Manyofobi kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım xiaomi mi 10 ses kısık çıkıyor

merhaba telefonumun sesi kısık çıkıyor mesela youtube dan müzik açınca 1 saniyeliğine yüksek ses çıkıp kısılıyor ses kulakla fark ediliyor fiziksel ses açma kapama düğmelerinde hiçbir problem yok nedenini anlayabilmiş değilim yani stereo bir telefonun bukadar kısık ses çıkmaması lazım bi...
  2. M

Sohbet Yasal uyarı IMEI kayıtlı değil

Bu sabah Degerli musterimiz, kullanmakta oldugunuz cihazinizin kimlik bilgisi olan IMEI numarasi kayit altinda olmadigindan 90 gun icinde kapatilacaktir. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama adresinden e-devlet sifrenizle giris yaparak IMEI bilgilerinizi goruntuleyebilirsiniz...
  3. M

Yardım Yanıp sönen Mİ9

mehhaba iyi günler dün mi 9 uma stock rom a geri dönmek istedim fakat clean all and lock seçeneğini açık unuttum bootloader kilidi kapandı ve telefonum logoda kalıp reset atıyor bl moda ve recovery moda girebiliyorum sadece lütfen yardım edin telefon çöp mü oldu hatayda yaşıyorum değiştirmeme...
  4. M

Yardım Mi 9 rom

Herkese merhaba iyi günler mi 9 için bildiğiniz şöyle MIUI 14 port rom varmı acaba Türkçe dil destekli teşekkürler. 1685155065 Ayriyeten bir arkadaşım için de mi 9t pro
  5. M

Yardım Xiaomi mi 8 şebeke problemi

En son konuyu yanlış yazdım ve düzeltmeyi bilmediğim için tekrar yazıyorum. Merhaba mi 8 telefonumda xiaomi.eu kullanıyordum güncelleme yaptıktan sonra şebeke güçsüz çekmeye başladı full çeken yerde sıkıntı yok 1 çubuk eksildimi arama yapmıyor internete girmiyor fastbootroom attım sorun...
  6. M

Yardım Mi 8 şebeke problemi

Merhaba mi 8 telefonumda xiaomi.eu kullanıyordum güncelleme yaptıktan sonra şebeke güçsüz çekmeye başladı full çeken yerde sıkıntı yok 1 çubuk eksildimi arama yapmıyor internete girmiyor fastbootroom attım sorun yine devam ediyor askerdeyim lütfen yardım edermisiniz sorun ne olabilir imei...
  7. M

Yardım Mi 8 şebeke sorunu

Merhaba herkese hayırlı günler benim mi 8 cihazım şebeke sorunu yaşıyorum şebeke full olduğu zaman sadece arama yapıyor internete giriyor 2 çubuk olsuğu zaman arama gelmiyor internete girmiyor yurtdışı imei atılmış ama wifi de problem yaşamıyorum bir çözüm yolunuz varmı imei atılırken eksiklik...
  8. M

Yardım Mi 8 explorer ekran burn-ın oldu

Ekranda sanal tuşların izi kaldı ekranı değiştirmeden bir çözümü varmıdır ? %100 çözüm olmasa bile azaltıcak birşey çok göze çarpıyor
  9. M

Yardım mi 8 explorer editon fastboot moda atıyor

merhaba miui 10 xiaomi.eu yüklü idi en son sürümü indirip temiz kurulum olması açısından full wipe yaparak romu kurdum ancak rom kurulumda hata vermemekle beraber açılışta fastboot moda atıyor yardım edermisiniz ?
  10. M

Yardım Poco f1 gpu ve ekran OC

Merhaba android 10 miui 12 yüklü poco f1 için overclock mod varmıdır ?
  11. M

Soru Poco f1 miui 12 çubuk

Merhaba miui 12 ile gelen kaydırma çubuğu bende neden yok mi8 de var poco f1 e gelmezmi
  12. M

Yardım Mi 6 miui 12

Merhaba değerli forum üyeleri Xiaomi mi 6 için stabil miui12 rom var mı acaba beta değil teşekkürler.
  13. M

Soru Xiaomi mi 8 android 11

Mi 8 e android 11 gelicekmi hiçbiryerde kaynak bulamadım
  14. M

Soru Redmi note 8 android 10

Yurtiçi redmi note 8 im var redmi8A ya android 10 geldi note 8 e daha gelmedi neden ?
  15. M

Yardım Mi 8 yüz tanıma algılamıyor

Telefonuma ekran koruyucu taktım kızılötesi sensör ön kamera bunların hepsi temiz ve açık ama birtürlü yüzümü okumuyor çok madir kaydetse açmıyor buseferde napcam?
Üst Alt