Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamadan açılsa gelecek belli ki uğraştırıyor. 5g yazıp 5555 e allah bilir allahın her günü sms attım uygulamadan talep diyo sonra değişik hatalar alıyorum. Yok tarifinizde değişik yapıldığından şuan işleminizi gerçekleştiremiyoruz vs. Ölme eşşeğim ölme.
Belli ki alt yapılarına sonradan...
Abi dan Ankara'da idim o zaman da açıp kapattım olmadı ki. :(
Az önce denedim orda eğer yeni özellikler geldi mobil hat kısmında onları da aktif ettim bakalım gün içinde nasıl olacak
*#*#4636#*#* ayar menüsünde şöyle şeyler görüyorum. Anlamadım acaba hattım mı uyumlu değil o yüzden mi oluyor?
Hattım Pttcell (Beşiktaş jk yazdığına bakmayın)
Kardeşim de Pttcell kullanıyor s24 fe sinde ve başka bir ilde (yaşadığım yere kıyasla küçük bir yer) ona gelmiş bende niye yok. Speed...
Hocam valla benim mi 8 ide iyi yapıştırmışlar sökesiye kadar canım çıktıydı da ekranı iyi yapıştırmamışlar diye arkedaşıma yapıştırmaya gittim telefonun wifi entergesi ve Bluetooth entergesini elimize aldık ☹️
İyi forumlar herkese,
2 aydır Poco F5 Pro MIUI Global 14.0.5.0 (01-07-2023) güvenlik yamalı TR bölgeli kullanıyorum. Belki bölge değiştirip, hyperOs'u havada kaparım diye bölge değiştrip bakıyordum. (çünkü mi 8 cihazım için global MIUI 12 sürümünü öyle kapmıştım) Hong Kong bölgesini yapınca...
Chinese tema editörde sadece font yüklemek istiyordum. Malesef ki yükleyemedim. Gidip romla uğraşmak istemiyorum şimdilik. global de font için biliyoruz ki bölge değiştirip yapıyoruz. Banda mağazada fontum olsun istiyorum. Nasıl yaparız yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
Poco X3 NFC telefonumda önbelleği temizlemeye çalışırken nedenini anlamadığım şekilde kullanılmayan dosyalar yeri yüklemede takılı kalıyor. Ne yapabilirim? Şimdiden ilgileriniz için teşekkür ederim. *kardeşim için soruyorum
Temalar geçtiğimiz birkaç gün öncesinde tuş takımı, mesajlar ve ayarlar arayüzünde desteklememeye başladı. Bu durum stock miui mesajlar ve arama uygulaması kullanlar için geçerli sorun google arama ve mesaj uygulaması olanlar konu dışı kalabilir.
Sizin de görüşlerinizi beklerim arkadaşlar iyi...
Tahminimce üzülerek söyleceğim. Heralde Bu telefonun son resmi olarak güncellemesi.
Telefonun amiral gemisi olduğnu biliyoruz ama ona rağmen büyük ve küçük kusurları olduğunu biliyoruz.
(MI 8 kullanıyorum)
Keşke Xiaomi bu kusurlar üstünde de dursaydı. Size de bi soru sorayım madem konu...
Mi 10T Lite vs Poco X3 Pro
Kardeşim Mi 10 T Lite almayı düşünüyor, 5G si olduğu için. Şuanki telefonu z5 compact. Telefonu uzun kullanmayı düşündüğüm için Mi 10T Lite a karar vermiş. Poco x3 Pro nun 5G si olmadığı için uzun kullanımda sizce X3 Pro'yu bekleyip yoksa mi 10T Lite ı mı? Yardımcı...
Miui 11 de geliştirici seçenekleri>hızlı ayar çubuğu kısayollarından yapıyorduk kapatmayı miui 12 de göremedim yardımcı olabicek hocam var mı? Bunu açınca kamera ve mikrofon devre dışı oluyo gerçi çoğu sensör.
Bunu arkadaşım hep benim telefondan fotoğraf çekiniyordu uyuzluk olsun diye...
Yüklersek hangi adımları atalım? Pc de 2 gb ram var. Kaç ram lazım ortalama. Linux tabanlı olduğunu biliyoruz Androidin. Başka soru aklıma geldikçe yazarım