Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
An itibariyle Rusya harici diğer tüm bölgeler için güncellemeler gelmiş durumda.
Bölgelerin güncel son çıkan ROM'ları:
Global › HyperOS 3.0.3.0.WNEMIXM
Europe › HyperOS 3.0.6.0.WNEEUXM
Indonesia › HyperOS 3.0.1.0.WNEIDXM
Russia › HyperOS 2.0.207.0.VNERUXM
Taiwan › HyperOS 3.0.1.0.WNETWXM...
3 yeşil+ spoofer+ deny list denedim bende işe yaramadı hiç bir şekilde. Kara listedeyim diye düşünüyorum. Modlu WhatsApp çok kullandım. Ondan dolayı olabilir.
Bunları ve daha bir çok şeyi denediğim halde işe yaramadı. O BL açık bilgisini derinden bir yerden alıyor nasıl alıyorsa. Spoofer falan işe yaramıyor yani.
Hocam bir efsaneye göre en az 1 2 kere bl açık veya Root varken uygulamayı açınca sistem cihazın ID'sini Kara listeye alıyormuş. Stock ROM dönseniz bile hata veriyormuş. Tabi Forum efsanesi ama ben inanmaya başladım 😅
Whatsapp'ın güvenlik sistemini kullanmaya başladılar bence. Stock ROM, BL kilitlemeden hiç bir şekilde giremedim Whatsapp'a. Her yolu denedim 1 ay boyunca nafile.
Whatsapp sorunu için yapacaklara önceden uyarı, denendi ve başarısız oldu. Google Play'de "Sertifikalı" gözükmesine rağmen hala Whatsapp "Resmi olmayan uygulama" hatası veriyor.
Hocam ben resmi olmayan WhatsApp sorunu yaşıyorum. Whatsapp'ın sürümünü değiştireyim dedim gitti tamamen. PlayIntegrity, BL Spoofer, CorePatch, Android Faker aklınıza ne gelirse yükledim. Hala aynı hatayı alıyorum.