may kullanıcısının son içeriği

1. may

Yardım MIUI bildirim gece

Telefon da belirli bir süre clhaz kullanılmadığında (örneğin geceleyin) telefon bildirim ve sesleleri vb sessize alıyordu.bu özelliği nereden açıp kapattığını bulamadım.hangi menü de acaba ?
  2. may

Soru Root gizleme

Bonus flaş uygulaması son güncelleme sonrasında magisk bide dan seçili olması ve magisk in farklı isimli bir şok olarak kurulmasına rağmen gizlenmiyor.silinip tekrar kurulum vb yapılmasına rağmen. Fikri olan varmı?
  3. may

Alış Mi note 10 pro arka kapak

Beyaz renk orjinal kapak arıyorum.
  4. may

Soru Mi 8 çalışan dual speaker

Mi 8 android q icin forum da bulunan modlar çalışmıyor. Çalışan mod var mı?
  5. may

Çözüldü global romdan custom rom geçiş sorunu

geçtiğimiz hafta twrp de yanlış backup sonrası telefonu brick ettim.sonrasında edl flash ile gşobal yazılım yüklendi.tekrar twrp flaşlayıp eu roma geçmeye çalışıyorum.herşeyi dopru yapmama rağmen rom yükleme sonrası telefon mi ve alt tarafta android logosunda kalıyor.romlarda farklı versiyon da...
  6. may

Yardım mi 8 brick

twrp den backup yaptıktan sonra telefon açılmıyor ve fastboot modada girmiyor.cihazın kilidini kendim açtım. edl mode da tekrar rom atabilirmiyim?
  7. may

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Forum da twrp ile bölge tamir dosyası var. Flaslayinca duzeliyor
  8. may

Yardım Ritzy hakkında

Tüketici kanunda bir mali aldıktan 6 ay içerisinde arizalanirsa değişim, para iadesi veya tamir hakkınız var. Siz burada tamiri yaptırdığınız için bu hak gitmiş gibi duruyor. Ayipli mal durumu Tüketicinin seçimlik hakları MADDE 11 – (1) Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici; a)...
  9. may

Soru VoWifi aktif olmuyor.

Ben de ayarlar ve mi 8 var ama bu ayar program bazı modellerde yok. Onun için root layip dosya atarak vowifi aktive oluyor
  10. may

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Mi 8 link çalışmıyor maalesef
Üst Alt