MamiMustiSaydam1903 kullanıcısının son içeriği

1. MamiMustiSaydam1903

Soru Bölge değiştirmek gelecek güncellemeleri etkiler mi?

İyi forumlar herkese, 2 aydır Poco F5 Pro MIUI Global 14.0.5.0 (01-07-2023) güvenlik yamalı TR bölgeli kullanıyorum. Belki bölge değiştirip, hyperOs'u havada kaparım diye bölge değiştrip bakıyordum. (çünkü mi 8 cihazım için global MIUI 12 sürümünü öyle kapmıştım) Hong Kong bölgesini yapınca...
  2. MamiMustiSaydam1903

Yardım Mağaza'da fontum olsun istiyorum.

Chinese tema editörde sadece font yüklemek istiyordum. Malesef ki yükleyemedim. Gidip romla uğraşmak istemiyorum şimdilik. global de font için biliyoruz ki bölge değiştirip yapıyoruz. Banda mağazada fontum olsun istiyorum. Nasıl yaparız yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
  3. MamiMustiSaydam1903

Yardım Önbellek temizleme de sorun yaşıyorum

Poco X3 NFC telefonumda önbelleği temizlemeye çalışırken nedenini anlamadığım şekilde kullanılmayan dosyalar yeri yüklemede takılı kalıyor. Ne yapabilirim? Şimdiden ilgileriniz için teşekkür ederim. *kardeşim için soruyorum
  4. MamiMustiSaydam1903

Soru Sizde de oluyor mu?

Temalar geçtiğimiz birkaç gün öncesinde tuş takımı, mesajlar ve ayarlar arayüzünde desteklememeye başladı. Bu durum stock miui mesajlar ve arama uygulaması kullanlar için geçerli sorun google arama ve mesaj uygulaması olanlar konu dışı kalabilir. Sizin de görüşlerinizi beklerim arkadaşlar iyi...
  5. MamiMustiSaydam1903

Soru Mi 8 kullancıları olarak MIUI 12.5'tan beklentileriniz neler

Tahminimce üzülerek söyleceğim. Heralde Bu telefonun son resmi olarak güncellemesi. Telefonun amiral gemisi olduğnu biliyoruz ama ona rağmen büyük ve küçük kusurları olduğunu biliyoruz. (MI 8 kullanıyorum) Keşke Xiaomi bu kusurlar üstünde de dursaydı. Size de bi soru sorayım madem konu...
  6. MamiMustiSaydam1903

Tavsiye Mi 10T Lite vs Poco X3 pro

Mi 10T Lite vs Poco X3 Pro Kardeşim Mi 10 T Lite almayı düşünüyor, 5G si olduğu için. Şuanki telefonu z5 compact. Telefonu uzun kullanmayı düşündüğüm için Mi 10T Lite a karar vermiş. Poco x3 Pro nun 5G si olmadığı için uzun kullanımda sizce X3 Pro'yu bekleyip yoksa mi 10T Lite ı mı? Yardımcı...
  7. MamiMustiSaydam1903

Çözüldü Sensör kapatma

Miui 11 de geliştirici seçenekleri>hızlı ayar çubuğu kısayollarından yapıyorduk kapatmayı miui 12 de göremedim yardımcı olabicek hocam var mı? Bunu açınca kamera ve mikrofon devre dışı oluyo gerçi çoğu sensör. Bunu arkadaşım hep benim telefondan fotoğraf çekiniyordu uyuzluk olsun diye...
  8. MamiMustiSaydam1903

Sohbet Virtual Boxa Android Yüklenir mi?

Yüklersek hangi adımları atalım? Pc de 2 gb ram var. Kaç ram lazım ortalama. Linux tabanlı olduğunu biliyoruz Androidin. Başka soru aklıma geldikçe yazarım
  9. MamiMustiSaydam1903

Soru Ben pili öldürdüm mü sizce

Benim mi 8 1 senesini doldurdu ama başkasındaydı almıştım. Neyse ben pubg yi en yüksek ayarlar da oynayıp telefonu zorladıysam demekki kare hızı falan hepsi en yüksekte. Isınma yapıyordu. Ben de soğsun diye soğuğa koydum ve galiba pili öldürdüm. Elim de eski mi 8 im var o nun pilini takacağım...
  10. MamiMustiSaydam1903

Gcam Photo Spare örneği

Gerçi binalarla dolu olan manzaram var ama dışarısı da görülmeye değerdi. Hava da güzeldi. Telefonumu düşürmeden çekebildim. (önceki mi 8 im düşüp ekranını kaybetti ama ana kartı sağlam) Kullandığım Gcam: Jairo Rossi Pixelcam 1.3 Xiaomi Mi 8 Miui 11 global. (öneri için şunu sorabilir miyim...
  11. MamiMustiSaydam1903

Soru Amoled ekran tamiri? (Konya içi tercih)

Benim diğer mi 8 imin iç ekranı patlak ana kart sağlam bundan eminim. Alarm çalıyor titreşim motoru sağlam. Yani şarj da alıyor tek sorunum iç ekran. 4. Kattan düştü. Arka kapak da sağlam. Varmı yaptırabileceğim.
  12. MamiMustiSaydam1903

Sohbet Kulaklık dönüştürücü

Saygıdeğer hocalarım, bu kulaklık dönüştürücü olarak kullandığnız aparat lar var mı biliyorsunuzdur kutunun içinde kablolu olarak çıkıyor o kablo aşınırsa sesi iyi alamıyoruz. Kullandığınız gazel dönüştürücüler neler göze hitap eder? Şimdiden teşekkürler
  13. MamiMustiSaydam1903

Soru Bizde sorun olur mu?

Chip haber sitesinden duyduğum habere göre açık var diyorlar. Sizce böyle bizim xiaomi lerde açık problemi olur mu? Haber metni: Android'li Cihazlarda Kamerayı Hack'leten Açık!
  14. MamiMustiSaydam1903

Sohbet Pc taraycı yazı sorunu

Ben bunu tarayıcımda sürekli böyle görüyorum. Bazı yazılar hep böyla font kaydğından adım gibi eminim. Ama başka bişey de olabilir. Nasıl düzeltebiliriz gerekirse pc ninzin font klasörünü bana zipleyip atın
  15. MamiMustiSaydam1903

Soru Sizde de oluyor mu?

Erişebilirikten Güç tuşuyla arama sonlandırma açık olmasına rağmen sonlandıramama problemi
Üst Alt