Yardım 17 Pro max sistem uygulamaları güncellenmiyor

camgoz4141

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdullah
Cihazım
xiaomi17promax
Konular
2
Merhaba, Xiaomi 17 pro max cihazım var. cihazda eu rom yüklü ve server kayıtlı güncellemeyi pc üzerinden yapmak gerekiyormuş uğraşmadım. Cihazda get apps'de yüklü değildi chromeden indirdim kendim kurdum 22 tane sistem uygulamasına güncelleme olduğunu gördüm. güncelle diyorum uygulamaları indiriyor ama güncellemiyor. nasıl bir yol izleyebilirim ? Sistem uygulamalarını güncellemenin başka bir yolu var mı ? Amacım galerideki Ultra HD'yi çalıştırmak. sürekli hata veriyor güncel olmadığından dolayı olabileceğini düşündüm. Yardımcı olursanız sevinirim.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Eu romda sistem uygulamalarını güncellemeyin.
Güncelleme yok onlar farklı sürüm farklı cihazlar içindir.
Getapps bloatware ondan sistemden silinmiştir. Eu rom sahipleri sistem uygulamalarını modifiye etmiştir güncelleme yapmanızı önermiyorlar.

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Merhaba, Xiaomi 17 pro max cihazım var. cihazda eu rom yüklü ve server kayıtlı güncellemeyi pc üzerinden yapmak gerekiyormuş uğraşmadım. Cihazda get apps'de yüklü değildi chromeden indirdim kendim kurdum 22 tane sistem uygulamasına güncelleme olduğunu gördüm. güncelle diyorum uygulamaları indiriyor ama güncellemiyor. nasıl bir yol izleyebilirim ? Sistem uygulamalarını güncellemenin başka bir yolu var mı ? Amacım galerideki Ultra HD'yi çalıştırmak. sürekli hata veriyor güncel olmadığından dolayı olabileceğini düşündüm. Yardımcı olursanız sevinirim.
Galeri ai hatasını düzeltme yöntemi forumda mevcut araştırın gorecksiniz

suleyman_yunus32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
26
Galeri ai hatasını düzeltme yöntemi forumda mevcut araştırın gorecksiniz
Başka rom kullanmanı tavsiye ederim EU rom sorunları bitmez. Bu soru güya çömüşlerdi çömeleri için 6 ay bekledik sonra kendimiz bir şekilde çözmüştük ama sanırım 17 Ultralarda yine aynı sorun var.

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
Çin romu flaşla kernelsu ile kullan, Bootloader kapatmamaya dikkat et
Tavsiyem bu olur

camgoz4141

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdullah
Cihazım
xiaomi17promax
Konular
2
ROOT OLMADAN BU DEDIKLERINIZ OLMUYORMU ACABA?

suleyman_yunus32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
26
ROOT OLMADAN BU DEDIKLERINIZ OLMUYORMU ACABA?
Hayır olmaz. Çin romda dil modülü için mecbur root olacak. EU da sistem uygulaması kaldırma yükleme içinde aynı. Veya rom değiştir düzgün çalışan bi rom kullan. HyperOS pro tavsiye ederim. Bir kereye mahsus ücreti var 20 dolar.

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
20
Hayır olmaz. Çin romda dil modülü için mecbur root olacak. EU da sistem uygulaması kaldırma yükleme içinde aynı. Veya rom değiştir düzgün çalışan bi rom kullan. HyperOS pro tavsiye ederim. Bir kereye mahsus ücreti var 20 dolar.
bu cihaz için önerme hocam ya sen 17 pro max mi kullanıyorsun benide aynı duruma çektin parasını verdik ilgilenen bile yok sıkıntılı rom arka ekran bile çalışmıyor yazık günah kendi cihazında iyi diye herkese aynısını yapıyorsun

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
bu cihaz için önerme hocam ya sen 17 pro max mi kullanıyorsun benide aynı duruma çektin parasını verdik ilgilenen bile yok sıkıntılı rom arka ekran bile çalışmıyor yazık günah kendi cihazında iyi diye herkese aynısını yapıyorsun
20 dolar gıttı yanı hocam :D csgo 2 alırdık o paraya

Üst Alt