Mami1985 kullanıcısının son içeriği

1. Mami1985

Mod ReZygisk v1.0.0 – Açık Kaynak Zygisk Next Alternatifi (Magisk / KernelSU / APatch)

Zygisk Nextde Webui bulunmakta. Emeğinize sağlık güzel konu olmuş.
  2. Mami1985

Yardım Redmi note 13 pro plus sürüm düşürme

PC Windows 11 ise CMD açın winget install platform-tools Komutunu yazın Sorduğu soruya y diyin adb ve fastboot komutları yüklensin sonra romu C diskine çıkartın sonra CMD açın hangi bat dosyasını kullanacaksanız onu cmdye sürükleyin enterleyin rom kurulacak hata verirse fotoğraf atarsınız...
  3. Mami1985

Mod Banka/Whatsapp Düzeltme Modülü

Hangi root hocam
  4. Mami1985

Soru Linux üzerinde ROM vb işlemleri yapan var mı ?

Yetkili hesap gerekirse sıkıntı yaratır bir çok tool yok ama port çekerek yaparlarsa bilmem. Son kullanıcı işlemleri stock rom,twrp,root işleri sorun çıkarmaz. platform-tools ile direk adb ve fastboot komutlarını kullanabilirsin.
  5. Mami1985

Kernel Nexus Kernel Miatoll

Velion iyi gibi geldi blackhole kullandımda pili yiyor gibime geldi nexustan ben geçtim adamlar lineageos ext ye odaklı miuidayken kullanıyordum nexus hata raporu atıyorum bi gram takmadilar Velion eol oldu ama aosp için velion iyi gibi.
  6. Mami1985

Sohbet Yeni özellik sayesinde ne kadar çok zengin var gördük

Doğrudur hocam ondan dolayı genellikle dedim zaten maalesef öyle yapıp server diyip daha fazla alan dolandırıcılarda var
  7. Mami1985

86 ile başlıyorsa atılan imeiler genellikle server kayıtlı Yazılımsal ise 35 ile başlıyor dirençli ile çekirdek sürümü kısmından hardware versionda MP yeşil yerine kırmızı P0.1 P1 vb. Yazıyor.
  8. Mami1985

Rom MTK için Xiaomi.eu Romları

Gapps içinde gömülü sorun yaşamazsınız.
  9. Mami1985

Ortamın en eski telefonunu kullanan geldi😁 1780771483 Güncelleme: Skorpi hocamınki benden eskiymiş😅
  10. Mami1985

Duyuru Forum Check-in Sistemi ve Günlük Seri

Elbet bir gün 2 kere üst üste unutacak onu bekliyoruz😁
  11. Mami1985

Kernel Nexus Kernel Miatoll

Bu kernelin lineageos ext unofficial rom için olan versionu var ben şuan aktif olarak velion kernel aosp kullanıyorum eol oldu velion kernel nexusun lineageos ext için olan versionu + lineageos ext android 16 unofficial iyi bir kombo olurdu
  12. Mami1985

Gene başaramadık😂 elbet birgün unutacaksınız hocam😁
  13. Mami1985

Hocam siz erkenden 3 olmuşsunuz haksızlık ama ya😂
  14. Mami1985

Yardım Xiaomi 17 Ultra Global'de Güncelleme sonrası İmei ve şebeke gitmesi.

Dolandırılmışız gene bakıyorumda Çin cihaz hocam güncelleme sonrası China modemfw yükleyin ve logosunu lazerle bizde basarız😁 Fazla zorlamayın cihaz çin s/n sorgu yanıltmaz.
  15. Mami1985

Yardım Xiaomi 17 Ultra Global'de Güncelleme sonrası İmei ve şebeke gitmesi.

https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei Seri numaranızı burdan sorgulatın çinse çin der globalse global çinse rom sonrası China modemfw kurabilirsiniz şebeke geri gelir.
Üst Alt