Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu fiyat aralığında forumda gördüğüm kadarıyla YD olarak 14T kafama yattı. Bir de aklımdan 25fe geçiyor. Genel olarak fazla oyun oynamıyorum ama arada sırada girerim. Yıllarca xiaomi kullanmış biri olarak xiaomiden bayağı soğudum işin aslı. Son okuduğum bir kaç haberde de xiaomi unlock işini...
cerkes06 hocam belki alakasız ama uygulamalar bölümünden playstore güncellemelerini kaldırıp denermisin ? Ben yaptım düzeldi gibi bayadır donup reset atmıyor.
hocam aynı sorunları 1 haftadır yaşıyorum. 12.0.12 eu rom vardı en son telefon kafayı yedi tüm uygulamalar hata verip açılmamaya başladı. Fastboot üzerinden miui 14 endonezya attım şimdi aynı sorunlar tekrar ediyor ... çok sinir bozucu bir durum. telefon bazen durduğu yerde kendini resetliyor...
Kolayca giderilebilir bir durum mu yoksa çok mu masraflı olur ?
1712127744
Format attım geldi gibi oldu sonra tekrar gitti. Sim slotunu çıkartıp üflüyorum bi süreliğine tekrar geri geliyor.
Arkadaşlar merhaba. Düz mi 10t kullanıcısıyım. Dün sabaha karşı şebeke birdenbire gitti. Sim kart yok işareti var ve sim kartı hiç okumuyor. imeiyi kontrol ettim bir sıkıntı yok gibi. İlginç bir şekilde bi ara fişteyken şarj almadı bir süre sonrasında düzeldi kendiliğinden. Şuan şarjla alakalı...
Hocam öncelikle herhangi bir buga rastlamadım. Arayüz gerçekten çok akıcı. Kamerayı fazla kullanmadığım için yorum yapamayacağım fakat gcam,lmc ve MIUI port kamera modülü kurulu magiskten. Gerçekten çok başarılı bulduğum bir rom. MIUI romlardaki arayüz kasmalarından sıkıldıysanız ziyadesiyle...
Hocam termal modülde kuruluydu ona rağmen arayüzde kasmalar hatta YouTube videolarında bile fark edilir ara ara kasmalar oluyordu. Termal modül varken durduğu yerde şarj olurken bile 50 dereceleri görmüştü. Zaten size de bahsetmiştim. Maalesef ben bahsettiğiniz performansı göremedim. Şuanki...
hocam naçizane fikrim stabil ve miui yan yana olamaz. 12.0.12 yi uzun bir süre kullandım ve rom neresinden tutsan elinde kalıyor. dfps kapatıyorsun pil ve performans uygulaması , uygulamaların fpsini kısıtlıyor. Dfps 'yi kapatıp pil ve performansı kaldırayım diyorsunuz cihazın dokunmatiği...