Maniax63 kullanıcısının son içeriği

1. Maniax63

Soru MIUI 13 sürüm düşürme

Merhaba arkadaşlar mi11 lite 4g 13.0.4 global kullanıyorum. 12.5.8 e geri dönmek istiyorum. Dosyalar silinmeden geri dönüş yapabilirmiyim ? 1645989851 Yada 12.5 un en stabil sürümüne
  2. Maniax63

Yardım Mi 11 lite kılıf

Merhaba arkadaşlar İphone kılıfları gibi mi logolu silikon kılıflar gördüm. Ama internette bulamadım. Yardımcı olurmusunuz ? Ektekinin logolusu
  3. Maniax63

Yardım Mi11 imei repair ?

Merhaba arkadaşlar mi 11 ailesinden yurtdışı çihaz satın almak istiyorum fakat forumlarda imei repair atılmıyor diyorlar sizce Rsa nın kırılması mümkünmüdür?
  4. Maniax63

Yardım Mi weather çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar ben apkmirrordan mi weather i güncelledim. Böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Ne kaldırılıyor, nede güncelleniyor. Hidden settings de kaldıramadı.
  5. Maniax63

Yardım Mi 9 parmak izi sorunu

Arkadaşlar telefonu kaliteli bir telefoncuda servis ekranı ile değiştirdim.Cihazda ekran namına hiçbir sıkıntı yok fakat parmak izi ekleme yapabiliyorum ama kilit ekranını parmak izi açamıyorum tanımıyor. Nasıl çözebiliriz?
  6. Maniax63

Çözüldü Mi kumanda uygulaması

arkadaşlar mi kumanda da Vestel ve bazı cihaları ekleme yaparken hata veriyor nasıl çözebiliriz ?
  7. Maniax63

MIUI 12 mi 9 12.0.2 global ses sorunu

Arkadaşlar dün gece 12.0.2 güncellemesi yaptım cihazda ciddi ses düşüşü var.sanki bas artık yok genel bir sorunmu ne yapmam lazım?
  8. Maniax63

Çözüldü Pil dolmuyor

Arkadaşlar gördüğünüz gibi şarj yüzde yüz ama hala kaç saat var gibi gösteriyor nasıl çözebiliriz
  9. Maniax63

Yardım Simge çerçevesi

Arkadaşlar bu simgenin etrafındaki çerçeveyi nasıl kaldırabiliriz ? Whatsaptaki gibi
  10. Maniax63

Yardım Yerel yedekleme sorunu

Arkadaşlar yerel yedekleme yapmak isterken ekteki şifreyi istiyor kapat diyor.Bütün şifrelerimi denedim olmadı hatırlamıyorum nasıl kapatabiliriz ?
  11. Maniax63

Yardım Ekran sorunu

Merhabalar arkadaşlar mi9 kullanıyorum. Yıllardır Samsung amiral gemisi kullanıyordum.aşağıda videoda gördüğünüz gibi sayfanın adının hemen altında fotoğrafta gördünüz gibi sanki morarıyor resim akıyor gibi neden acaba ?
  12. Maniax63

MIUI 12 Mıuı 12 downloader

Mıuı 12 downloader diye bir program duydum face'de bunun gerçeklik olanağı nedir ? Erkenden güncelleme indiriyormuşsun . 1590502034
  13. Maniax63

Yardım Gcam daki hata

Arkadaşlar bu video da neden bu tür bozulmalar yaşanmış olabilir https://drive.google.com/file/d/1AYjd7WgrlN9c-89IYu6r-anl-C1Fttwp/view?usp=drivesdk
  14. Maniax63

Uygulama Mi 9 camera uygulaması

Sa mi 9 kullanıyorum camera sürümünde 3.0 yazıyor bunu güncellemenin bir yolu yokmu mirrorda 5.0 da var ama yüklemiyor.Gündüz çok güzel ama gece berbat çekiyor morarıyor yardımcı olur musunuz ?
  15. Maniax63

Soru Pil Kapasitesi

Arkadaşlar ben yıllardır Samsung'un amiral gemilerini kullanıyorum 1 aydır mi9 a geçiş yaptım batarya kapasitesi baya az gibi aktif şekilde kullandığın zaman hiç dayanmıyor öğleden sonraya kadar anca çıkarıyor sizce bir sıkıntı mı var ?
Üst Alt