Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı sorun bende de var diğer telefon modelleri ve işletim sistemleri sorunu çözmek için güncelleme getirir ama xiaomi de bu farklı güncellemeyi sorun çözmek için değil yeni sorunları kullanıcılara bela etmek için getiriyor
Arkadaşlar telefonun şarjında bir problem var ama çözemiyorum Android sistemi daha önce %8 - 10 şarj yerken şimdi inanılmaz artış var bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba?
Merhabalar hocam cihaz kesinlikle çok ama çok güzel yaklaşık 1 aydır kullanıyorum artıları ve eksilerini karışık olarak yazmaya çalışacağım inş yararlı olur;
Telefonun özelleştirilmiş arayüzü kesinlikle sorunsuz ve harika çalışıyor İOS kullanan birisi hiç ama hiç yabancılık çekmeyecektir...
hocam ben şimdiye kadar hiç Android kullanmıştım şimdiye kadarki tüm telefonlarım Apple... İphone 8 'den Mi 8 Lite'ye geçtim ama ufak tefekte olsa bu tür sıkıntılarla uğraşmak bazen soğutuyor insanı :D mesala geçenlerde Tüm kişi listem kendiliğinden kayboldu teli kapattım açtım ve geri geldi ilk...
Eyvallah teşekkür ederim :)
Daha önce ankesörlü telefon değil İOS kullanıyordum ama sizin oralarda tek işletim sistemli telefonlar var ve ankesörden direk Android'e geçiyorsunuz sanırım. :D Aşağıda bazı işletim sistemlerini paylaşıyorum denerseniz ilerde yabancılık çekmezsiniz. :)
Android
iOS...
aynı olay bende oluyor mi 8 lite kullanıyorum açıyorum çıkıyorum o menüden sonrasında eski haline dönünüyor bu bildirim sorunu gerçekten can sıkmaya başladı bildirimlerin hiç biri doğru düzgün gelmiyor
Teşekkür ederim üstadım ayarları kontrol ettim ama telefonun kendi e posta uygulaması yok :s ilk Defa xaiomi kullanıyorum ama Google in kendi uygulamasında oto senkronizasyon açık kapattım deneyeceğim inş düzelir...
Merhabalar mi 8 lite marka telefonum var 3 gün önce satın aldım sorunum şu telefon rehberi bazen kendiliğinden siliniyor kayboluyor şuana kadar 2 kere oldu reset attıktan sonra tekrar geliyor yardım edebilecek arkadaşlar var mı
Üstadım engelli listesini kontrol ettim boş 4G yi 3G yaptım gizlilik olayını tamamen kapattım ama yok o 2 kişi ne mesaj atabiliyor ne çağrı hat sürekli meşgul
Merhabalar mi 8 lite telimde 2 arkadaşın mesajlarını gizlemek istedim ve özel mesaj bölümüne numaralarını ekledim sonrasında bu 2 kişiden mesaj da alamadım çağrıda onlar aradığında hat sürekli meşgul ve mesajları bana ulaşmıyor yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba