matillakoc kullanıcısının son içeriği

1. matillakoc

Yardım Poco X3 Arama Kaydı

Uzun süre redmi note 6 pro kullandım. Şimdi Poco x3 aldım. Redmi note 6 pro kullanırken biriyle konuşurken ekranda çağrı kaydetme tuşu vardı ve işime yarıyordu. Şimdi Poco x3 te öyle bir özellik yok. Bu özelliği bir şekilde yükleye bilirmiyim.
  2. matillakoc

Yardım Twitter Telefon Numarası Doğrulama

Twitter girdikten sonra telefon numaramı doğrulamamı istiyor kodu gönder diyorum. Sorry, the request failed. Please try again later diyor. Dünde gönderilen sınırı açtın diye hata verdi. 24 saat boyunca bekledim açıldı bu seferde böyle bir hata alıyorum ne yapmalıyım. Bilen var mı?
  3. matillakoc

Yardım Magisk

Hocam bu niye böyle oldu bir türlü düzeltemedim.
  4. matillakoc

Soru Kulaklığın Hifi desteklediğini

Kulaklıkların hifi desteklediğini öğrenebileceğim bir yer varmı?
  5. matillakoc

Yardım Magisk Yetkili Kullanıcıları Otomatik Reddediyor

Redmi Note 6 Pro kullanıyorum. 2 gündür telefonu rootlamaya çalışıyordum sonunda rootlaya bildim. MUIU 11 rootlarken sorun yaratıyordu. Şimdide Magisk bana hiç sormadan kullanıcı haklarını reddediyor.
  6. matillakoc

Yardım Twrp MIUI 11 Sonrası Kurulmuyor

Telefona root atıcam zaten telefonu rootlu kullanıyordum. Redmi Note 6 Pro için gelen 11 güncellemesini yaptım. Şimdi twrp kurup root atıcaktım 3 saattir uğraşıyorum ne yaptıysam twrp şifresini kaldıramadım. Kendim bilgisayardan kurudum olmadı. XiaoMiTool V2 kurdum olmadı. Bilen birileri yardım...
  7. matillakoc

Yardım Xiaomi Mi AirDots Youth Edition

Ürünün şarj kutusunu powerbank takıyorum kırmızı ışık yanıyor. Kulaklıklar ilk başta kırmızı dolduktan sonra beyaz yanıyor. Kutununda dolduktan sonra beyaz mı yanması lazım?
  8. matillakoc

Haber Ankara'da mi store çok yakında

Hangi katta açılacak
  9. matillakoc

Soru Yurt Dışı Ürün Limiti

Aliexpress'ten bir kaç ürün sipariş etmek istiyorum. 5 ürün limiti mi var 5 sipariş limiti mi var tam olarak konuyu anlamadım yardımcı olabilirmisiniz?
  10. matillakoc

Yardım Ekranda beliren nokta şeklinde lekeler

Gittigidiyor üzerinden satıcı ile iletişime geç ve ya Gittigidiyor müşteri temsizcileri ile görüş bilgi alırsın onlardan
  11. matillakoc

Soru Xiaomi Airdots - Redmi Airdost Kararsızım

Xiaomilerde ne gibi problemler çıkıyor
  12. matillakoc

Saol hocam 1572691673 Bende öyle düşünüyorum ama eğer xiaomi alırsam bana aliexpress gelişi 190 ve ya 180 olur. Türkiyede baya pahalı 300 350 tl arası ama redmi alırsam onuda 160 tl felan alıcam Türkiyeden bende diyorumki 160 redmi alana kadar xiaomi alsam mı ki arada 20 30 tl fark edicek.
  13. matillakoc

Aliexpress ten almayı düşünüyorum redmi 107 tl xiaomi 160 tl. Yoksa redmi alırsam Türkiyeden almayı düşünüyorum. Bir de hocam dışarı ses vermesi nasıl.? Kulaktan düşme gibi problemler yok deme.
  14. matillakoc

Xiaomi Airdots(Beyaz) ve Redmi Airdost(Siyah) arasında kaldım. Bu iki üründen birini kullanan varsa fikrini söyleyebilirmi acaba. Birde xiaomi airdots global ve ya çin versiyonu olunca bildirimler farklımı ?
  15. matillakoc

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Efendiler 96 Yıl Önce Bugün Ilan Edilen Cumhuriyetimiz Hepinize Sağlıklı mutlu ve iyi yaşamlar saglasin. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.
Üst Alt