Mami1985 kullanıcısının son içeriği

1. Mami1985

Çözüldü Mi Unlock SMS Gelmeme Çözümü %100 2026 Güncel

CİHAZ TOKENİNİZİ PAYLAŞMAYIN ÜZERİNDEN İMEİ BULUNMAKTA BİLGİNİZE!!!
  2. Mami1985

Yardım Bootloader Kilit Açmak SORUNU

Hindistan cihazıysa ücretli anlık açarız eğer globalse ise başvuruyla ücretsiz açarız size özel mesaj atabilirsiniz
  3. Mami1985

Satış Xiaomi Server Kayıt/Unbrick

Öyle birşey yok Olayın aslı Pasaporta 2 farklı cihazı kaydeden kişiler İmei 1 farkli İmei 2 farklı olanların cihazı kapanacak sadece 1 tanesini seçebileceksiniz. 4+4 8 ay kullanabileceksiniz hala
  4. Mami1985

Araçlar HyperOS Kilidini Açamayanlar İçin: Milisaniyelik Otomatik Başvuru Botu (GUI)

Telefon numarası ekliyse mi hesabınıza anca miunlocku düzeltip açabiliriz onun dışında açamazsınız
  5. Mami1985

Araçlar HyperOS Kilidini Açamayanlar İçin: Milisaniyelik Otomatik Başvuru Botu (GUI)

Düzeltme yöntemi var bu sorunu yaşayanlar özelden ulaşabilir.
  6. Mami1985

Yardım Xiaomi 15 çin bl kilidi

Sürümü ne geçici açmak mümkün. 300 dolar gibi fiyata açan arkadaşlar var yönlendirebilirim.
  7. Mami1985

Yardım Redmi note 13 pro 5g imei hyperos 3

Çin auth var garnet için ama masraflı çin auth ile convert atılıp hos 2 yapılabilir hos 3 dirençsiz olmaz. Cihazı satın ve uğraşmamak en iyisidir
  8. Mami1985

Yardım Redmi note 13 pro 5g imei hyperos 3

Zircon cihazsa İmei atıldıktan sonra hyperos 3 mümkün ama eğer garnet cihazda maalesef. Telefon hakkındada hyperos sürümünüz tam olarak nedir?
  9. Mami1985

Yardım Ekran kilidi önceden değiştirilmişti. Yeni ekran kilidiyle yeniden deneyin.

Denemeyin beyler cihazı patlatırsınız parmak izi rom atsanız bile açılmaz imeide gider lütfen yanlış bilgi vermiyelim.
  10. Mami1985

Yardım 17 Pro max sistem uygulamaları güncellenmiyor

Eu romda sistem uygulamalarını güncellemeyin. Güncelleme yok onlar farklı sürüm farklı cihazlar içindir. Getapps bloatware ondan sistemden silinmiştir. Eu rom sahipleri sistem uygulamalarını modifiye etmiştir güncelleme yapmanızı önermiyorlar.
  11. Mami1985

Yardım xiaomi 15t pro ısınma

Taha hocamın bu ısınma sorunuyla alakalı olduğunu sanmıyorum Debloat yapın global romda,3g de kullanın
  12. Mami1985

Yardım 15 pro çin modellere bl kilidi

Sadece rom değişilebilir.
  13. Mami1985

Yardım xiaomi 15t pro ısınma

Tahakales mi ismi😊 Debloat yapmayı denedinizmi?
Üst Alt