Çözüldü yardım edin telefonu kırıcam

map

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
samsung
Konular
23
xiaomi türkiye magzasından alınmış 13t pro cihazımı fabrika ayarlarına getirdim. daha sonra güncelleştirme yaptı uygulamaları yükledi.
ancak os sürüm:2.0.204.0.vmlmıxm bunu yükledi. telefon cihaz vs anlamıyorum, ekranda altta bulunan 3 tus vardı üçgen(geri) yuvarlak(gemini) ve kare ön bellegi temizliyordum.
suan bu 3 tuşu kullanamıyorum arkada hangi ekran varsa direk ona basıyormusum gibi oluyor ve arkadaki ne varsa o açılıyor.
lüfen bana yardım edin 3 gündür bununla ugrasıyorum. valla telefonu kırıp telefonsuz kalacağım diye korkuyorum.

Çözüm
xiaomi türkiye magzasından alınmış 13t pro cihazımı fabrika ayarlarına getirdim. daha sonra güncelleştirme yaptı uygulamaları yükledi.
ancak os sürüm:2.0.204.0.vmlmıxm bunu yükledi. telefon cihaz vs anlamıyorum, ekranda altta bulunan 3 tus vardı üçgen(geri) yuvarlak(gemini) ve kare ön bellegi temizliyordum.
suan bu 3 tuşu kullanamıyorum arkada hangi ekran varsa direk ona basıyormusum gibi oluyor ve arkadaki ne varsa o açılıyor.
lüfen bana yardım edin 3 gündür bununla ugrasıyorum. valla telefonu kırıp telefonsuz kalacağım diye korkuyorum.
AYARLAR - ANAEKRAN - SİSTEM NAVİGASYONU sanırım bundan bahsediyosunuz

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
2
AYARLAR - ANAEKRAN - SİSTEM NAVİGASYONU sanırım bundan bahsediyosunuz

Oyla: Çözüm

map

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
samsung
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
2
Son düzenleme:

map

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
samsung
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eyvallah :D hayırlı günler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim hocam <3
yarım saattirde çözüldü nereden işaretleniyor onu arıyorum :)

Üst Alt