Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Direnç öncesi istediğiniz gibi işlem yapabilirsiniz. Sıfır garantili cihazdan tek farkı 8 ay boyunca sisteme kayıtlı olmayan IMEI ile kullanmak ve BTK'nın bu IMEI'leri tespit edip kapatması.
Ben YD aldım, cihaz efsane ötesi bir cihaz. Düşünmeden alın derim. 2-3 cihazıma da direnç işlemi yaptırdım. 8 ay sonra bu cihazıma da direnç yaptıracağım. İşlemi yapan ustanın tecrübeli olması gerekiyor bu konularda. Diğer cihazlarımda bir sorun yaşamadım. Aşağıdaki bilgilere de göz atmanızı...
Fastboot üzerinden ROM yüklendiği zaman bu sorun sürekli karşınıza çıkacaktır. TWRP veya OrangeFox yükleyip wipe data yaptıktan sonra ROM yüklemeniz lazım. Ama kilit işareti çıkmıyorsa BL kilidiniz kapalı demektir. İşiniz biraz zor gibi görünüyor.
Ayrıca bu gibi durumlarda Xiaomi hesabını...
Hangi bölge ile güncellediğinize bağlı. Mesela TR bölgesi ile 1.0.10.0'dan HyperOS 2 ye geçmişsinizdir. Ama 2.0.3.0 TR bölgesi için daha yayınlanmamıştır. Bölgeyi değiştirerek yani Xiaomi'yi kandırarak güncellemeyi erken alıyorsunuz.
Ayarlardan bölgeyi Hindistan, Tayvan veya Avrupa ülkesinden biri ile değiştirin ve sonrasında cihazı yeniden başlatın. 10-15 dk sonra gelmesi gerekiyor.