Marcolomboss kullanıcısının son içeriği

1. Marcolomboss

Yardım Bootloader kilidini açarsam WhatsApp'ı kullanabilir miyim?

3 yeşil+ spoofer+ deny list denedim bende işe yaramadı hiç bir şekilde. Kara listedeyim diye düşünüyorum. Modlu WhatsApp çok kullandım. Ondan dolayı olabilir.
  2. Marcolomboss

Yardım Bootloader kilidini açarsam WhatsApp'ı kullanabilir miyim?

Bunları ve daha bir çok şeyi denediğim halde işe yaramadı. O BL açık bilgisini derinden bir yerden alıyor nasıl alıyorsa. Spoofer falan işe yaramıyor yani.
  3. Marcolomboss

Yardım Xiaomi 14 pro twrp kırmızı yazılı hatalar

TWRP uyumsuzluğundan kaynaklanan küçük sorunlar hocam. Cihaz stabilse sorun yok demektir.
  4. Marcolomboss

Rom Redmi Note 8/8T - Project Infinity X 3.4 (Android 16)

Elinize sağlık hocam...
  5. Marcolomboss

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Hocam bir efsaneye göre en az 1 2 kere bl açık veya Root varken uygulamayı açınca sistem cihazın ID'sini Kara listeye alıyormuş. Stock ROM dönseniz bile hata veriyormuş. Tabi Forum efsanesi ama ben inanmaya başladım 😅
  6. Marcolomboss

Kara liste muhabbeti olabilir. Efsane gibi duruyor ama bence gerçek. 🤫
  7. Marcolomboss

Whatsapp'ın güvenlik sistemini kullanmaya başladılar bence. Stock ROM, BL kilitlemeden hiç bir şekilde giremedim Whatsapp'a. Her yolu denedim 1 ay boyunca nafile.
  8. Marcolomboss

Çözüldü Xiaomi Cihazdaki Hataları Nasıl Rapor Edilir?

Forumlarına yazabilirsiniz. Birebir de ulaşabileceğiniz birisi olduğunu sanmıyorum.
  9. Marcolomboss

Çözüldü Xiaomi Cihazdaki Hataları Nasıl Rapor Edilir?

Ayarlar'da en alt kısımda "Geri Bildirim" seçeneği mevcut.
  10. Marcolomboss

Whatsapp sorunu için yapacaklara önceden uyarı, denendi ve başarısız oldu. Google Play'de "Sertifikalı" gözükmesine rağmen hala Whatsapp "Resmi olmayan uygulama" hatası veriyor.
  11. Marcolomboss

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) - 11.01.2025

Halloldu hocam sağolun.
  12. Marcolomboss

Play store sertifikası harici doğru gözüküyor.
  13. Marcolomboss

Hocam ben resmi olmayan WhatsApp sorunu yaşıyorum. Whatsapp'ın sürümünü değiştireyim dedim gitti tamamen. PlayIntegrity, BL Spoofer, CorePatch, Android Faker aklınıza ne gelirse yükledim. Hala aynı hatayı alıyorum.
  14. Marcolomboss

HyperOS HyperOS 2.0 güncellemesi alması beklenen Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar

Resmi ayrıntılara göre Xiaomi HyperOS 2.0, seçilen Xiaomi cihazlar için Eylül ve Ekim ayları arasında yayınlanacak. Ayrıca yeni sürüm, Xiaomi 14, Xiaomi 13T Pro ve Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 için beta olarak yayınlandı. Dolayısıyla kararlı sürüme ulaştığında, bu modeller resmi güncellemeyi alacak...
  15. Marcolomboss

Rehber ArrowOS 13 Yükleme Rehberi

ArrowOS 13.1 Redmi Note 8 (ginkgo) NELER ÇALIŞIYOR? Neredeyse her şey (çağrılar/sms, mobil veri, volte/vowifi, wifi, bluetooth, gps, ses, kamera, parmak izi, DT2W, wifi ekranı vb.) MiuiCamera ve XiaomiParts dahildir. QuicksilveR kernel v2.5 (en son) dahildir. En son Android 11 yazılımı...
Üst Alt