Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba telefonumun sesi kısık çıkıyor mesela youtube dan müzik açınca 1 saniyeliğine yüksek ses çıkıp kısılıyor ses kulakla fark ediliyor fiziksel ses açma kapama düğmelerinde hiçbir problem yok nedenini anlayabilmiş değilim yani stereo bir telefonun bukadar kısık ses çıkmaması lazım bi...
mehhaba iyi günler dün mi 9 uma stock rom a geri dönmek istedim fakat clean all and lock seçeneğini açık unuttum bootloader kilidi kapandı ve telefonum logoda kalıp reset atıyor bl moda ve recovery moda girebiliyorum sadece lütfen yardım edin telefon çöp mü oldu hatayda yaşıyorum değiştirmeme...
Herkese merhaba iyi günler mi 9 için bildiğiniz şöyle MIUI 14 port rom varmı acaba Türkçe dil destekli teşekkürler.
1685155065
Ayriyeten bir arkadaşım için de mi 9t pro
En son konuyu yanlış yazdım ve düzeltmeyi bilmediğim için tekrar yazıyorum. Merhaba mi 8 telefonumda xiaomi.eu kullanıyordum güncelleme yaptıktan sonra şebeke güçsüz çekmeye başladı full çeken yerde sıkıntı yok 1 çubuk eksildimi arama yapmıyor internete girmiyor fastbootroom attım sorun...
Merhaba mi 8 telefonumda xiaomi.eu kullanıyordum güncelleme yaptıktan sonra şebeke güçsüz çekmeye başladı full çeken yerde sıkıntı yok 1 çubuk eksildimi arama yapmıyor internete girmiyor fastbootroom attım sorun yine devam ediyor askerdeyim lütfen yardım edermisiniz sorun ne olabilir imei...
Merhaba herkese hayırlı günler benim mi 8 cihazım şebeke sorunu yaşıyorum şebeke full olduğu zaman sadece arama yapıyor internete giriyor 2 çubuk olsuğu zaman arama gelmiyor internete girmiyor yurtdışı imei atılmış ama wifi de problem yaşamıyorum bir çözüm yolunuz varmı imei atılırken eksiklik...
merhaba miui 10 xiaomi.eu yüklü idi en son sürümü indirip temiz kurulum olması açısından full wipe yaparak romu kurdum ancak rom kurulumda hata vermemekle beraber açılışta fastboot moda atıyor yardım edermisiniz ?
Telefonuma ekran koruyucu taktım kızılötesi sensör ön kamera bunların hepsi temiz ve açık ama birtürlü yüzümü okumuyor çok madir kaydetse açmıyor buseferde napcam?