedilen bütün adımları uygulamama rağmen cihaz fastboot modunda yeniden başlıyor. Teşekkürler.
  7. Mazlumchalisir

Yardım Xiaomi 12Pro

Xiaomi 12 pro için Google experience rom önerisi var mı?
  8. Mazlumchalisir

Yardım Xiaomi 12 unlock

Herkese Merhaba. Xiaomi 12 cihazinin mi kilidini daha once açtım ve taiwan romu yükledim ve o esnada mi kilidini kapattım. Şimdi tekrar kilidi açmak istiyorum ama bilinmeyen hata veriyor. 1655758799 Tekrardan 1 hafta gibi sure mi beklemem gerekiyor?
  9. Mazlumchalisir

Soru Aops Rom

Herkese merhaba. Mi 11 lite 4g kullanıyorum. Aops Rom arıyorum. Pil konusunda üzmeyecek. Şimdiden teşekkürler.
  10. Mazlumchalisir

Yardım Windows 11 için Xiaomi usb driver

merhabalar windows 11 yüklü bilgisayarda xiaomi usb driver çalışmıyor. Windows 11 için var mıdır Xiaomi usb driver?
  11. Mazlumchalisir

Yardım YouTube Vanced

Herkese merhaba. Youtube sınırsız paket kullanıyorum. Youtube reklamlar da can sıkıyor. Youtube Vanced uygulamasıyla internetten yemeden youtube izleyebilir miyim?
  12. Mazlumchalisir

Yardım Fastboot Zip

Merhabalar. Mi 11 Lite 4G'ye Miuimix yüklemek istiyorum. ancak twrp ve orange fox ile yükleme yapamıyorum. eu rom da bir problem yok ama miuimix sorun çıkıyor. Dosyanın ismi ''MMX_3x.22.0_courbet_V12.5.8.0.RKQMIXM_v12-11-fastboot'' şeklindedir dosya ismi. Neyden dolayı hata olabilir?
  13. Mazlumchalisir

Çözüldü Süper Duvar Kağıtları

Meehaba... Mi note 10 Global 12.0.3 sürümü yüklü... Ancak Super duvar kağıtları kısmı yok... Apk dışında bir çözümü var mı?
  14. Mazlumchalisir

Rehber Xiaomi Mi Note 10 Lite TWRP Yükleme ve EU ROM Yükleme Rehberi

Herkese Merhaba. Mi note 10 lite twrp yükleme rehberinde yapılacak herhangi bir yanlış yüklemeden doğacak sorunlardan sizin sorumlu olacağınızı belirtmek isterim. İndirme Bağlantıları TWRP İndirme Bağlantısı Vbmeta.img dosyası Platform tools/adb Fastboot tools Güncel Eu Rom Öncelikle...
  15. Mazlumchalisir

Yardım Mi note 10 lite TWRP

Merhabalar. Mi note 10 lite için twrp kurdum. Twrp ekranı geliyor ancak sifirlama yapamıyor, aynı şekilde de magisk yükleme yapamıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Üst Alt