Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler yeni aldığım Redmi note 10 pro 5 g (global adı ile poco x3 gt) telefonu hakkında bilgi almak istiyorum arka kapakta Redmi yazıyor telefon poco ile açılıyor sistem başlatıcı poco launcher kamera filigran poco x3 gt yazıyor telefonun bazı yerlerinde Redmi note 10 pro yazıyor biraz...
Arkadaşlar benim telefon Redmi note 10 pro 5 g global sürüm (global adıyla poco x3 gt) telefon çok iyi fakat bu oyunda oyunun adı Bia 3 oyun açılışında böyle kalıyor açılmıyor bu konsol resmi ilk kez görüyorum bu oyunda bilgisi olan varmı teşekkürler
Merhaba arkadaşlar Telefon Redmi note 10 pro 5 g MIUI 12 5.8 global sürüm (poco x3 gt) yıllardır oynadığım en favori oyunum Bia 3 ü daha iyi oynamak için aldığım telefon oyunu açmıyor oyun konsolu resmi ile takılıyor ve oyun açılmıyor aşağıya resim attım lütfen bu sorunu çözmek için bana...