Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon da belirli bir süre clhaz kullanılmadığında (örneğin geceleyin) telefon bildirim ve sesleleri vb sessize alıyordu.bu özelliği nereden açıp kapattığını bulamadım.hangi menü de acaba ?
Bonus flaş uygulaması son güncelleme sonrasında magisk bide dan seçili olması ve magisk in farklı isimli bir şok olarak kurulmasına rağmen gizlenmiyor.silinip tekrar kurulum vb yapılmasına rağmen.
Fikri olan varmı?
geçtiğimiz hafta twrp de yanlış backup sonrası telefonu brick ettim.sonrasında edl flash ile gşobal yazılım yüklendi.tekrar twrp flaşlayıp eu roma geçmeye çalışıyorum.herşeyi dopru yapmama rağmen rom yükleme sonrası telefon mi ve alt tarafta android logosunda kalıyor.romlarda farklı versiyon da...
Tüketici kanunda bir mali aldıktan 6 ay içerisinde arizalanirsa değişim, para iadesi veya tamir hakkınız var. Siz burada tamiri yaptırdığınız için bu hak gitmiş gibi duruyor. Ayipli mal durumu
Tüketicinin seçimlik hakları
MADDE 11 – (1) Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici;
a)...