Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet adam dolandırıcı çözdüm zaten adam baktı ben bişeyler bilşyorum imei kaydına gönderdim aksam alabilirsin dedi. Aksam aradım baskasına satıldı 30 dk önce dedi sonra baska telefondan arattım telefon duruyo kapora verirsen ayırırım diyo kapora dolandırıcısı yani :D
çin romunda türkçe olmadığı için malesef kullanamam o şekilde. Bu sebeple sormuştum sonradan global yüklenen mi yoksa orginal global mi mantıklı diye. 40000 tl çok iyi fiyatmış ben ne zamandır bakıyorum bir türlü uygun bir fiyat bulamadım satacak olursan bana yaz :D
hocam internette telefonlara bakıyorumda içlerine kurulan romlar hep farklı. Kurulan romlar şu şekilde ''OS3.0.4.0.WPATRXM'' , ''OS3.0.5.0.NOUPDATE'' , ''OS3.0.9.0.WPAMIXM'' biz bunların hangisini almalıyız neden bu farklar var
Merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır 17 ultra almak için bekliyordum fakat bir türlü global sürümü sarı sitelere düşmedi. Sizlerinde bildiği üzere BL kilidi açmanın bir yolu bulunmuş ve bu cihazlara global rom yükleniyormuş. Benim sorum şu bu işlem yapıldıktan sonra sorunsuz bir şekilde...