Marcolomboss kullanıcısının son içeriği

1. Marcolomboss

Soru Yarın Mi 14T Pro Alıyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Direnç öncesi istediğiniz gibi işlem yapabilirsiniz. Sıfır garantili cihazdan tek farkı 8 ay boyunca sisteme kayıtlı olmayan IMEI ile kullanmak ve BTK'nın bu IMEI'leri tespit edip kapatması.
  2. Marcolomboss

Recovery Redmi Note 13 Pro+ (zircon) OrangeFox recovery

Dosya .img dosyasıdır, sadece TWRP veya OrangeFox üzerinden imaj dosyası olarak yüklenmelidir.
  3. Marcolomboss

Soru Yarın Mi 14T Pro Alıyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Ben YD aldım, cihaz efsane ötesi bir cihaz. Düşünmeden alın derim. 2-3 cihazıma da direnç işlemi yaptırdım. 8 ay sonra bu cihazıma da direnç yaptıracağım. İşlemi yapan ustanın tecrübeli olması gerekiyor bu konularda. Diğer cihazlarımda bir sorun yaşamadım. Aşağıdaki bilgilere de göz atmanızı...
  4. Marcolomboss

Yardım Poco X4 Pro The Device is Locked hatası

BL kilidi kapalıyken ROM yükleyemezsiniz. Mecbur serverdan açılması lazım.
  5. Marcolomboss

Yardım Poco X4 Pro The Device is Locked hatası

Fastboot üzerinden ROM yüklendiği zaman bu sorun sürekli karşınıza çıkacaktır. TWRP veya OrangeFox yükleyip wipe data yaptıktan sonra ROM yüklemeniz lazım. Ama kilit işareti çıkmıyorsa BL kilidiniz kapalı demektir. İşiniz biraz zor gibi görünüyor. Ayrıca bu gibi durumlarda Xiaomi hesabını...
  6. Marcolomboss

Rehber 14T Pro Magisk Root (Rothko Global)

Bu yöntemi deneyebilirsiniz. Bende işe yaradı.
  7. Marcolomboss

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

1802. mesajınızı kutlarım :D Lucas.Rintaro joker80
  8. Marcolomboss

Soru Mi 13T HyperOS 2.0.3.0 yükleyen var mı?

Hangi bölge ile güncellediğinize bağlı. Mesela TR bölgesi ile 1.0.10.0'dan HyperOS 2 ye geçmişsinizdir. Ama 2.0.3.0 TR bölgesi için daha yayınlanmamıştır. Bölgeyi değiştirerek yani Xiaomi'yi kandırarak güncellemeyi erken alıyorsunuz.
  9. Marcolomboss

Soru Mi 13T HyperOS 2.0.3.0 yükleyen var mı?

Güvenlik güncellemesi gelmiş, güncellemenizi tavsiye ederim.
  10. Marcolomboss

HyperOS HyperOS 2 Güncellemesi Başladı

Türkiye cihazıma anlık olarak HyperOS 2 güncellemesi geldi.
  11. Marcolomboss

Yardım Redmi Note 13 Pro HyperOS 2.0 ?

Ayarlardan bölgeyi Hindistan, Tayvan veya Avrupa ülkesinden biri ile değiştirin ve sonrasında cihazı yeniden başlatın. 10-15 dk sonra gelmesi gerekiyor.
  12. Marcolomboss

Sohbet selamlar

Teşekkürler hocam hoşgeldiniz.
  13. Marcolomboss

Yardım Banka gizleme

Aynı sorunu ben de çözmüş bulunmaktayım. Yazılanları eksiksiz şekilde yaparsanız çözebilirsiniz. Skorpi hocama buradan selam olsun.
  14. Marcolomboss

Yardım Redmi Note 8 Şebeke ve Wi-Fi kesilmesi

SIM olmadan açamazsınız diye biliyorum. Cihazda IMEI işlemi yoksa rahatlıkla sıfırlayabilirsiniz.
Üst Alt