Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar mi11 lite 4g 13.0.4 global kullanıyorum. 12.5.8 e geri dönmek istiyorum. Dosyalar silinmeden geri dönüş yapabilirmiyim ?
1645989851
Yada 12.5 un en stabil sürümüne
Merhaba arkadaşlar mi 11 ailesinden yurtdışı çihaz satın almak istiyorum fakat forumlarda imei repair atılmıyor diyorlar sizce Rsa nın kırılması mümkünmüdür?
Merhaba arkadaşlar ben apkmirrordan mi weather i güncelledim. Böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Ne kaldırılıyor, nede güncelleniyor. Hidden settings de kaldıramadı.
Arkadaşlar telefonu kaliteli bir telefoncuda servis ekranı ile değiştirdim.Cihazda ekran namına hiçbir sıkıntı yok fakat parmak izi ekleme yapabiliyorum ama kilit ekranını parmak izi açamıyorum tanımıyor. Nasıl çözebiliriz?
Merhabalar arkadaşlar mi9 kullanıyorum. Yıllardır Samsung amiral gemisi kullanıyordum.aşağıda videoda gördüğünüz gibi sayfanın adının hemen altında fotoğrafta gördünüz gibi sanki morarıyor resim akıyor gibi neden acaba ?
Sa mi 9 kullanıyorum camera sürümünde 3.0 yazıyor bunu güncellemenin bir yolu yokmu mirrorda 5.0 da var ama yüklemiyor.Gündüz çok güzel ama gece berbat çekiyor morarıyor yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar ben yıllardır Samsung'un amiral gemilerini kullanıyorum 1 aydır mi9 a geçiş yaptım batarya kapasitesi baya az gibi aktif şekilde kullandığın zaman hiç dayanmıyor öğleden sonraya kadar anca çıkarıyor sizce bir sıkıntı mı var ?