mallybu72 kullanıcısının son içeriği

1. M

Araçlar 8 Elite Gen 5 İşlemcili Cihazlar İçin Tek Tıkla Bootloader Açma Uygulaması (CN CİHAZLAR DAHİL)

evet bugün başka bi yeri aradım yaparız 3500 tl dedi. Adamda global cihaz vardı onu satmak için salladı büyük ihtimal
  2. M

Araçlar 8 Elite Gen 5 İşlemcili Cihazlar İçin Tek Tıkla Bootloader Açma Uygulaması (CN CİHAZLAR DAHİL)

çin xiaomi 17 ultralara server kaydı yapılamıyor mu birini aradım çinlere olmuyor dedi doğruluk payı nedir?
  3. M

evet adam dolandırıcı çözdüm zaten adam baktı ben bişeyler bilşyorum imei kaydına gönderdim aksam alabilirsin dedi. Aksam aradım baskasına satıldı 30 dk önce dedi sonra baska telefondan arattım telefon duruyo kapora verirsen ayırırım diyo kapora dolandırıcısı yani :D
  4. M

s.a bl kilidi açılmış ama 3,0,15,0 sürümüne güncellenmiş çin cihazı alırsak sorun olur mu sonradan imei ve eu rm kurabilir miyiz
  5. M

Satış Xiaomi Server Kayıt/Unbrick

s26 ultralar kayır oluyor mu
  6. M

çin romunda türkçe olmadığı için malesef kullanamam o şekilde. Bu sebeple sormuştum sonradan global yüklenen mi yoksa orginal global mi mantıklı diye. 40000 tl çok iyi fiyatmış ben ne zamandır bakıyorum bir türlü uygun bir fiyat bulamadım satacak olursan bana yaz :D
  7. M

Satış Xiaomi Server Kayıt/Unbrick

dolar olarak yaz o zaman reis fiyatı
  8. M

Sizce 60k ya global 17 ultra mı yoksa 52.5k ya çin mi alınmalı çin de update sorunu yoksa Çin daha mantıklı gibi tryigit
  9. M

Soru Xiaomi 17 ultra Global rom yüklenen Çin cihazı.

hocam internette telefonlara bakıyorumda içlerine kurulan romlar hep farklı. Kurulan romlar şu şekilde ''OS3.0.4.0.WPATRXM'' , ''OS3.0.5.0.NOUPDATE'' , ''OS3.0.9.0.WPAMIXM'' biz bunların hangisini almalıyız neden bu farklar var
  10. M

O zaman normal global cihazımızda olsa blsi açık, onda da aynı şey geçerli olacak bir farkı yokmuş cinle globalin
  11. M

O zaman iyi çünkü bana bi kaç satıcı pro maxlar alıyor ultra lar almıyor dedi
  12. M

Hocam güncelleme alıyor mu cihaz
  13. M

Merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır 17 ultra almak için bekliyordum fakat bir türlü global sürümü sarı sitelere düşmedi. Sizlerinde bildiği üzere BL kilidi açmanın bir yolu bulunmuş ve bu cihazlara global rom yükleniyormuş. Benim sorum şu bu işlem yapıldıktan sonra sorunsuz bir şekilde...
  14. M

Bu sonradan global rom kurduğumuz cihazlar normal şekilde güncelleme alıyor mu? Xiaomi 17 ultra almak istiyorum eğer öyleyse
  15. M

17 ultra çine global rom yüklersek güncellemeleri alabilir miyiz? Ona göre telefon almayı düşünüyorum
Üst Alt