manyak3351 kullanıcısının son içeriği

1. manyak3351

Yardım imei repair sonrası garip sorun

Çözümü nedir ?
  2. manyak3351

vod hattı bulabilirsem denicem hocam paket yokken kesilmesi ilginç paket veya tl varsa şebekede hiç sorun yaşamıyorum
  3. manyak3351

cihaz rootlu hocam programdan baktıgımda band20 gözukuyor kendi cihazımda vod hattı deneyemedim ama türkcell ve türktelekom paketsiz de şebekede kesilme olmuyor
  4. manyak3351

başka cihazda denedim hocam hattım çalışıyor kesinti olmuyor sadece benim cihaz da yapıyor
  5. manyak3351

Arkadaşlar telefonuma imell repair işlemini bir sene önce kendim yaptım imell de ve şebekede bir sorunum yok 1 yıl dır kullanıyorum şimdi gelelim soruna :) Hattım vodafone internet paketim varken sıkıntısız internet kullanıyorum bir defa bile şebekede kesilme olmuyor internet paketim bitince wp...
  6. manyak3351

Yardım Magisk v.23 safetynet sorunu

Magisk uzerinden Safetynetfix zip 2.0 dosyasini yukleyin yada videodaki talimatlari uygulayın
  7. manyak3351

Yardım Eu beta 21.9.8

Eu beta nin 2 haftadır bazi modellerde kamera skıntısı var gcam yada baska uygulamanin kamerasini deneyin guncelleme ile sorun duzelecektir Yes~~
  8. manyak3351

MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

Beta da yedeklemeye gerek yok direk install den üstüne kur yeni sürüme geçer her hafta üstüne kuruyoruz 2 hafta önceki güncelleme ile twrp kendisi guncelledi zaten senin yapman gerekn yeni sürümü twrpden direk install etmen ilk sistem açılımı uzun sürer Kendi açılmasını bekleyin tlf kapatmayın
  9. manyak3351

MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

21.3.3 sürümündeyim hic bir sorun yok bildirimler vs hepsi cok iyi çalışıyor bundan önceki iki surumde antivirüs taramasi çalışmıyor du bu sürümde oda düzeldi şuan herşey yolunda 3 parmakla ekrana basili tutup istediğin kısmın SS alması baya hoşuma gitti eu beta yine her hafta üstüne katarak...
  10. manyak3351

Yardım Poco F2 Pro Kılıf ve Ekran Koruyucu Tavsiyesi

Kılıf spigen bulabilirseniz stoklarda yok çünkü Ekran koruyucu zore blue nano aldim ekrani tam kapliyor toz vs tutmuyor parmak izi fazla tutmuyor tavsiye ederim [zore Xiaomi Poco F2 Pro Blue Nano Screen Protector | Trendyol
  11. manyak3351

Soru Spigen Kılıf

Hocam Facebook gruplarda ikinci el olarak alabilirsiniz kılıfı tr de saticidan almak cok zor ben 3 ay önce bulamadim dediğim yöntemle aldım spigen gerçekten kalite gruplara bi bakın derim
  12. manyak3351

Hocam merhaba bende eu stabil deyim MIUI 12.0.8 eu beta 12.5 geçecem sizin dediğiniz gibi twrpden yedek alıp beta yi format data yapıp kursam twrpden aldığım yedeği geri yüklesem hepsi aynı şekilde gelir mi üstüne kurmayı düşünüyordum siz hata almışsınız o yüzden böyle yapsam nasıl olur ?
  13. manyak3351

Rehber [TWRP][Fastboot] Poco F2 Pro/Redmi K30 Pro için açılış ekranı koleksiyonu

Hocam çok teşekkürler elinize sağlık eu romdan sonra redmi yazısına alışamamıştım bu iyi oldu clap~~
Üst Alt