map kullanıcısının son içeriği

1. M

Çözüldü 13T Pro Poco Başlatıcı Hatası : Farklı Başlatıcıya Geçin Uyarısı

Hayir mi.com dan aldim. Garanti fatura vs. Hersey mevcut. Cagri merkezini aradim bisey bilmiyorlar servise foturun yazilim hatasi vardir vs diyor
  2. M

Kardesim cok tesekkur ederim. Pek anlamiyorum. Allah razi olsun.
  3. M

uygulamalardan poco başlatıcıyı kaldırdım. sorun çözülmüşmüdür yoksa yine yaparmı? poco harici diger başlatıcıyıda seçtiğimde aynı uyarıyı veriyordu videoda var. gün içinde bikaç defa bu uyarıyı almıştım. şimdi kaldırdım
  4. M

merhaba bugün 13t pro kurulunu yaptık. eski telefonum mi6 dan tüm dosyaları ve bilğileri 13t pro ya aktardık. ancak sürekli telefon anayüzde böyle poco hatası veriyor telefonun ana ekranına ulaşamıyorum. bilen birisi varssa yardımcı olursa çok sevinirim.
  5. M

Yardım mi6 usb kablo ile bilg. baglanılamıyor. bilg. usb görmüyor

merhaba mi6 5 gün önce son güncellemeyi yaparken error verdi ve güncellenemedi. wifi acmama ragmen sürekli kapanıyor. bugun usb kablo ile bilğisayara baglanıp yedekleri alıp telefonu sıfırlayacaktım, ancak usb kablosu sadece şarj ediyor bir türlü bilğisayara baglanmıyor. bu konu hakkında...
  6. M

Yardım Mıuı 11 güncellemesinden sonra oluşan sorunlar

Ben yukleme yaparken error verdi baya bekledim telefon kapatim actim. Yuklenemedi yazdi eski room devam ediyor tamam dedim. Baktim mac adresi ucmus. Wifi aciyorum hemen kapaniyor. Butun gb larim bitti. Bir guncellemeyi beceremeyen firma haline geldi
  7. M

Yardım mi6 güncellemeden sonra wifi acılmıyor lütfen yardım edin

Hala cozulmedi surekli mobil baglaniyor. Butun gb lar bitti. Mahvetti bu telefon beni. Madem boyle sorunlar olacak ne diye guncelleme yolluyosunuz be kardesim. Madem sorun var tek tusla cozulmeli. Hala ayni. Yardim edecek kimsede yok. Kaldik oyle bir basina.
  8. M

Evet bunu guncelleme yaparken yaziyor ama guncelleme error veriyor yapilamadi diyor. 20 dakika ayni yazi ekranda bekledim. 2 gunmu bekliycem. 1573301175
  9. M

hatayı güncellemenin %80 kısmını yüklerken biranda durdu error verdi bayaa bekledi sonra kapattım actım güncelleme yüklenemedi yazısı cıktı. bl kilidi acık.
  10. M

güncellemeyi tam göremedim miui 11 yazısını hatırlıyorum. zaten telefon kendisi otomatik güncellemeye başlamıştı. büyük harf için kusuruma bakmayın dalğınlık oldu.
  11. M

merhaba 2 gün önce mi6 gelen güncellemeyi yaptım. güncelleme error verdi. telefonu kapatıp actım güncelleme yapılamadı yazdı. daha sonra wifiye baglanamadım acıyorum hemen kapanıyor lütfen yardım edin. 1573290272 çözümü bilen bir kişi lütfen 2 kelime cevap yazsın.
  12. M

Yardım MIUI 10.4.1 kararlı güncelleme yaptım şarj dolmuyor?

tesekkür ederim. sarj kablosu değilde prizden prize fark olurmu acaba?
  13. M

Yardım MIUI 10.4.1 kararlı güncelleme yaptım şarj dolmuyor?

merhaba cihazım mi6 128gb son güncellemeden sonra 1 saatte dolan sarjım. sabaha kadar takılı olmasına ragmen %20 gibi bir seviyeye cıkıyor. sebebini bilen yada başına gelen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.
  14. M

Yardım mi6 fotografı mail yolladığımda en az 7mb olarak gidiyor. nasıl düşürebiliriz?

yurt dışındaki şubelere yollarken oradaki internet sıkıntı atıyorum 1mb altındak resimlerde sorun olmuyor diğerlerinde uzun sürüyor. 1 mailde 5 resim yolluyorum bayaa uzun bekliyorlar. 1547460389 foto kalitesini standart yaptım moduda kare yaptım 2mb kadar düştü. bıraz daha bişeyler bulmam...
Üst Alt