MANLiKEMAN kullanıcısının son içeriği

1. MANLiKEMAN

İnceleme Xiaomi'lerin kamerası neden bu kadar kötü

Daha önce Xiaomi mi9 kullandım. Şimdi redmi note 8 pro kullanıyorum. Yazılım olsun batarya olsun güzel telefon ama kamera gerçekten çok kötü. Çektiğim fotolar hep prüzlü çıkıyor. İnsanları zorla çirkin çıkarıyor. Öyle yok 64mp yok 100mp hepsi palavra.
  2. MANLiKEMAN

Soru Redmi Note 8 Pro imei sonrası farklı romlarda sim görmeme sorunu

Herkese merhaba, Redmi Note 8 Pro Hindistan imei onarımı yapılmış cihazda Hindistan rom'u haricinde, diğer Global veya singapur romlarında sim kartı görmüyor. Bu durum normal midir?
  3. MANLiKEMAN

Yardım Note 8 Pro Mi Kumanda Sorunu

Herkese merhaba Daha önce mi 9 kullanıyordum. Batarya performansı ve iyi fiyat verilmesi sonucu sattım. Şimdi Note 8 pro aldım. Benim sorunum şu: Daha önce Mi 9 telefonumda Sunny marka tv ve redline marka uydu alıcısını kontrol edebiliyordum. Ancak note 8 pro'da hiçbir şekilde ne tv yi ne de...
  4. MANLiKEMAN

İnceleme Mi 9 Kamera korumalı Kılıf Tavsiyesi

Herkese merhaba. Bilindiği üzere mi 9 telefonun kamera kısmı çıkık ve masa üstüne veya bir zemine bırakırken dikkatli olmak gerekiyor. Mi 9 üzerinde gelen kılıfın kamera koruma kısmı bulunmuyor. Bende araştırmalarım sonucu bu güzel kılıfı buldum. Hem çevrelerden darbeye dayanıklı hemde kamera...
  5. MANLiKEMAN

Yardım Mi 9 Root Read-Only File System sorunu

Merhaba arkadaşlar Mi 9 8/128GB Android 9 yüklü Modeline sahibim Güç bela rootladık ama şimdi system dosyalarına müdahale edemiyorum. Müdahale etmek istediğimde, Örneğin istemediğim bir sistem uygulamasını kaldırmak istiyorum. Read-only file system hatası alıyorum. Çözümü nedir Acaba...
Üst Alt