Marjinal Kul kullanıcısının son içeriği

1. Marjinal Kul

Soru GetApps mı play store mi?

Merhabalar şunu fark ettim cihazı kullanırken Google hizmetlerini pek kullanmıyorum WhatsApp Instagram Twitter oyun bir de fakat miu GetApps gibi bir programını keşfettim telefonda play storeden farkı yok. Cihazdan play storeyi tamamen kaldırsam bir sorun olur mu? GetApps aynı işlemi görüyor...
  2. Marjinal Kul

Yardım Mi 10 T 2 el önbellek fulleniyor hemen neden?

Merhabalar 1 senelik 2 el mi 10 t aldım açıkcadı oyun için aldım diyebiliriz fakat güvenlikte olan hızı arttır devamlı dolu oluyor pubg oynayınca drop ara sıra giriyor 90 fps sabit alırken bazen düşüyor. Fatihe kasmak istiyorum ama endişem bu cihaz beni fatih ligine kadar götürür mü? Cihaz...
  3. Marjinal Kul

Soru Mi10 T Pro şarj bitmesi normal mi?

HErkese iyi akşamlar 2 el Eylül'e kadar garantili faturalı mi 10 t pro aldım 128 gb 8 gb ram.. fakat şöyle ki ben pubg oynayan biriyim açıkcası da pubg de sıkıntı çekmeyeyim diye buna geçtim önce ki cihazım poco x3 dü bunda 60-90 FPS alıyorum ama oyunda şarj çok hızlı gidiyor normal sosyal...
  4. Marjinal Kul

Soru Crdroid hızlandırma?

Merhaba bugün an itibariyle crdroid romunu kullanmaya başladım miu özleyeceğimi sanmıyorum ama bu romda telefonu hızlandıema ya da ram temizliği yapma gibi programlar önerir misiniz? Game turbo mesela apk olarak mı aramaö lazım pubf mobili çok oynuyorum
  5. Marjinal Kul

Soru Hangi rom denemeliyim?

Merhabalar biliyorsunuz ki telefonlar eskidikşe pubg oynamakta bir hayli zorlaşıyor :) poco x3 nfc devri de kapanmak üzere şuan kullandığım rom MİU 12.0.9 bu sürümde pubg 45fps veriyor akıcı ama problem yok yalnız telefon performansı kötü sadece global rom yüklersem sürüm pubg de zor kaldırır...
  6. Marjinal Kul

Soru Bataryam şişti yeni batarya mı?

Poco x3 nfc kullanıyorum global 0 aldım cihazı 2021 başlarında, pubg çok oynuyorum stabil olarak FPS yükseltmiyorum da son 2 haftadır batarya da şişlik fark ettim telefonu tutunca en sağlıklı yeni bir batarya nereden taktırabilirim?
  7. Marjinal Kul

Yardım Engellediğim halde numara arıyor neden?

2 ay önce MİU 12.0.9 romunu yükledim fakat beni arayan numarayı engellediğim de hala arayabiliyor bu nasıl oluyo güvenlik programını güncellenmediği için mi? Ne yapmam gerekiyor buna çözüm olarak?
  8. Marjinal Kul

Soru Crdroid 12 Poco X3 NFC

2 gündür uğraştığım Rom buradan biri team bağlanmasa yapamazdım. sorum şu 2 gün toplam bu romu kullanıyorum ama işletimin hiç güvenliği görmedim play storeden mi indirmemiz lazım? MİIU da kendi güvenliği ram temizliği gereksiz dosyaları silme var tarama var fakat crdroid nasıl yapacağız? aynı...
  9. Marjinal Kul

Yardım Brick oldu poco x3 nfc

Günaydın herkese orange fox kurdum oneos rom yapmaya çalıştım fakat beceremeddim sanırım devamlı poco ekranı gelip duruyor orange fox girebiliyorum ama cihaz hiçbir şekilde açılmıyorne yaptıysam konuyla alakalı yardım eder misiniz yoksa telefoncuya mı vermem lazım?
  10. Marjinal Kul

Yardım Poco x3 NFC çok kasıyor

Forum da gördüğüm kadarıyla herkes yaşamış sorunu telefonu alalı 1 ay oldu PUBG de çok fazla drop girmeye başladı hile ya da FPS arttırma programları kullanmadığım halde kasıyor ve ısınması da çok fazla, 12.05.05 güncellemesini kullanıyorum ne yapmalıyım? 6 GB ram 128 GB bir kapatsitede telefon...
Üst Alt