Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mi 10 lite cihazım anakart arızalı diğer bütün aksamlar çalışıyor, almak isteyen varsa bana ulaşabilir fiyat konuşulur
Not: adminler satış varmı yokmu burda bilmiyorum eğer yoksa yorum bırakırsanız silebilirim
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı forumlar, bi mi 10 lite telefonum var sürekli şebeke kesiliyor ve bu çok fazla oluyor 5 dakka geliyor yarım 10 dakka gidiyor, sebebi nedir yardımcı olabilecek varmı ? Bazen kart içinde olmasına rağmende böyle yapıyor
arkadaşlar xiaomi mi 10 lite telefonumun yazı tipini değiştirmeme rağmen silik yazıları yok edemedim yazılar uygulamalarda böyle çıkıyor yardımcı olurmusunnuz
arkadaşlar 1 buçuk hafta önce kilidi açmak için mi unlock kullandım 168 saat verdi şimdi tekrar deneyince yine 168 saat verdi aşamıyorum yardımcı olurmusunuz. şimdiden yardımcı oalcak herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba yeni poco x2(K30) aldım twrp yüklü, miui 11 den 12 ye wipe yapmadan twrp den direk romu kurarsam sorun olurmu lütfen cevaplarmısınız