Marcolomboss kullanıcısının son içeriği

1. Marcolomboss

Yardım Xiaomi 14 pro twrp kırmızı yazılı hatalar

TWRP uyumsuzluğundan kaynaklanan küçük sorunlar hocam. Cihaz stabilse sorun yok demektir.
  2. Marcolomboss

Rom Redmi Note 8/8T - Project Infinity X 3.4 (Android 16)

Elinize sağlık hocam...
  3. Marcolomboss

HyperOS HyperOS 2.0 güncellemesi alması beklenen Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar

Resmi ayrıntılara göre Xiaomi HyperOS 2.0, seçilen Xiaomi cihazlar için Eylül ve Ekim ayları arasında yayınlanacak. Ayrıca yeni sürüm, Xiaomi 14, Xiaomi 13T Pro ve Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 için beta olarak yayınlandı. Dolayısıyla kararlı sürüme ulaştığında, bu modeller resmi güncellemeyi alacak...
  4. Marcolomboss

Rehber ArrowOS 13 Yükleme Rehberi

ArrowOS 13.1 Redmi Note 8 (ginkgo) NELER ÇALIŞIYOR? Neredeyse her şey (çağrılar/sms, mobil veri, volte/vowifi, wifi, bluetooth, gps, ses, kamera, parmak izi, DT2W, wifi ekranı vb.) MiuiCamera ve XiaomiParts dahildir. QuicksilveR kernel v2.5 (en son) dahildir. En son Android 11 yazılımı...
  5. Marcolomboss

Yardım Arrow OS 13'e geçmek

MiGlobe 12 Android 10 kullanıcısıyım. ROM'la ilgili sorunum yok fakat ArrowOS denemek istiyorum. Geçeceğim Android sürümü 13 olduğu için direk geçemeyeceğimi biliyorum ve bu süreçte ne yapmam gerekiyor yardım istiyorum. Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Marcolomboss

Çözüldü Redmi Note 8 Wifi ve Ses sorunu

Merhabalar. Cihazımda MiGlobe MIUI 12 yüklü. Bu şekilde 1 seneye yakın kullandım. Cihaza Viper4 yüklemek için Recovery moduna girmeye çalışırken Fastboot moduna girdim yanlışlıkla. Viper4 yüklemekten vazgeçip cihazı yeniden başlattım. 10-20 dk sonra oyun oynamak için Wifi düğmesine tıkladığımda...
  7. Marcolomboss

Yardım Resurrection ROM Magisk ve Viper4FX nasıl yüklenir ?

Merhabalar. MiRoom'dan sıkıldığım için AOSP denemeye ihtiyaç duydum. RR yükledikten sonra Viper4 ve Magisk yüklemem gerekiyor. Hangi sürüm ne şekilde yüklemem lazım yardımcı olur musunuz ? MiRoom'a yükler gibi yüklemeyi denedim. Magisk uygulamayı açınca yüklenmemiş gibi gözüküyor ama Root...
  8. Marcolomboss

Yardım İkinci alanda geliştirici seçenekleri yok

Merhabalar. Note 8 MiRoom 20.3.26 kullanıyorum. İkinci alan açtıktan sonra sahte konumu aktif etmek için Geliştirici seçeneklerini açmam gerekiyor. Yapım numarasına sürekli basıyorum tepki vermiyor ve ek ayarlar kısmında Geliştirici seçenekleri yok. Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  9. Marcolomboss

Yardım zRam özelliğini kapatmalımıyım ?

zRam'in ne olduğunu tam bilmiyorum az araştırma yaptım fakat net birşey bulamadım. Kapatmanın bir yolunu buldum, size sormak istedim. Eu Beta MIUI 12 kullanıyorum. Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Marcolomboss

Yardım Gcam ile çektiğim resimler bozuk

Merhabalar. 5 tane Gcam sürümü denedim. Hepsinde de resimdeki gibi bir görüntü ortaya çıkıyor. AICP Custom rom var ve .xml dosyası yüklü. Stabil çalışan sorunsuz bir Gcam arıyorum. Cihazım Redmi Note 8, ROOT var.
  11. Marcolomboss

Yardım Redmi Note 8 Şarj Olurken"Seçili Fotoğraf Yok" Uyarısı

Bu uyarıyı sadece şarj olurken veriyor. Aklıma ekran koruyucu geldi ama ayarlardan baktığımda kapalı gözüküyor. Ne olduğunu bilen var mıdır ?
  12. Marcolomboss

Uygulama Lucky Patcher - ROOTSUZ

LUCKY PATCHER Lucky Patcher uygulamasını Root olmadan da kullanabilirsiniz. Root yapamayan veya kullanmayan arkadaşlarımızın işine yarayacağını düşünüyorum. Öncelikle Lucky Patcher uygulamasını bilmeyenler için kısa bir özet geçmek istiyorum. LP cihazınızdaki uygulamalara; "Lisans...
  13. Marcolomboss

Sohbet Merhabalar MIUI Türkiye Ailesi

Ankara, Çankaya'dan tüm MIUI severlere selamlar. Aranıza geç de olsa katılmış bulunmaktayım. Önce Samsung sonra Huawei ile devam eden Android serüvenine burada devam edeceğim inşallah. Ankara'da 11 senedir motosikletli kurye olarak çalışıyorum. Evliyim, 4 yaşında oğlum var ellerinizden öper. İlk...
Üst Alt