maho23 kullanıcısının son içeriği

1. maho23

MIUI 14 Redmi K60 Pro Xiaomi Eu Rom İndirme Bağlantıları

Bu sorun bende de vardı. Bootloader kilidi açık olduğu için plus sürümünü kullanıyordum. Pil kısıtlamasını kaldırın , kısıtlama yok şeçeneğini işaretleyin. Kullanılmıyorsa ugulama etkinliğini duraklatı pasif hale getirin. Arka planda otomatik başlatmayı aktif edin. Bildirimler ve izinler...
  2. maho23

Rom Redmi K60 Pro (Socrates) EliteRom HyperOs İndirme Bağlantıları

EliteRomLite HyperOS 2.0.102.0 ChinaStable A15 OS2.0 Devices: Redmi K60 Pro #socrates Date: 19/02/2025 Based on pure Global, China, Indian, Indonesian roms Changelog: https://www.elitedevelopment.com.pk/p/eliteromlite-hyperos-20-a15-changelogs.html Downloads...
  3. maho23

Rom HyperVoltron Redmi K60 Pro ROM (A14)

🌟 HyperVoltron 2.1 // PLUS VERSION 🤖 Android Version: 15 🔮 OS version: OS2.1.108.0.PLUS 👤Developer: godofvoltron 💎BUY: [PATREON] • [BOOSTY] • [CRYPTO] 🎆 Screenshot1 + Screenshot2 + Screenshot3 (Does not contain all screenshots) 📲Supported devices: • Redmi K60 Pro [#socrates] 🛡...
  4. maho23

Rom Redmi K60 Pro (Socrates) EliteRom HyperOs İndirme Bağlantıları

Eliterom , uzun zaman sonra stabil sürüm yayınladı. EliteRomLite HyperOS 2.0.100.0 ChinaStable A15 OS2.0 Devices: Redmi K60 Pro #socrates
  5. maho23

Yardım K60 Pro Şebeke Gidip Gelme Sorunu

İşlemleri paylaşır mısınız hocam size zahmet. Ben sorunu sadece Tcell de yaşadım. Çift hat var. Bir tanesini Vdfn a taşıyacağım. Ola ki onda da aynı sorunu yaşarsam bende uygulayayım yöntemi.
  6. maho23

Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekiyor Hatasının Çözümü

https://forum.miuiturkiye.net/konu/whatsappdan-giris-yapmak-icin-resmi-whatsapp-uygulamasina-sahip-olmaniz-gerekir-hatasi-aliyorum.147733/post-1558450 Buradaki yöntem ile mi yaptınız? Cihazımda root yok ama maalesef görünen o ki mecbur yükleyeceğiz..
  7. maho23

Yeni stabil sürüm yayınlandı. SOCRATES_OS2.0.100.0.VMKCNXM_15.zip
  8. maho23

Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekiyor Hatasının Çözümü

Şu an normal wp yi hangi yöntemle kullanıyorsunuz hocam ? Modülle mi ?
  9. maho23

Recovery K60 Pro Android 13/14/15 TWRP

Güncel Twrp dosyası. twrp-3.7.1_12-v9.0_A15-socrates-skkk.img
  10. maho23

Ne gibi bir işlem ugulandı acaba ? Bende de aynı sorun vardı fakat sadece Tcell de yaşıyordum. Şu an çift hat Ttelekom var en ufak bir sorun yok.
  11. maho23

Çözüme kavuşturabilirseniz eğer paylaşırsanız bende denerim..
  12. maho23

Aynı durumu son birkaç aydır bende yaşadım. Görüşme esnasında hat gidiyor ve birkaç sn sonra geri geliyor. Çift hat kullanıyorum ve bu durumu Tcell de yaşıyorum. Cihaz dirençli. Cihazı aldığım yer ile görüştüm (Fbook Xiaomi Türkiye sayfası) acaba direnç kaynaklı bir sorun olabilir mi diye ...
  13. maho23

Redmi K60 Pro Hyperos 2.0 Stabil
  14. maho23

https://forum.miuiturkiye.net/konu/k60-pro-android-14-hyperos-uyumlu-twrp-3-7-1_12-v8-6_a14-socrates-skkk-img.143599/ Bu konudaki yönergelere göre mi yükleme yaptınız?
  15. maho23

Evet kurabilirsiniz. Verileriniz sıfırlanır. Yedek almayı unutmayın.
Üst Alt