matrixice kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi 10T sim kart görmüyor

Arkadaşlar merhaba. Düz mi 10t kullanıcısıyım. Dün sabaha karşı şebeke birdenbire gitti. Sim kart yok işareti var ve sim kartı hiç okumuyor. imeiyi kontrol ettim bir sıkıntı yok gibi. İlginç bir şekilde bi ara fişteyken şarj almadı bir süre sonrasında düzeldi kendiliğinden. Şuan şarjla alakalı...
  2. M

Soru Redmi note 10 Pro'yu tavsiye eder misiniz ?

Arkadaşlar merhabalar. Abime telefon bakıyorum. Redmi note 10 pro günlük kullanım için gayet yeterli bir cihaz geldi bana. Abim pek oyun oynamaz. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? 8bin lira fiyat bandında pek rakibini göremedim. Eğer öneriniz varsa 12-13 bine kadar çıkabilirim...
  3. M

Yardım Eu Rom Safetynet,sertifika ve widevine l3 Sorunu

Forum da çok tavsiye edilen ''Xiaomi.eu Kararlı Rom V12.0.12.0.QJDCNXM '' romu yükledikten sonra başlıkta da belirttiğim gibi ne google play sertifika ne safetynet ne de widevine sertifikasını bir türlü çözemedim.Magisk son sürüm zygisk ile gizlenmediğim uygulama kalmadı. Magiski farklı adla...
  4. M

Yardım 2.el Mi 10T alıcam biraz yardımınız gerek.

Başlıkta da belirttiğim gibi 2.El mi 10 t almayı düşünüyorum . Naçizane bir kaç sorum olacak cihazı kullanan arkadaşlara: 1-Size göre cihazı almadan önce neleri kontrol etmek lazım gelir ? 2- Sensör sorunu dediğiniz olay istisnasız her bir cihazda oluyor mu , yoksa sensör sorunu olmayan...
  5. M

Soru Cihazı YD almayı düşünüyorum fakat...

Arkadaşlar merhabalar. uzun bir süredir telefon bakmaktayım ve mi 10t pro ve mi 11 t arasında kaldım. Mi 11t de twrp ve custom rom desteği yok. Ben şuanki cihazımda (mi 9t pro) çok fazla rom değiştirip kullanmış biri olarak bu tabi ki bir eksi benim için. Konu hakkında bilgisi olanlara naçizane...
  6. M

Yardım Rom tavsiye

Arkadaşlar 2 aydır falan rom değiştirmiyorum mortal ostayım. Var mı böyle uzun süre kullanırsın dediğiniz pil performansı güzel bir rom. Not: Oyunda fazlasıyla oynuyorum oyun perf. Da önemli benim için
  7. M

.

YÖNETİM TARAFINDAN DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.
  8. M

Soru Rom Yüklerken Hata

Ne zaman rom değişmeye kalksam romu yüklüyorum ve ardından cihaz açılıyor gibi oluyor bir yükleme ekranı geliyor sonra kendini loop a alıyor.Sebebi ne olabilir ? Her yüklemede format data yapmak yoruyor çünkü fazla dosyam var yedeklencek.
  9. M

Yardım Aosip Rom Wifi Ve Operatör Çekim Gücü Azlığı

Kolay gelsin.Aosip rom kullanmaktayım ve vendor seçimini 11.0.6 eea dan kullandım.Şuan rom hatasız ancak canımı sıkan tek konu miuidan sonra çok bariz bir şekilde wifi ve operatör çekim gücünde azalma oldu.Bunun sebebi vendor mudur yoksa modem kısmımıdır ? Eğer vendor ise farklı bir sorum...
  10. M

Yardım Netflix Screen Mirroring Siyah Ekran Problemi

Merhabalar.mi9t pro cihazımda ekran yansıtmayla netflix üzerinden bir şey açtığımda sadece alt yazı okunuyor ve ses geliyor.Görüntü tamamen siyah oluyor.Samsung telefondan bağlanan kim varsa sorunsuz yansıttı netflixi.Yok mudur bunun bir çözümü ?
Üst Alt