malidedeoglu kullanıcısının son içeriği

1. malidedeoglu

Yardım M3 telefonda volte veya vowifi açınca kimse ulaşamıyor

Herkese iyi günler poco m3 128-4 aldım yeni yurtdışı ancak şuanda kayıtsız yani sıfır daha. Bu telefonda volte veya vowifi açınca arayanlar ulaşamıyor bana MIUI sürümü 12.0.8
  2. malidedeoglu

Soru Note 9 pro ekran kırıldı

Arkadaşlar note 9 pro üzerinde kırılmaz cam vardı ve tank kılıf vardi düz zemine düştü kırıldı ön cam orijinal olarak nerden temin edebilirim ön camı
  3. malidedeoglu

Rehber TÜRK TELEKOM volte ve vowifi açma tüm ayrıntılar

Öncelikle Herkese merhaba arkadaşlar Türk Telekom hattınız var ise ve faturalı faturasız diye ayırt eden adamlardan birşeyler duyduysanız boşverin takılmayın onlara şimdi anlatım yapacağım düzgün bir şekilde adımları takip edin Volte kodumuz = *#*#86583#*#* Vowifi kodumuz = *#*#869434#*#*...
  4. malidedeoglu

MIUI 12 JOYUSE MiuiMİX 12 Rom

Öncelikle dikkat : joyuse içindir Herkese merhaba arkadaşlar Xiaomi Eu tabanlı MiuiMİX rom bekleyenleriniz vardır elbette bu rom biraz daha özelleştirilmiş bir rom MiuiMiX Rom'un artıları Eu'ya göre daha stabil daha performanslı ve daha iyi batarya performansı vermesi yüklemek isteyen...
  5. malidedeoglu

Recovery Joyuse için çalışan Twrp, Pbrp ve Orangefox

Merhaba arkadaşlar herkese bu sıralar pek aktif olamıyorum ancak sizlere şöyle bir güzellik yapıp joyuse için çalışan twrp , pbrp ve Orangefox sürümlerini bu konu altında vereceğim gerisi sizlere kalmış konularım arasından Rehber - Note 9 Pro ( JOYEUSE ) Twrp ve Root konusundan twrp yükleyip...
  6. malidedeoglu

Rehber JOYUSE twrp ( PBRP ) girmiyor çözümü

Herkese merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere kendim test etmeden hiçbir paylaşım yapmıyorum öncelikle belirteyim yazdığım şekilde yaparsanız hiçbir sorun olmaz Yapılan kullanıcı hataları yüzünden oluşan hiçbir sorundan sorumlu değilim. Xiaomi note 9 pro cihazınız twrp moda veya PBRP veya direkt...
  7. malidedeoglu

Rehber Joyuse ( twrp / prbrp ) rom kurulumu

Sabite alınır ise sevinirim Arkadaşlar sıfır hata ile size bunu yaptırmak için bu rehberi açıyorum İstediğiniz tüm Joyuse romları bu rehber sayesinde kuracaksınız Eğer global rom var ise şuan telefonunuzda USB hata ayıklama açık mı ilk önce onu kontrol edin. Şimdi ilk olarak aşağıdan twrp...
  8. malidedeoglu

İnceleme Yönetim ekibi tarafından düzenlemiştir.

Yönetim ekibi tarafından düzenlemiştir.
  9. malidedeoglu

Rehber Eu rom kurma basitleştirilmiş anlatım

Kapsamlı olmayan sadece sıfırdan rom kuracak olan veya rom değiştirecek olan arkadaşlar için basit anlatım / Fastboot ile uğraşmadan eu rom kurma joyuse : Cihaza (Twrp : TWRP-3.4.1B-joyeuse-fix.img ) kurduktan sonra " IMEI repair yapılan cihazlar burası önemli BACKUP kısmına girin ve sadece EFS...
  10. malidedeoglu

Rom Note 9 pro eu romu güncelleme

Arkadaşlar kurulu olan eu romu güncellemek için pbrp recovery i kurun SORUNSUZ ÇALIŞAN PBRP LİNK'i https://s7.dosya.tc/server18/htz3yt/PBRP-miatoll-3.0.0-20201101-1454-UNOFFICIAL.zip.html MIUI 11 Eu Rom linki ...
  11. malidedeoglu

Rehber Note 9 pro joyuse Dolby audio

Merhaba arkadaşlar 9s de (curtana) da denemiş bir arkadaş çalışmış bende note 9 pro ( joyuse ) da denemek istedim magisk modül olarak kurdum ve Dolby cihazımda çalıştı sizlerde Dolby audio yüklemek isterseniz diye paylaşıyorum Telefonu rootlayın açtığım konular içinde root konusu da mevcut...
  12. malidedeoglu

İpucu NOTE 9 PRO Joyuse ve curtana

Arkadaşlar bu konuyu açma sebebim cihazınıza curtana romları yüklemeye çalışmak veya çeşitli kök değişiklikleri deneyerek cihazınızı brick etme ihtimalinizden dolayı. Çoğu kişi bunu biliyor olabilir ama bilmeyen çok kişi mevcut forumda. JOYUSE Cihazınızda NFC vardır , 30 watt hızlı şarj vardır...
  13. malidedeoglu

Rehber Note 9 Pro Joyuse TWRP

Merhaba arkadaşlar note 9 pro joyuse için bir arkadaşımızın attığı linkten ulaştığım twrp modunu denedim ve başarılı sonuç aldım. 9s yazmıyor öncelikle ve joyuse kodlu telefon için deneniyor şuanda , twrp sürüm 3.4.0 deney aşamasında güncellendikçe system vb şeyler wipe seçeneğine gelecek ve...
  14. malidedeoglu

Rehber Note 9 Pro ( joyuse ) EU rom kurma

Merhaba arkadaşlar bootloader kilidiniz açık ise hemen anlatıma geçeyim. Qualcamm Driverlerının kurulu olduğunu varsayıyorum.. DİKKAT BU İŞLEM VERİLERİNİZİ SİLMEKTEDİR YEDEK ALINIZ...
  15. malidedeoglu

Rehber Note 9 Pro ( JOYEUSE ) Twrp ve Root

Hepinize merhaba n9p joyuse ailesi Öncelikle daha önceden savunduğum gibi joyuse ( 9 pro global ) cihaza sahipo olanlar ile curtana ( 9s global ve 9 pro india ) cihazların twrpsi aynı değildi ancak bu hata düzeltildi çoğu kullanıcı twrp yükleyemedi root atamadı ama artık çözüldü sorunumuz bunu...
Üst Alt