Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi box s 4k gen 2 de bie haftadır ekran kararma problemi yaşıyorum. İp tv den film izlerken bi anda ekran kararıyor tv yi açıp kapatınca düzeliyordu fakat son bir kaç gündür herhangi bir uygulamaya açtığımda yada ana ekrandayken sürekli kararıyor arada geri tuşuna bir kaç kez bastığımda...
Hocam eu romu twrp üzerinden mi yüklediniz acaba? Bende eu roma geçeceğim ama imei gitme ihtimalinden dolayı updater uygulaması veya fastboot üzerinden yapmaya tereddüt ediyorum.
bende 9.5.3 ü dün yükledim ama şarjda bariz bir azalma var gibi sanki 6-7 saat ekran süresi alabilirken 3 saatte şarj %11 e düşte ve günü bile çıkartmadı malesef
Sanırım anşatamadım [emoji4] hocam eğer sizde mi note 3 kullanıyorsanız bir yaş ve cinsiyet açıkken fotoğraf çekip birde kapalıyken çekip açıkken çektiğiniz fotoğraflarda yaş ve cinsiyet damgasının olup olmadığını kontrol edebilirmisiniz?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam daha önce kullandığım mi note proda öyleydi yada şuan kullamdığım mi max 2 dede ayarlardan pasif hale getirebiliyorum getirmesem bile ekranda yaş ve cinsiyet bilgileri görünüyor fakat çektiğim fotoğraflarda bu bilgi görünmüyor. Ama note 3 de kameradan yaş ve cinsiyeti göstermeyi aktif...
Bu şekilde kapanacağını biliyorum fakat ben ön kamerada iken yaş ve cinsiyetin görünmesini fakat çektiğim fotoğraflarda olmamasını istiyordum. Ama sanırım mi note 3 te böyle bir durum yok.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar mi note 3 cihazımın ön kamerası ile yaş ve cinsiyet tanıma özelliği açıkken çektiğim fotoğraflarda yaş ve cinsiyet görünüyor. daha önce mi note pro ve 2. cihaz olarak mi max 2 kullanıyordum ve ikisindede ekranda yaş ve cinsiyet görünüyordu fakat çektiğim fotoğraflarda yaş ve cinsiyet...
merhaba, telefonun pil kullanımı ekranındaki "uygulamalar" ve "donanım" kısmınında ekran görüntülerini paylaşabilir misiniz?
ben günlük normal kullanımda 5 saat civarı ekran süresi alıyorum. pil kullanım detaylarına baktığımda uygulamalar kısmındaki Android sistem, Android ve Google Play...
Merhaba;
Mi max 2 kullanıyorum uzun zamandır ama telefon gps e bağlanmıyor. navigosyon açıyorum çok alakasız yerleri gösteriyor ve bir süre sonra gps uyduları aranıyor uyarısı veriyor. donanım testlerinden gps testi yapıyorum dakikalarca açık kalmasına rağmen uydu bağlantısı sağlayamıyor. daha...
Mi powerbank 20000Mah ver 2 ile şarjım hiç bitmesin dedim :)
Bu arada madalyada alabilirmiyim :)
MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi