Marvelous35 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Hangi Telefon?

Aynen onu ben de fark ettim ama belki basıma dayalı bir şeydir diye danışmak istemiştim. O zaman ben sadece gidip cihazı görebilirsem ona bakayım sonrasında mağazanın açılmasını bekleyeyim.
  2. M

Yardım Hangi Telefon?

Sebepleriyle beraber yazabilir misiniz? Neden böyle düşünüyorsunuz?
  3. M

Yardım Hangi Telefon?

Herkese yardımları için teşekkür ederim, mümkün olan en kısa sürede dediğiniz gibi gidip incelemem sanırım en doğrusu olacak. Eğer Migros'ta satılan ürünler ithalatçı garantiliyse almayı düşünmüyorum. Türkiye mağazası açılacak madem yakında onu beklemeyi tercih ederim. Yalnız iki sorum daha var...
  4. M

Yardım Hangi Telefon?

Teşekkür ederim cevaplarınız için, Xiaomi Mi8'i henüz canlı bir şekilde alıp inceleyemediğim için de biraz bu karasızlık var. Birde Mi8 sahibi bir üyemiz kendi incelemesini paylaşmış forumda orada bluetooth üzerinden kulaklık kullanım deneyimini kötü olarak nitelendirmiş, ki oldukça iyi bir...
  5. M

Yardım Hangi Telefon?

Arkadaşlar merhaba, bugün bir haberde gördüm Xiaomi Mi8 Migrosta satışa sunulacakmış. Biraz araştırdım ama Xiaomi Türkiye Garantili mi onun bilgisine ulaşamadım. Bilen birisi var mı aranızda? Ve bir de size şunu danışmak istiyorum, Xiaomi Mi8 olmazsa Samsung S9+ almayı istiyorum. Benim önceliğim...
  6. M

Yardım Şu sıralar Mi8 almak

Bu daha güvenilir olduğu anlamına gelir değil mi?
  7. M

Yardım Şu sıralar Mi8 almak

Arkadaşlar merhaba, Mi8 tanıtıldığından beri telefonun satılmasını bekliyorum. İnsanlar hep satıcı kişilerden alıyor Mi8'i ve açıkçası ben pek güvenemiyorum o konuda. Hepsiburada gibi bir siteye gelse satın almayı planlıyordum en azından ithalatçı garantili olur diye. Sonra geçtiğimiz gün haberi...
  8. M

Mi8 Global Stable Rom

Telefonu nereden aldınız acaba ve fiyatı nedir?
  9. M

Soru Xiaomi Hybrid Pro HD

Cevabınız için teşekkürler ama deneyimi az olan kulaklıklara yönelip riske girmek istemiyorum, bütçem kısıtlı malum.
  10. M

Kulakiçi kullanıyorum zaten yaklaşık 4 yıldır falan. O yüzden sorun olmuyor kulakiçi. Lakin internet ortamı bir kulaklık araştırması yapmak için gerçekten çok berbat bir ortam. Çünkü belli bir fiyatı geçmediğiniz sürece araştırdığınız her kulaklığı öven de çok yeren de çok. İnanılmaz kararsız...
  11. M

Gönül isterdi ki Bose, Shure gibi kulaklıklar alayım ama maalesef en son bütçem 300 lira civarında. Ayrıca çok fazla müzik dinleyen birisiyim, yani fazladan kastım sayısal anlamda fazla. Onları flac uzantılı olarak bulmam çok zaman alacaktır. Ayrıca telefonda baya büyük yer kaplayacak. Spotify...
  12. M

Ses kaynağım Xiaomi Mi8 olacak eğer olursa. Dediğiniz gibi 32 ohm'luk bir kulaklık Mi8 ile beraber kullandığımda Spotify premium üyeliğim olsa bile yine de yeterli ses alabileceğimi sanmıyorum? İnternette bası ve sesi az buluyor çoğu kişi. Sizce ne yapmalıyım?
  13. M

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bir kulakiçi kulaklık almam gerekli. Biraz araştırma yaptım Xiaomi yine karşıma çıktı. Xiaomi Hybrid Pro HD kulaklığını öven bir çok mesaj gördüm lakin bir o kadar da kötüleyen mesaj da gördüm. Aranızda bu kulaklığı kullanan var mıdır? Sizce nasıl bir yol...
  14. M

Yardım Xiaomi Mi8 Alınacak Bir Yer

Cevap için teşekkür ederim.
  15. M

Yardım Xiaomi Mi8 Alınacak Bir Yer

Arkadaşlar merhaba, Xiaomi Mi8 almak istiyorum. Seçimden sonra gelir falan deniliyordu ama hala bir gelişme göremedim. Türkiye garantili almak istiyorum o yüzden hepsiburada'dan falan mı almam lazım illa ki? İzmir'de yaşıyorum, buralarda güvenilir bulabileceğim bir yer var mıdır? Ek olarak...
Üst Alt