MamiMustiSaydam1903 kullanıcısının son içeriği

1. MamiMustiSaydam1903

Yardım Rootlu cihazda Vakıfbank Uygulaması

zamanında mi 8 kullanan birisi olarak ziraat bankası da aynı şekilde müzdariptim aynı evox rom kullanırken. hatta ziraat benim girişimi telefonumdan bloklamıştı mi 8 den açtırmak için yeni cihaz alın diyorlardı bana o kadar vahimdi benim durum. sizin başınıza da aynı şey gelmesi normal hocam
  2. MamiMustiSaydam1903

Mod Mod - XPeria Keyboard [iPhone, Samsung, LG Temalı]

*konu dışı olmasın aman. revanced kurdum rootsuz olan cihazıma ordan yedekliyorum rootlu cihazı da pixel 5 pro olarak görüp unlimited açtı. bakalım rom konusunda bi oxgyen os buldum veya custom rom bakacam f5 pro konusu sessiz sakin korkutuyor. (telegramdan konuşuyorum kendi telefon grubumla)
  3. MamiMustiSaydam1903

Kanka yapabildiyse ne mutlu bana. gayri root atınca yine hortlar burası. O zaman ben yapacam inşallah ve rom inşallah destekler. Daha bootlooderını açmadım cihazın. (garantiye gönderip önce bi pilini yeniletecem) daha sonra içinden geçmeye başlarım. Senin gibi 1tb cihazım olsa da içine...
  4. MamiMustiSaydam1903

Kanka bunda da yedekledim yedeğini atıyorum bi dk. Umarım olur kardeşim 1746478304 https://www.mediafire.com/file/pmszxv15qid5bfz/back.zip/file
  5. MamiMustiSaydam1903

kanka nasıl bi hata alıyorsun bi baksam belki dosyadan görmüyor da olabilir. uzaktan da bi ekran paylaşımı falan yapalım. discord üzerinden yardımcı olmaya çalışırım. nickim aynı burdaki nickle aynı (benim cihaz f5 pro) 13T pro ya para yetmeyince bunu almıştım. başka bi backup uygulaması var...
  6. MamiMustiSaydam1903

Swift backup şifreli olmasa datası kendim düzenleyip sadece inglizce ve Türkçe sözlüğünün datasını çeker bırakırdım da malesef yapamıyorum aes-256 şifreleme var
  7. MamiMustiSaydam1903

*kardeşim ben sana atarım kendi sözlüğünü oluşturman için de sıfırlarsın sözlüğü. *dokunmatiği bozuk bir cihazımdı. ondan yedekledim tek el kullanımı açıksa onu da kapatırsın. *yüklü diller (Türkçe. ingilzce us, farsça, arapça, azerice) farsça arapçayı lisede lazım diye kullanmak istedim...
  8. MamiMustiSaydam1903

xperia klavye de o mevcut değil 1746344016 kardeşim yedeğini aldım swift backupla lakin diğer cihaza restore edemedim. shizuku ile de açtım swift backupa yetkiyi verdim backupu görüyorum lakin sadece apk yedeğini alabiliyorum. datası gelmiyor elime. diğer backup uygulamalarını da shizukuya...
  9. MamiMustiSaydam1903

Rootluyu yedeklemeyi başardım verileriyle lakin rootsuz olan telefona shizuku dan yetkiyi vermeme rağmen yedeği alamadı niye olur ki?
  10. MamiMustiSaydam1903

Duruyo bunu deneyeceğim bakalım inglizcesi de var.
  11. MamiMustiSaydam1903

Sözlüğü komple çekmişler geçen gün yanlışlıkla sildim geri gelmedi ayarlarım ama rootlu telefonumda sözlük ayarları duruyor onu nasıl içinden ayıklayabilirim ki
  12. MamiMustiSaydam1903

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Mi 8 i ilk zamanlarındayken çok kullanırdım. Orjinal Xperia ve Google pixel canlı duvar kağıtlarıyla. Sonra üniversite de dersime odaklanamıyorum diye başladık minimalist furyasına ( before ve Niagara launchera) alıştık öyle gidiyorum valla. Uygulama sayısı aslında kısıtlardım da en çok...
  13. MamiMustiSaydam1903

Rehber Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır

Hocam onu açacağım garantisinin bitmesini bekliyorum garanti bitmeye yakın bi pil değişimine yollayacağım cihazı. Sonra formun altını üstüne getireceğim :) fellik fellik yardım isteyeceğim tek tuş recovery falan :) mi 8 (dipper) a EvoX kurdum ama yine korku olmuyor değil içimde
  14. MamiMustiSaydam1903

Sohbet Poco F5 Pro Kullanıcılar Kulübü

Hocalarım activity launcher içinden xiaomi HyperOS ai engine'yi kurcalıyordum şöyle bişey gördüm. Şuan sürümüm 2.0.5.0 global olmasına rağmen yüklenmiyor yüklenseydi kesin olurdu.
  15. MamiMustiSaydam1903

Rehber Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır

HiddeNKinG hocamın uygulamasını yükledim. Şimdi ben custom rom dahi yükleme yapamaz mıyım? 😔
Üst Alt