mavbarask kullanıcısının son içeriği

1. M

Satış Anakart arızalı mi 10 lite satılık

Maalesef bilmiyorum telefon açılmıştır lakin sonuç alınamamıştır telefoncu pek bilgili olmadığı için
  2. M

Satış Anakart arızalı mi 10 lite satılık

Arkadaşlar mi 10 lite cihazım anakart arızalı diğer bütün aksamlar çalışıyor, almak isteyen varsa bana ulaşabilir fiyat konuşulur Not: adminler satış varmı yokmu burda bilmiyorum eğer yoksa yorum bırakırsanız silebilirim
  3. M

Yardım Mi 10 lite şebeke gidiyor

Hocam kart içinde olmasına rağmen de böyle gösteriyor dediğiniz işlem hatalıysa bu sorunuda alirmiyim ?
  4. M

Teşekürler hocam başka bir çözüm bulamazsam mutlaka ulasicam 1647963259 Teşekürler hocam yeniden imei işlemi yapicam o zaman
  5. M

Yurt dışı imei işlemli
  6. M

Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı forumlar, bi mi 10 lite telefonum var sürekli şebeke kesiliyor ve bu çok fazla oluyor 5 dakka geliyor yarım 10 dakka gidiyor, sebebi nedir yardımcı olabilecek varmı ? Bazen kart içinde olmasına rağmende böyle yapıyor
  7. M

Çözüldü yazılar silik görünüyor

teşekkürler hocam oldu :)
  8. M

Çözüldü yazılar silik görünüyor

arkadaşlar xiaomi mi 10 lite telefonumun yazı tipini değiştirmeme rağmen silik yazıları yok edemedim yazılar uygulamalarda böyle çıkıyor yardımcı olurmusunnuz
  9. M

Yardım Mi Unlock Her Seferinde 168 Saat Veriyor

arkadaşlar 1 buçuk hafta önce kilidi açmak için mi unlock kullandım 168 saat verdi şimdi tekrar deneyince yine 168 saat verdi aşamıyorum yardımcı olurmusunuz. şimdiden yardımcı oalcak herkese teşekkür ederim
  10. M

Yardım Wipe data yapmadan güncelleme olurmu

Telefona miui 12 geldi bende twrp den yüklemek istiyorum wipe yapmadan yükleme yaparsam sorun olurmu diye sorma gereksiniminde bulundum 1611179891 Peki root vb şeyler silinirmi yasa İMEİ
  11. M

Yardım Wipe data yapmadan güncelleme olurmu

Arkadaşlar merhaba yeni poco x2(K30) aldım twrp yüklü, miui 11 den 12 ye wipe yapmadan twrp den direk romu kurarsam sorun olurmu lütfen cevaplarmısınız
  12. M

MIUI 12 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı V12.0.1.0.QGGIDXM İndirme Bağlantısı

Kullan kardeşim telefon dokunmatik hassasiyetinden tut kamerasına kadar herşey dağa iyi oldu
  13. M

Çözüldü güncelleme menüsü note 8 pro

çookk teşekkür ederim şimdi oldu kralsın <3
  14. M

Çözüldü güncelleme menüsü note 8 pro

arkadaşlar note 8 pro da indirdiğim zip dosyasını yükleme seçeneği yok herkestemi böyle sadece benimmi ?
  15. M

Yardım Tema Yüklerken Hata Alıyorum

maa maalesef çözüm bulamadım burda
Üst Alt