Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yandex in olmamasi olmamis. Acik ara 1 numara Yandex [emoji4]
Yazma yeri üstte degil altta, bu sayede cok kolay ulasiliyor büyük ekranda. Kendi haberleri var ve pek cok en büyük haber siteleri ve dergileri var. Kategoriye ayirmalari cok güzel. Özellestirmeler ve TurboMod ta cabasi.
Gesendet...
Tüm modeller Band20 yi destekliyor. GearBest, Cec-T Shop, geekbuying, trandingshenzen gibi sitelere bakabilirsiniz.
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Mi Max 3 lerin hepsinde Band20 destegi var, Versiyon fark etmeksizin. Sag olsunlar benim yerime BL kilidini acip, üstüne ML Rom yükleyip göndermisler :) O dertten kurtuldum. Gayet güzel olmus Max 2 ye göre avantaji Batarya, Band 20 ve Ekranin uzamasi ve software tuslarini kapatip kullanmak cok...
Arama yaptiktan sonra kendi dilimde geliyor üstad. Ilk ekran bendede cince, ama ana ekrandan sonra kendi dilimde yapabiliyorum her seyi yukarida arama kisminda yazinca.
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Benim tema calisiypt :) eski temalarim hazirda vardi, sadece yeniden indirdi ve kurulum yap dedim, calisti sorunsuz :) Nova Prime i da denedim, ondada bütün ayarlarim sorunsuz calisti, her hangi bir cakisma olmadi. Evet üstad Almanya'da yasiyorum.
Evet, dün cikar cikmaz yükledim. Gayet basarili olmus. Cok begendim. Sarj olarakta günümüz sartlarinda mükemmel. 9 saat VPN acik, is yeri Outlook ve Skype for Business acik. Sürekli aktif kullanim. Hâlâ 32% Akku var. Yaklasik 1 saat 20 dk GPS full acik. Sosyal medya, WhatsApp falanda cabasi...
Etmiyor, önceki sürümü sirf bu yüzden degistirmek zorunda kalmistim. Ama bu sürümde ilk denedigim o oldu. Tema sorunsuz calisti.
Harika :) ekrani falan hemen Besiktas yaptim, hic bir sorun yok. Yüklerkende olmadi. Su an icin her sey calisiyor. Salla kapat güzel olmus :)