malim4a1 kullanıcısının son içeriği

1. M

Rehber Xiaomi Mi A2 Lite Bootloader Kilidini Açma

Ben öyle yaptığımda telefon bidaha açılmadı sonra tekrar fastboota alıp kilidi açtım şu an o şekilde kullanıyorum... 1565285471 Ses açma tuşunu bırakma o şekilde yap, bir de telefon açıkken usb hara ayıklamayı açtığında üste bir cihaz bağlandı diye bar geliyor ona basıp veri aktarımını seçersen...
  2. M

Rehber Mi A2 Lite Android Pie'dan Oreo'ya geri dönüş

Merhabalar, geri rönüşü en gğncel rom yazan sürüm ile yaptım fakat uygulama listesinde diğer uygulamalar 16 gb tutuyor. İçeriğine baktım geri bildirim uygulaması 432mb, ayarlar 430mb gibi birsürü fazla yer kaplayan uygulama var. Normal işlem yapılmamış bir telefona bakıyorum ayarlar 45-50 mb...
  3. M

Yardım Pie Oreo ya dönüş

Merhabalar, ben en stabil spn sürüm dedikleri sürümü kurdum 8.1 in. Fakat uygulamalara girince bazı uygulamalar çok fazla yer kaplıyor. Other app 34gb, settings 350mb , kişi deposu diye bir uygulama 425 , takvim 461 mb görünüyor. Sakıncalı bir durum mudur acaba?
  4. M

Yardım Mİ A2 Lite Android 8'e geri döndükten sonra oluşan Sim Kart sorunu

Kardeşim ben hallettim para faşan önemli değil . Evet dediğin gibi bir çok yöntem var , yaz özelden anlatayım.
  5. M

Rehber Xiaomi Mi A2 Lite Bootloader Kilidini Açma

tüm bu işlemleri yaptıktan sonra bootloaderi kapatmalı mıyım .geliştirici seçeneklerinde sönük bir şekilde oem açık duruyor.
  6. M

Yardım Mİ A2 Lite Android 8'e geri döndükten sonra oluşan Sim Kart sorunu

tüm bu işlemleri yaptıktan sonra bootloaderi kapatmalı mıyım . twrp nasıl silerim bir şey yapmam gerekir mi?
  7. M

Yardım A2 Lite Video görüntü bozukluğu

bu forum ölmüş cevap yok
  8. M

Rehber Google Camera & Root Rehberi

ses tuşunda bir tutukluk oldu sanırım. işlemleri en baştan tekrar yaptım reset atmadı. burada verilen apk var 3 tane. yükledim ama pek iyi çekiyor gibi gelmedi. başka stabil kamera apksı olan var mı? ayrıca adb yi görmeyenler için başka pcde denemesini öneririrm. ben pcyi değiştirince düzeldi.
  9. M

En son "fastboot oem lock" dan sonra rebootu almadıtelefon sıfırlandı. ses kısma tuşunu bırakmamıştım halbuki!
  10. M

nasıl çözdünüz? fastboot oem devices yazdığımda waiting for devices diyip kalıyor . telefonun ekranı da pil şarj simgesine dönüyor bir süre sonra...
Üst Alt