Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PC Windows 11 ise
CMD açın
winget install platform-tools
Komutunu yazın
Sorduğu soruya y diyin adb ve fastboot komutları yüklensin sonra romu C diskine çıkartın sonra CMD açın hangi bat dosyasını kullanacaksanız onu cmdye sürükleyin enterleyin rom kurulacak hata verirse fotoğraf atarsınız...
Yetkili hesap gerekirse sıkıntı yaratır bir çok tool yok ama port çekerek yaparlarsa bilmem.
Son kullanıcı işlemleri stock rom,twrp,root işleri sorun çıkarmaz.
platform-tools ile direk adb ve fastboot komutlarını kullanabilirsin.
Velion iyi gibi geldi blackhole kullandımda pili yiyor gibime geldi nexustan ben geçtim adamlar lineageos ext ye odaklı miuidayken kullanıyordum nexus hata raporu atıyorum bi gram takmadilar
Velion eol oldu ama aosp için velion iyi gibi.
86 ile başlıyorsa atılan imeiler genellikle server kayıtlı
Yazılımsal ise 35 ile başlıyor dirençli ile çekirdek sürümü kısmından hardware versionda MP yeşil yerine kırmızı P0.1 P1 vb. Yazıyor.
Bu kernelin lineageos ext unofficial rom için olan versionu var ben şuan aktif olarak velion kernel aosp kullanıyorum eol oldu velion kernel nexusun lineageos ext için olan versionu + lineageos ext android 16 unofficial iyi bir kombo olurdu
Dolandırılmışız gene bakıyorumda
Çin cihaz hocam güncelleme sonrası China modemfw yükleyin
ve logosunu lazerle bizde basarız😁
Fazla zorlamayın cihaz çin s/n sorgu yanıltmaz.
https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei
Seri numaranızı burdan sorgulatın çinse çin der globalse global çinse rom sonrası China modemfw kurabilirsiniz şebeke geri gelir.